Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rundsave (151)

Rundsaven er et alsidigt værktøj, der er i stand til at løse en lang række forskellige opgaver. Du kan bruge den til at skære lige, præcise linjer samt store plader af træ. Før du investerer i en rundsav, er det vigtigt at gøre sig fø..

1-32 af 151 produkter

Special Price 689,95 kr. Regular Price 969,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 799,95 kr. Regular Price 849,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 2.859,00 kr. Regular Price 3.499,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
3.598,95 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 529,95 kr. Regular Price 549,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 151 produkter

Rundsave

Rundsaven er et alsidigt værktøj, der er i stand til at løse en lang række forskellige opgaver. Du kan bruge den til at skære lige, præcise linjer samt store plader af træ. Før du investerer i en rundsav, er det vigtigt at gøre sig følgende overvejelser: Hvor meget skal du bruge den? Hvilke arbejdsopgaver skal den bruges til? Skal din maskine være drevet af batteri eller el?

Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af de bedste rundsave fra kvalitetsmærker som DeWalt, Ryobi, Bosch og Metabo. Vi forhandler rundsave til ethvert formål, så du kan med sikkerhed finde den helt rigtige, der matcher dine ønsker og behov.

Her på siden kan du i øvrigt også finde lige præcis den rundsavklinge, som din ønskede rundsav har brug for. Tag et kig her på siden og find din første eller næste rundsav til dit projekt. Hvis det bliver umuligt for dig at vælge, kan du altid komme forbi dit lokale varehus, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rundsav, der egner sig bedst til dig og dine projekter.

En rundsav er god til mange projekter 

Rundsaven er et nyttigt stykke værktøj, som du kan bruge til at skære igennem materialer som træ, metal og plast. Oftest bliver en rundsav brugt til træ, så hvis du skal skære igennem andre materialer, kan det være nødvendigt med speciallavet klinger, der passer til materialet.

Rundsave er gode til at lave præcise og lange, lige snit og generelt bliver rundsave ofte anvendt til at skære i krydsfiner, brædder og spånplader. En rundsav er derfor det oplagte valg for dig, der vil have et lige og et flot snit hver gang i et givent materiale. 

Hos BAUHAUS kan du også finde en skinne til din rundsav, så du lettere kan save helt lige snit. Rundsaven er dermed et godt værktøj til hjemmehåndværkeren, og når du først har prøvet den, så vil den sikkert blive helt uundværlig for dig.

En rundsav minder meget om en dyksav, men på trods af at de kan benyttes til den samme type arbejde, så fungerer de bedst til det arbejde, de er designet til. Hvis du leder efter dyksave, så finder du dem her.

Hvilken type rundsav skal du vælge?

Du kan finde tre forskellige typer af rundsave i vores sortiment, nemlig:

  • Rundsave med ledning
  • Rundsave med batteri
  • Bordrundsave

Hvis du vælger en rundsav med ledning, så får du en god og typisk billigere rundsav, der kan klare mange af de opgaver, som du måtte have. Denne type er en god løsning for dig, der har mange projekter derhjemme, og som vil være sikker på at klare dem alle uden at tænke på batteri og opladning. Hvis du ikke har problemer med ledninger, så er dette nok modellen for dig.

Rundsave med batteri er det rette valg til dig, der ønsker en fleksibel løsning. På den måde kan du nemlig nemt bære din rundsav rundt til dine projekter uden at skulle tænke på adgang til en strømforsyning.

En bordrundsav er et stationært værktøj, og den er også større end de to andre typer. Dette er en god løsning til dig, der har et værksted, hvor den kan stå permanent. Bordrundsaven er oplagt til at skære lange og præcise snit i f.eks. store træplader.

Leder du efter klinger til din rundsav, så finder du det også her på siden samt andet tilbehør, som du kan have brug for til din rundsav. Hvis du har brug for flere redskaber til din værktøjskasse, så kan du se hele vores sortiment af elværktøj og tilbehør her.

Køb din rundsav online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette rundsav for dig, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt komme i gang med dit projekt derhjemme. Vi kan levere til både din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig med vores Click & Collect. Du afgører selv, hvad der er lettest for dig.

Alternativt har du også altid mulighed for at komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af rundsave. Her kan vores erfarne medarbejdere hjælpe dig med yderligere information og vejledning og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig få den rigtige rundsav hjem til dig med det samme.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.