Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vinkelslibere (149)

Mangler du et værktøj til at skære, slibe eller polere med? Så er det en vinkelsliber, du skal have fat i. Hos BAUHAUS forhandler vi et bredt udvalg af det håndholdte kraft-værktøj – du kan vælge imellem forskellige vinkelslibere fra..

1-32 af 149 produkter

Special Price 1.245,00 kr. Regular Price 1.299,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 870,00 kr. Regular Price 1.149,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 799,95 kr. Regular Price 949,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 149 produkter

Vinkelsliber

Mangler du et værktøj til at skære, slibe eller polere med? Så er det en vinkelsliber, du skal have fat i. Hos BAUHAUS forhandler vi et bredt udvalg af det håndholdte kraft-værktøj – du kan vælge imellem forskellige vinkelslibere fra en række kvalitetsmærker som blandt andet Bosch, Ryobi, Makita, Dewalt og Metabo.

Er du i tvivl om, hvilken vinkelsliber du skal investere i, er det en god idé at gøre sig overvejelser i forhold til batteri, klingeskift, beskyttelsesskærm og støttegreb. Alt dette og mere til kan vi hjælpe dig med i dit lokale byggevarehus, hvis du har brug for vejledning til hvilken vinkelsliber, der passer bedst til dig og dine behov.

Her på siden kan du i øvrigt finde alt det tilbehør, du har brug for til din vinkelsliber: skæreskiver, diamantklinger, slibebørster og meget mere. Se vores tilbehør til vinkelslibere her.

Sådan skal du bruge vinkelsliberen

Du kan bruge vinkelsliberen til mange forskellige opgaver. Klingen er den del af din vinkelsliber, som polerer, sliber, skære eller pudser. Klingen skal gerne være nem at udskifte, så du hurtigt kan veksle mellem dine forskellige projekter eller udskifte det nedslidte slibepapir.

Der findes flere typer vinkelslibere, hvor klingeskift kræver enten specialnøgler, eller hvor du ikke har behov for værktøj. Det kan være en fordel at vælge en vinkelsliber, hvor klingeskift er så nemt som muligt, dvs. uden brug af værktøj.

Beskyttelsesskærmen på vinkelsliberen fungerer som værn mellem dig og klingen. Det er vigtigt, at den kan flyttes i forskellige positioner, så hverken støv eller gnister ikke rammer dig, når du bruger din vinkelsliber.

Støttegrebet sikrer, at du kan bruge vinkelsliberen med begge hænder. Grebet skal gerne kunne sidde på begge sider af modellen. Dertil er det en fordel, hvis grebet peger opad. Derudover skal grebet også gerne være skridsikkert, så du altid har godt fast i din vinkelsliber.

Derudover skal det være nemt at tænde og slukke for din vinkelsliber, så du undgår at give slip på maskinen under arbejdet. Det kan nemlig forårsage farlige situationer for dig og dine omgivelser.

Dette skal du overveje, inden du vælger en vinkelsliber

 • Hvor ofte kommer du til at bruge den? Hvis du allerede ved, at du skal bruge vinkelsliberen ofte og til større opgaver, skal du vælge en kraftfuld model. Ellers kan du sagtens gå et niveau ned og vælge en billigere og mindre kraftfuld vinkelsliber.
 • Hvad skal du bruge den til? Tag et kig på dit projekt og overvej, hvad du skal bruge vinkelsliberen til. Det har stor betydning for, hvilken slags vinkelsliber du skal vælge. Vinkelsliberen er egnet til slibe-, børste-, polere- og rustfjernelsesopgaver. Den er derudover effektiv til at afgrate sten og metal. Du kan også bruge vinkelsliberen til at skære i metal, sten, beton og keramiske fliser.
 • Skal du have en batteri- eller eldrevet model? Foretrækker du el eller batteri? Vil du have en stor model, så er det oplagt at vælge en eldrevet vinkelsliber med ledning. Fordelen ved akku-maskiner er dog, at de er langt mere alsidige og lettere at arbejde med, da du ikke behøver en kabeltromle, hvis du er mere end to meter væk fra en stikkontakt.

 

Sørg altid for at sikkerheden er i top

Vinkelsliberen er desværre et af de værktøjer, der sender allerflest på skadestuen, så det er vigtigt, at du sørger for sikkerheden. Dertil larmer maskinen meget og kører med en enorm hastighed, hvilket gør beskyttelsesbriller, høreværn og handsker til det uundværlige sikkerhedsudstyr.

Skal du bruge vinkelsliberen til at skære i sten, fliser eller murværk med, så anbefaler vi også brugen af en støvmaske, da der så kommer store mængder af finkornet støv. Hos BAUHAUS tilbyder vi også arbejdstøj og sikkerhedsudstyr. Hav gerne det rette udstyr klar, inden du går i gang med din nye vinkelsliber:

 • Sikkerhedsbriller: Et par tætsluttende briller beskytter dine øjne mod gnister, når du arbejder med metal.
 • Høreværn: En vinkelsliber larmer, og ved længerevarende arbejde er et høreværn vigtigt.
 • Åndedrætsværn: En støvmaske beskytter dig mod støvet fra fliser og murværk. Du kan eventuelt vælge en maske med luftventil.

Køb din vinkelsliber online hos BAUHAUS

Når du har fundet en vinkelsliber, der passer til dine behov, så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt komme i gang med dit projekt derhjemme. Vi leverer til din egen adresse eller til et af vores BAUHAUS byggevarehuse i nærheden af dig via vores Click & Collect service.

Hvis du vil se nærmere på vores udvalg af vinkelslibere, så kan du komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan vores dygtige medarbejdere give dig yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette vinkelsliber med hjem.

FAQ:

 1. Hvilken vinkelsliber skal man vælge?
  Den type vinkelsliber, som du skal vælge afhænger først og fremmest af, hvad du skal bruge vinkelsliberen. Dertil er prisen også med til at afgøre, hvilken model du skal vælge. Derudover er det muligt både at købe en lille, mellem og stor vinkelsliber, så modellens størrelse afhænger også af, hvilke forventninger du har til din vinkelsliber.
 2. Hvad kan man bruge en vinkelsliber til?
  Med en vinkelsliber kan du skære, slibe, save, polere og pudse alt fra beton og stål til lakerede overflader. Vinkelsliber er velegnet til slibe-, børste-, polere- og rustfjernelsesopgaver. Derudover er vinkelsliberen velegnet til at afgrate sten og metal. Du kan også bruge vinkelsliberen til at skære metal, sten, beton og keramiske fliser.
 3. Hvad koster en vinkelsliber?
  Du kan finde vinkelslibere i flere prisklasser. Prisen på en vinkelsliber afhænger typisk af, hvor kraftig vinkelsliberen skal være. Hvis du ved, at du skal bruge den meget og til tunge opgaver, skal du gå efter en kraftfuld model. Ellers kan du sagtens gå ned i niveau og vælge en billigere og mindre kraftfuld vinkelsliber.
 4. Kan man skære i træ med en vinkelsliber?
  Når du er på udkig efter en vinkelsliber, så skal du også sørge for, at den pågældende model også kan skære i de materialer, som du skal arbejde med. Det gælder også træ. Ja, du kan godt skære i træ med en vinkelsliber, men du skal huske at vælge de rette skæreskiver, der er egnet til træ.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.