Indlæser

CHAMPOST

(67)
Firmaet Champost fremstiller en lang række typer af jord, som du kan bruge i haven. Det er for eksempel økologisk og spagnumfri jord. Derudover har de også et stort udvalg af grus og granit i deres sortiment. Rul op på siden og dan dig et over..

1-32 af 67 produkter

Special Price 49,95 kr. Regular Price 89,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 67 produkter

Champost

Firmaet Champost fremstiller en lang række typer af jord, som du kan bruge i haven. Det er for eksempel økologisk og spagnumfri jord. Derudover har de også et stort udvalg af grus og granit i deres sortiment. Rul op på siden og dan dig et overblik over vores store udvalg af produkter fra Champost.

Champost startede med at fremstille jord, som champignoner kunne vokse i. Det var helt tilbage i 1962. Navnet er derfor en sammentrækning af champignon og kompost. Siden er der dog kommet mange forskellige andre produkter til – alle har den kvalitet, at de hjælper planten til at vokse i sit eget tempo.

Udover jord til selve bedene kan du blandt Champosts store sortiment også finde grus og granitskærver, som du kan bruge til belægning i haven. De er oplagte til at skabe havestier mellem bedene eller skabe en flot og naturlig indkørsel, hvor det er nemt for vandet at løbe væk.

Tre fordele ved champost: 

  • Varmebehandlet og fri for ukrudt
  • Nemt selv at lægge ud i haven
  • Godkendt til økologisk dyrkning

Champost jord er fri for ukrudt

Jorden fra Champost er varmebehandlet i 10 timer ved 70 grader. På den måde er det muligt at slå alle skadedyr og ukrudtsfrø i blandingen ihjel. Dermed er du sikker på, at du ikke kommer til at overføre dem til dine egne bede.

Når du selv producerer komposteret jord derhjemme, er det en klassisk fejl, at du kommer frøukrudt i, men at komposten ikke bliver varm nok til at slå frøene ihjel. Det er rigtig ærgerligt, da du så viderefører frøene til en anden del af haven. Det undgår du ved at købe Champost-jord.

Du bør dog stadig have en kompost i haven, så du kan genbruge det plantemateriale, du klipper af og fjerner. Kompost er med til at give jorden i haven mere næring, så du ikke behøver at gøde så meget. Her hos BAUHAUS kan du finde flere forskellige former for kompostbeholdere.  

Champost gør det nemt at skabe en indkørsel og forbedre jorden

De mange forskellige produkter fra Champost er meget nemme for dig selv at lægge ud i din have. Med deres mange forskellige jordtyper kan du nemt finde den rette til dine behov og sørge for, at jorden bliver forbedret, så du er klar til at plante og så en masse.

Med Champosts brolæggersand og granitskærver er det muligt for dig at lægge en indkørsel og stier i haven på egen hånd. Husk, at du skal sørge for, at der er et tykt nok lag, og at sandet skal stampes grundigt igennem med en maskine for at give en solid nok bund til, at der kan køre biler på den.

Godkendt til økologisk dyrkning

Champost prøver så vidt muligt at producere deres produkter uden kemikalier, og deres Champost Jordforbedring er faktisk godkendt til økologisk dyrkning. Hvis du har fokus på økologi i haven, er det derfor oplagt for dig, at du vælger Champost.

Udover økologi er der også nogle haveejere, der går op i, at de ikke bruger spagnum i deres haver. Spagnum bliver nemlig udvundet af gamle højmoser, en naturtype der er truet. Ved at bruge Champosts spagnumfrie jord kan du derfor sprede købejord ud i haven med god samvittighed.

Sådan vælger du de rigtige produkter fra Champost

Der er selvfølgelig stor forskel på, om du vil skabe en sti og en indkørsel, eller om du vil forbedre jordkvaliteten eller har brug for ny jord i din have.

Er det det første, som du leder efter, skal du være opmærksom på, at du har brug for flere forskellige lag af grus under en indkørsel med granitskærver. Det er både bundsikringsgrus, stabilgrus og afretningsgrus. Derpå skal du lægge et lag af granitskærver. Hold øje med, at de ikke bliver for små, så sætter de sig fast i dækkene  på bilen. Du kan selvfølgelig også bruge granitskærverne som afdækning i et bed.

Er det jord og jordforbedring, du skal bruge, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger den rette type i forhold til, hvor den skal være. Er det i en krukke eller et bed? Går du op i, om jorden er uden spagnum og er økologisk? Er den til et surbundsbed? Det er alt sammen vigtigt, at du har styr på det.

Skab drømmehaven med produkter fra Champost

Med de rette produkter fra Champost er det nemt for dig at skabe den have, som du drømmer om. Du kan bruge produkterne til at skabe en smuk belægning i indkørslen, på en havesti eller i bed. Det er med til at give den stil i haven, som du gerne vil have. Der er for eksempel stor forskel på, om du drømmer om en naturlig have eller en mere minimalistisk have.

Med de mange forskellige typer af jord kan du hurtigt få skabt bede og plantet planter i krukker og potter, så du kan få en smuk og frodig have. Champost producerer en lang række forskellige former for jordtyper, så du nemt kan finde den rette til dit formål.

Køb nemt Champost-produkter hos BAUHAUS

Når du har fundet ud af, hvilke Champost-produkter der passer til din have, kan du nemt og hurtigt bestille dem her hos BAUHAUS. Du kan bestille dem med levering til din adresse eller som Click & Collect. Levering er ofte det nemmeste, hvis du har brug for mange sække med jord, grus eller granit. Du får det i det tilfælde leveret i løbet af 1-4 dage.

Har du selv mulighed for at hente sækkene, kan du gøre det i dit lokale BAUHAUS-byggemarked med vores Click & Collect løsning. Du kan bestille det her på nettet, så du er sikker på, at de har det, som du skal bruge. Derefter går der bare tre timer, inden det ligger klar til afhentning i det byggemarked, som du har valgt.

Rul op på siden og find nemt de rette produkter fra Champost til din have.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.