Indlæser

EDDING

(66)
Edding har i mere end 50 år været mere end bare en marker. Brandet, der i dag er et synonym for markere, fremstiller et af verdens bredeste sortimenter inden for professionel mærkning.Med Edding kan du give dine idéer farve på en nemmere og sjov..

1-32 af 66 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 66 produkter

Edding har i mere end 50 år været mere end bare en marker. Brandet, der i dag er et synonym for markere, fremstiller et af verdens bredeste sortimenter inden for professionel mærkning.

Med Edding kan du give dine idéer farve på en nemmere og sjovere måde, og du kan bruge både markere og spray på stort set alle overflader. Det giver dig en stor frihed til at gøre dine idéer synlige, uanset formålet med brugen af dit Edding produkt.

Fra 1995 starter det miljøvenlige fokus hos Edding, og i 2008 bliver produktsortimentet ’Ecoline’ skabt. Denne serie fokuserer på genbrug, og det, der adskiller dem fra de andre Edding markere, er, at de er lavet af mindst 90% genbrugsmateriale. Disse markere kan genfyldes, etiketterne er lavet af papir og æsken er lavet af genbrugspapir, og de er derfor det miljøvenlige valg.

Hos BAUHAUS forhandler vi et bredt udvalg af Eddings produkter, så uanset om du skal bruge en farvet spray til et kreativt projekt eller en marker til mærkning på tavler eller til dækning af ridser, så har vi det, du skal bruge, hos BAUHAUS.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.