Indlæser

GEBERIT

(37)
Du kender sikkert allerede Geberit, og hvis ikke ja, så er det i hvert fald på tide, at du kommer til det. Geberit leverer nemlig professionelle sanitetsløsninger i 41 lande verden over og har gjort det siden, at virksomheden blev grundlagt helt..

1-32 af 37 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
7.149,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 37 produkter

Du kender sikkert allerede Geberit, og hvis ikke ja, så er det i hvert fald på tide, at du kommer til det. Geberit leverer nemlig professionelle sanitetsløsninger i 41 lande verden over og har gjort det siden, at virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1874. Geberit er således løbende fulgt med den store udvikling, der er sket inden for sanitet igennem årene, og med Geberit kan du være sikker på altid at få et lækkert Geberit toilet af høj kvalitet. Her hos BAUHAUS finder du både Geberit toiletter, Geberit indbygningscisterner samt en lang række af andre produkter inden for sanitet til dit badeværelse. Tag et kig på de mange spændende løsninger her på siden, og bestil dine nye sanitetsprodukter fra Geberit hjem allerede i dag. 

Geberit sanitetsløsninger af høj kvalitet

Hos Geberit er det primært sanitetsløsninger, og herunder de bedste vand- og rørløsninger, der er i fokus. Geberit er en virksomhed der aldrig sover, og visionen er at være en konstant aktør inden for livskvalitetsforbedrende produkter inden for sanitetsfeltet. Derfor står Geberit aldrig stille – der er konstant videreudvikling af de bedste produkter på markedet og en udbredt know-how tilgang til udviklingen inden for feltet. Det får du som kunde glæde af, når du køber Geberit toiletter og andre sanitetsløsninger fra Geberit hos BAUHAUS, hvor vi har håndplukket de bedste løsninger specielt til dig.  

Den gennemgående produktbevidsthed, der gennemstrømmer produkter fra Geberit, kan bedst beskrives gennem virksomhedens fire grundsøjler, der på mange måder kan ses både som mål for virksomheden og som løfter til virksomhedens kunder.

-          Fokus på sanitetsteknologi

-          Engagement i innovation

-          Selektiv geografisk ekspansion

-          Kontinuerlig optimering

Produkter fra Geberit skal således være nyskabende, moderne og innovative, men aldrig på bekostning af den høje kvalitet. Med de fire grundsøjler giver Geberit sine kunder et indgående kendskab til firmaets værdier og fremgangsmåder og konstituerer en ærlig partner med en høj troværdighed. Geberit har desuden en bæredygtig profil og går ikke på kompromis med miljøhensyn i produktionen af virksomhedens produkter, og du kan derfor vælge Geberit med god samvittighed og med garanti for, at du får et produkt af høj kvalitet, der er skabt med omtanke, når du vælger et Geberit toilet eller en af de andre sanitetsløsninger fra Geberit.

 

Vælg Geberit til dit badeværelse

Hos BAUHAUS finder du alt, hvad du skal bruge i Geberit sanitetsløsninger, for at skabe et lækkert badeværelse med gode kvalitetsløsninger i tidløst design, der holder årti efter årti. I sortimentet finder du blandt andet et bredt udvalg af følgende produkter til dit badeværelse:

-          Geberit toiletter

-          Geberit indbygningscisterner

-          Geberit betjeningsplader

Har du styr på sanitet og VVS? Så kan du måske selv montere og installere dit nye Geberit toilet i badeværelset. Oftest anbefaler vi dog, at du får en professionel VVS-installatør til det, så du opnår det bedste resultat allerede første gang og ikke oplever unødige problemer med dine produkter fra Geberit. Sanitet er ikke noget, som du skal gå på kompromis med, så vælg den sikre løsning – et Geberit toilet – og undgå bekymringer. Stilrent design går hånd i hånd med høj funktionalitet og styr på hygiejnen, når du vælger et Geberit toilet, og de færreste fortryder købet af produkter fra Geberit. 

Se også vores øvrige udvalg af VVS-produkter til hjemmet. Vi har VVS til både køkkenet og badeværelset, så du hurtigt kan få styr på dine VVS-løsninger.  

 

Skønne løsninger fra kendte varemærker

Få den højeste kvalitet fra Schweiz direkte hjem i dit badeværelse, når du vælger sanitetsløsninger fra Geberit. Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af såvel Geberit toiletter som Geberit indbygningscisterner og Geberit betjeningsplader til dit toilet. Blandt andre varemærker, der kunne være interessante for dig, der er i gang med at renovere badeværelset, finder du også Hansgrohe og IFÖ, der, ligesom Geberit, er garanter for sanitetsløsninger og armaturer af høj kvalitet. Kombiner de forskellige mærker og løsninger, og skab din drøm af et badeværelse enkelt og billigt med kvalitetsprodukter fra BAUHAUS.   

Udvalget af sanitetsprodukter fra Geberit hos BAUHAUS er bredt, og det kan godt være svært at vælge, hvilke produkter der passer bedst til dine behov. Heldigvis kan du altid rådføre dig med vores team i kundeservice, hvis du bliver i tvivl om det mindste vedrørende produkter eller levering. Ét er sikkert – dit nye toilet er fra Geberit, og du finder det her på siden. Med et Geberit toilet får du et produkt, der holder længe, og som kræver et minimum af vedligeholdelse, hvorfor det er nemt at have med at gøre i hverdagen. Vælg Geberit – det kommer du ikke til at fortryde.

 

Køb Geberit sanitetsløsninger online hos BAUHAUS

Geberit er for dig, der vil have mere end standardløsninger og standardmaterialer. Hos Geberit er der tænkt over hver en lille detalje, og det får du som kunde glæde af, når du køber dit nye Geberit toilet online hos BAUHAUS. Gå på opdagelse blandt vores produkter fra Geberit, og find de løsninger, der tiltaler dig mest. Herefter er der ikke langt fra drøm til virkelighed, for BAUHAUS leverer hurtigt og enkelt dine sanitetsprodukter fra Geberit hjem til dig inden for få dage, når du lægger din bestilling hos os.

Hos BAUHAUS får du fri fragt ved køb for over 2500 kr., og du kan vælge imellem flere forskellige fleksible leveringsløsninger afhængigt af, hvad der passer bedst ind i din hverdag. Blandt andet kan du selv hente dine bestilte varer med Click & Collect i dit nærmeste BAUHAUS-varehus, hvis du alligevel er i nabolaget og derfor nemt kan hente varerne selv.  

Kom i mål med dit badeværelsesprojekt med Geberit, og glæd dig til den luksuriøse følelse, du får, hver gang du træder ind i dit badeværelse. Dag efter dag, år efter år. Geberit holder! Bestil dit Geberit toilet i dag. Vi glæder os til at levere det til dig!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.