Indlæser

Armaturer - GROHE

(72)
Hvis du vælger det rette, kan et nyt armatur fra GROHE give køkkenet eller badeværelset helt nyt liv. GROHE er en tysk virksomhed med mange år bag sig som nogle af de førende på markedet inden for salg af køkken- og badeværelsesarmaturer. Hos..

1-32 af 72 produkter

Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Special Price 574,95 kr. Regular Price 631,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 72 produkter

Armaturer fra GROHE

Hvis du vælger det rette, kan et nyt armatur fra GROHE give køkkenet eller badeværelset helt nyt liv. GROHE er en tysk virksomhed med mange år bag sig som nogle af de førende på markedet inden for salg af køkken- og badeværelsesarmaturer. Hos BAUHAUS forhandler vi et bredt udvalg af GROHEs armaturer af høj kvalitet, så du med garanti kan finde det, der passer ind i dit køkken eller badeværelse. 

Armaturer til både køkken og bad

Et køkken og et badeværelse er to meget vigtige rum i et hjem. Her bruger du meget tid gennem dit liv, og derfor er det også at foretrække, at både udstyret og udseendet på disse rum er i orden. Med et armatur fra GROHE kan du få funktionalitet af højeste kvalitet samt et stilrent ydre, som kan pryde dit badeværelse eller køkken.

I og med at der findes så mange forskellige varianter, er det vigtigt, at du vælger et armatur, som opfylder dine krav og dit behov. Hvis I eksempelvis er en børnefamilie, skal du overveje, at armaturet også skal være nemt at betjene for dine børn.

GROHE leverer et bredt udvalg af varianter i forskellige nuancer og designs. Er du i færd med at renovere køkkenet eller badeværelset, og mangler du et nyt armatur til håndvasken eller brusekabinen, kan du blandt andet finde disse serier fra GROHE hos BAUHAUS:

  • Concetto
  • Essence
  • Eurosmart Cosmopolitan
  • Red Duo

Dette er bare et lille udsnit af alle serierne fra GROHE, som hver især formår at kombinere det praktiske med det stilfulde. Red Duo giver dig eksempelvis chancen for at få leveret kogende vand ved et enkelt tryk. Mulighederne er således mange og her er noget for enhver smag. Hvis du tager et kig på udvalget ovenover, kan du helt sikkert finde lige dét design, som passer ind hos dig.

GROHE leverer armaturer af højeste kvalitet

Høj kvalitet er ikke altid en nødvendighed, men der er dog noget helt specielt ved det, når du har købt en vare i et godt håndværk og en imponerende kvalitet.

Når det gælder armaturer, vil det tydeligt kunne ses, om du har investeret i en god kvalitet eller ej. Derfor er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder grundigt og ikke går på kompromis med dit valg.

GROHE sørger for at kvalitetsteste alle deres produkter, før de kommer ud til distributørerne. På den måde sikrer du dig et armatur, som har den rette kvalitet til hverdagens slid. Hvis du vælger et armatur fra GROHE, er du sikker på at få et produkt af højeste kvalitet, som du kan have i rigtig mange år - selvfølgelig med den rette vedligeholdelse.

GROHEs armaturer kan findes i hjem over hele verden, hvilket understreger den høje kvalitet og de flotte designs.

Vedligeholdelse af dit GROHE armatur

Når et armatur er helt nyt og ubrugt, ser det altid utrolig rent og skinnende ud. Men dit armatur kan hurtigt se grimt og beskidt ud, hvis det ikke får den rette vedligeholdelse. Du kan dog undgå, at dit armatur bliver tilkalket, hvis du sørger for at passe godt på det. 

Det kræver ikke særlig meget arbejde, men det er vigtigt, at det gøres regelmæssigt. Så undgår du nemlig, at du lige pludselig har et armatur fyldt med kalk både udenpå og indvendig.

Når du skal rengøre dit armatur, er det vigtigt, at du ikke skrubber for hårdt, da det kan ødelægge armaturets overflade på sigt. De fleste rengøre deres armaturer med husholdningseddike, dog er det ikke alle armaturer, som kan tåle dette.

GROHE anbefaler, at du ikke benytter dig af husholdningseddike eller andre stærke midler til rengøring af deres armaturer. Et GROHE armatur kan holdes rent ved hjælp af en lille smule sæbe og en fugtig klud. Du kan forebygge kalkpletter, hvis du sørger for at tørre dit armatur af, hver gang du har været i bad. På den måde kan du undgå, at du skal i gang med den helt store tur, hver gang du skal gøre det rent.

Husk, at dit badeværelse og køkken kan være et paradis for bakterier. Derfor er det vigtigt, at du ikke nedprioriterer din rengøring af armaturer.

Tilbehør til dit nyindkøbte armatur

Når du har fundet det rette armatur, skal du huske at overveje, hvad du har brug for af tilbehør. Det kan være, at du er i gang med den helt store renovering af køkken eller badeværelse. Hvis det er tilfældet, kan du sagtens finde flere nyttige ting her hos BAUHAUS.

Har du besluttet dig for at købe et termostatarmatur til din bruser, så er det eksempelvis oplagt, at du tager et kig på et matchende brusehoved- og slange, så det hele kan gå op i en højere enhed.

Hvis du har købt et nyt armatur til køkkenet eller badeværelset, så kan du passende udforske vores sortiment af håndvaske, så du kan fortsætte fornyelsen i dit hjem.

Og hvis du er i gang med den store renovering, skal du ikke tøve med at finde både badeværelsesmøbler, belysning og brusekabiner her.

Køb dine armaturer hos BAUHAUS

Når du har kigget det store udvalg igennem og fundet det helt rigtige GROHE armatur til dit hus, så kan du med få klik bestille det hjem fra vores side. Her kan du vælge imellem at få det leveret til din hjemmeadresse, men du kan også benytte dig af vores Click & Collect service. Her får du muligheden for at bestille din ønskede vare til afhentning i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du inden for åbningstiderne vil modtage besked i løbet af seks timer, når din reservation er klar til afhentning.

Du er også altid velkommen til at komme på besøg i et af vores byggevarehuse. Her kan du få kompetent vejledning i de forskellige armaturers funktioner, så du kommer hjem med det helt rigtige.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.