Indlæser

GUSTAVSBERG

(38)
Vi tilbringer alle sammen overraskende meget tid på badeværelset i løbet af et helt liv. Hvis ikke det er i badet eller foran spejlet, så er det på toilettet, og det er derfor også vigtigt at have et lækkert toilet, som det er komfortabelt og ne..

1-32 af 38 produkter

Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Special Price 3.499,00 kr. Regular Price 3.995,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
Special Price 2.099,00 kr. Regular Price 2.149,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Special Price 2.999,00 kr. Regular Price 3.049,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
3.898,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 38 produkter

Vi tilbringer alle sammen overraskende meget tid på badeværelset i løbet af et helt liv. Hvis ikke det er i badet eller foran spejlet, så er det på toilettet, og det er derfor også vigtigt at have et lækkert toilet, som det er komfortabelt og nemt at bruge. Et Gustavsberg toilet er et toilet af høj kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Med et Gustavsberg toilet får du således altid det bedste af det bedste.

Finder du ikke det toilet, du søger, her i sortimentet fra Gustavsberg? Så tag i stedet et kig på vores øvrige udvalg af toiletter og hængeskåle her, hvor du finder toiletter fra flere kendte mærker som IFÖ, Geberit, Camargue og Laufen.  

 

Moderne og stilrene Gustavsberg toiletter

Gustavsberg toiletter er toiletter i særklasse. De er udført i de bedste materialer og i moderne design, der passer perfekt ind i den klassiske, skandinaviske indretning med fokus på lyse farver og rene linjer. Et Gustavsberg toilet er tidløst, og det er derfor en investering, som du kan have glæde af i rigtig mange år ud i fremtiden. Det passer til alt, og det blender flot ind i enhver indretning. Gustavsberg er det sikre valg, så træf en beslutning, og bestil drømmen af et skønt toilet hjem allerede i dag! Du finder blandt andet følgende produkttyper fra Gustavsberg her på siden:

-          Gustavsberg toiletter med eller uden sæde

-          Gustavsberg toiletter med skjult p-lås

-          Gustavsberg posteventiler til Gustavsberg toiletter

Tag et kig på udvalget, og find din favorit blandt vores forskellige produkter fra Gustavsberg. Mangler du andet til dit toilet eller bad, kan du med fordel også tage et kig på vores øvrige produkter til etablering af dit badeværelse samt på vores badeværelsestilbehør og vores badeværelsesmøbler. Vi har alt, hvad du skal bruge for at kunne fuldende dit badeværelse og føre alle dine drømme ud i livet! Grib chancen, og bestil dine badeværelsesprodukter her hos BAUHAUS. Start med et lækkert Gustavsberg toilet – så er du allerede godt på vej imod det badeværelse, du drømmer om.

 

Gustavsberg – svensk kvalitet i særklasse

Vælger du et toilet fra Gustavsberg, får du svensk kvalitet, når det er allerbedst. Her er tænkt over hver en lille detalje og kælet for den afgørende finish, der gør hele forskellen. Toiletter er nemme at gøre rene, og de stråler af kvalitet allerede fra første øjekast. Der er ingen tvivl om, at her er tale om produkter af en ganske særlig kaliber, som du ikke møder hver dag.

Gustavsberg toiletter er skabt ud fra innovativ tænkning, og toiletterne er særdeles indbydende at se på. Med en mere end 190 år lang tradition for at arbejde med porcelæn som materiale er Gustavsberg en rutineret virksomhed, der kan sit kram, og virksomhedens målsætning er at kunne fortsætte på samme måde i mindst 190 år endnu. Designet på alle produkter er nordisk og stilrent, og du får rigtig meget produkt for pengene. Hverdagen skal være nem og afslappende, også når du bruger dit badeværelse, og med Gustavsberg kan du for alvor slappe af og nyde dit badeværelse, præcist som det er.

Udover æstetik, kvalitet og funktion er Gustavsberg også meget kendt for sit store fokus på hygiejne. Der eksperimenteres hele tiden med nye retninger, så Gustavsberg altid kan sikre dig tidens mest hygiejniske toiletter. Prøv eksempelvis et Hygienic Flush-toilet fra Gustavsberg, der har integreret en helt ny type af skyllevandsteknik.

  

Køb et Gustavsberg toilet online hos BAUHAUS

Et nyt toilet er typisk en stor investering, og det er med at tænke dig godt om og overveje de forskellige muligheder. Du skulle jo gerne have glæde af dit nye toilet igennem mange år, når først det er installeret i dit badeværelse. Med et Gustavsberg toilet træffer du aldrig den forkerte beslutning. Toiletterne er tidløse og stilrene, og de passer til ethvert moderne badeværelse. Her behøver du ikke at gå på kompromis med noget.

 

Vælg imellem mange forskellige modeller fra svenske Gustavsberg, der er en af verdens ældste producenter af lækre kvalitetstoiletter til både erhverv og private. Her er et firma, der virkelig kan sit kram, og som har specialiseret sig i det, som firmaet er bedst til. Gå på opdagelse i sortimentet fra Gustavsberg online her hos BAUHAUS, og find det Gustavsberg toilet, der allerbedst matcher dine ønsker og drømme for dit kommende toilet. Herefter kan du lægge det i kurven og klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre med det samme. Nemmere bliver det ikke at købe et toilet fra Gustavsberg online!

 

Når du har lagt din bestilling, kan du læne dig trygt tilbage og lade os om at klare det hårde arbejde. Vi pakker din ordre så hurtigt som overhovedet muligt, hvorefter vi sender vores fragtmænd godt afsted med et Gustavsberg toilet til dig. Vi har hurtig levering og altid 3 måneders fuld returret på alle produkter købt online hos BAUHAUS. Bestil derfor trygt dit nye toilet hos os i dag. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at sende dit toilet fra Gustavsberg afsted til dig! 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.