Indlæser

JWL

(20)
Med JWL får du meget mere end et produkt: JWL bestræber sig nemlig på at skabe produkter, der vil lette dagligdagen så meget som muligt for sine kunder. Alle JWLs produkter er udviklet med kundens arbejdssituation i fokus.Arbejdsmiljø, støj og e..

Viser 20 produkter

Fra: 139,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 20 produkter

Med JWL får du meget mere end et produkt: JWL bestræber sig nemlig på at skabe produkter, der vil lette dagligdagen så meget som muligt for sine kunder. Alle JWLs produkter er udviklet med kundens arbejdssituation i fokus.

Arbejdsmiljø, støj og energiforbrug er elementer, der er tænkt ind i selve udviklingen af produkterne, der er både brugervenlige, holdbare og effektive. Det er noget, vi kan stå inde for hos BAUHAUS, og derfor forhandler vi et bredt udvalg af JWLs brugervenlige, højkvalitets produkter, der holder mange år ud i fremtiden.

JWL tilbyder blandt andet et af de bredeste udvalg af blæsepistoler i verden – der findes en blæsepistol til ethvert formål for at dække den enkelte kundes behov. Her er det værd at fremhæve AirBoy® blæsepistolen, der er fremstillet i plast i stedet for metal, som i dag er en af de mest kopierede blæsepistoler i verden.

Find den og mange andre kvalitetsprodukter fra JWL hos BAUHAUS.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.