Indlæser

SKALFLEX

(108)
Det danske firma Skalflex har i en årrække produceret produkter til facader i en meget holdbar kvalitet. Du kan finde et stort udvalg her hos BAUHAUS. Det er med til at gøre, at du nemt kan skabe den form for facade, som du ønsker. Rul op på si..

1-32 af 108 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 108 produkter

Skalflex

Det danske firma Skalflex har i en årrække produceret produkter til facader i en meget holdbar kvalitet. Du kan finde et stort udvalg her hos BAUHAUS. Det er med til at gøre, at du nemt kan skabe den form for facade, som du ønsker. Rul op på siden og find det rigtige produkt til din facade.

Skalflex er en af de førende danske virksomheder, når det handler om produkter til facadebehandling. På virksomheden i Viborg udvikles og fremstilles mange forskellige facadebehandlingsprodukter til renovering og nybyggerier.

Virksomheden har i over 40 år udviklet kvalitetsprodukter. Du har måske hørt om Skalflex Multipuds, Skalflex Silikatmaling, Skalflex Vandskuring og Skalcem, som er blandt de mest populære produkter, Skalflex står bag. Skalflex går meget op i at bruge naturstoffer og ingredienser. Det garanterer miljøvenlige produkter, som holder længe.

Fra at være en familieejet virksomhed gik Skalflex i 2015 over til at være ejet af den franske ParexGroup. Det er et selskab, der har specialiseret sig i at opkøbe selskaber i andre lande, der har et godt brand og en stærk lokal strategi. Det betyder, at ParexGroup bare tilskynder til, at Skalflex bliver ved med at udvikle deres produkter, så de kan levere kvalitetsfacadeprodukter til det danske marked.

Tre fordele ved produkter fra Skalflex:

  • Skab den facade, du drømmer om
  • Diffusionsåben, så muren kan ånde
  • Så bæredygtige produkter som muligt

Skab den facade, du ønsker

Produkterne fra Skalflex kan bruges til at skabe lige præcis den form for facade, som du drømmer om. Dels findes der forskellige former for teksturer inden for hvert produkt. Det er for eksempel fin, grov og sand. Derudover kan du også bruge forskellige former for redskaber til yderligere at give facaden den struktur og det look, som du ønsker.

Udover at du kan skabe mange forskellige former for overflader med Skalflex’s produkter, kan du også bruge dem på mange forskellige overflader. Lige meget hvilken form for facade du har nu, vil du derfor kunne finde et Skalflex-produkt, der kan bruges på den. Skalcem kan for eksempel både bruges på mursten, letklinker og porebeton.

Diffusionsåben behandling giver facaden mulighed for at ånde

Når der opholder sig mennesker i en bygning, vil der altid være fugt, der bevæger sig indefra og ud. Det kaldes, at muren ånder. Hvis du har valgt en for tæt facadebehandling kan fugten ikke passere, men bliver inde i muren. Det kan få facadebehandlingen til at skalle af og i værste fald skabe problemer med fugt inde i bygningen.

Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, om de produkter, du vælger, er diffusionsåbne eller ej. Dermed kan du være sikker på, at du ikke kommer til at få problemer med fugt fremadrettet.

En stor del af Skalflex’s produkter er diffusionsåbne. Det gælder for eksempel for populære produkter som Skalcem og Interiør Struktur.

Miljø og bæredygtighed er i centrum

Når Skalflex producerer og udvikler deres produkter, er det vigtigt for dem, at de er så miljøvenlige og bæredygtige som muligt. De lægger derfor både vægt på at begrænse påvirkningen af miljøet og at udnytte ressourcerne bedst muligt, så der ikke går noget til spilde.

Derudover er det også vigtigt for virksomheden, at de skaber et godt arbejdsmiljø for deres ansatte. De lægger derfor både vægt på, hvordan de kan skabe nogle trygge rammer, og hvordan de kan skabe et godt psykisk arbejdsmiljø.

Sådan vælger du det rigtige Skalflex-produkt

Når du skal vælge et produkt fra Skalflex, er det først og fremmest vigtigt, at du tænker over, hvilken overflade du gerne vil have. Du kan skabe facadeoverflader med en række forskellige former for teksturer, hvilket er med til at gøre, at du kan få det look, som du ønsker.

Udover din stil er det selvfølgelig også vigtigt, at du er praktisk, når du skal vælge produktet. Nogle Skalflex-produkter egner sig bedst til en form for overflade, mens andre egner sig bedre til en anden. Du skal derfor finde ud af, hvilket materiale din nuværende facade er i og derefter vælge et Skalflex-produkt ud fra det.

Der er dog også andre hensyn end selve overfladen at tage. Hvis du bor i nærheden af kysten, slider vinden og saltet ekstra på din facade. Derfor bør du i det tilfælde gå efter produkter, der passer til et kystnært klima.

Når du skal rense din facade, er det klart nemmest for dig at gøre det med en højtryksrenser. Men igen er det ikke alle former for facader, der kan klare det. Derfor bør du også være opmærksom på det, når du vælger, hvilken form for overflade din facade skal have.

Skøn at se en flot facade, når du kommer hjem

Facaden på din bolig er noget af det første, du ser, når du kommer hjem. Derfor er det også vigtigt, at det er en facade, der passer til din stil, og som ser godt ud. Med en flot facade vil du naturligt blive glad for at komme hjem, når du ser den smukke facade, der er skabt, præcis som du ønsker.

Når du har besluttet dig for, hvilke former for Skalflex-produkter du skal bruge, kan du vælge at få dem leveret direkte til din dør eller selv at hente dem i et af vores varehuse. Levering er selvfølgelig den nemmeste løsning for dig. Det tager dog noget tid, fra du har bestilt varerne, til du modtager dem.

Med vores Click and Collect løsning går der bare tre timer, fra du har bestilt varerne, til du kan hente dem nede i et af vores varehuse. Dermed kan du være sikker på, at de ligger klar, når du kommer forbi. Det gør turen derned meget hurtigere.

Rul op på siden og find nemt det rette Skalflex-produkt til din facade blandt vores store udvalg. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.