Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

VENTUS

(27)
Når vi kigger ud af vinduet, kan vi hurtigt se, om regnen falder, eller solen skinner. Det giver en fin indikator for, hvor meget tøj du skal iføre dig, og om du skal medbringe en paraply. Men i virkeligheden er der meget mere til vejret, end h..

Viser 27 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 299,95 kr. Regular Price 319,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 27 produkter

Ventus 

Når vi kigger ud af vinduet, kan vi hurtigt se, om regnen falder, eller solen skinner. Det giver en fin indikator for, hvor meget tøj du skal iføre dig, og om du skal medbringe en paraply. Men i virkeligheden er der meget mere til vejret, end hvad vi blot kan se, når vi kigger ud af vinduet. 

Hos BAUHAUS finder du et bredt sortiment af de funktionelle produkter fra Ventus, som giver dig muligheden for at måle og undersøge vejret. 

Ventus - få styr på vejret

Produkterne fra Ventus giver dig muligheden for at få styr på vejret. Ventus er et underbrand til den danske virksomhed NSH Nordic A/S, som blev grundlagt tilbage i 1988. Den dag i dag står de fortsat for udviklingen og fremstillingen af hegnsartikler, legeartikler, haveartikler og de kendte produkter fra Ventus. 

Ventus-produkterne består af en bred vifte af vejrstationer, som både indeholder helt simpelt og klassisk måleudstyr, men også mere avancerede produkter. Ventus er dog mest anerkendt for sine avancerede vejrstationer, som giver anledning til mange timers nørderi, hvis du er interesseret i den slags. 

Ventus stræber efter at samarbejde med producenter, der udelukkende benytter materialer i topkvalitet, hvilket giver færdige produkter med en lang levetid. Fælles for alle Ventus produkter er, at de er smarte, innovative og i konstant udvikling, så du altid er sikker på at få de bedste produkter, som både kan bruges i haven, hjemmet eller bilen. 

Hvad kan en vejrstation? 

En vejrstation giver dig mulighed for at måle vejret i dit lokalområde. Du kan få dem i flere forskellige varianter - nogle med flere funktioner end andre. En vejrstation modtager data via en sensor, som vises frem på displayet. På en vejrstation fra Ventus kan du for eksempel se:

 • Dato og klokkeslæt
 • Månefase
 • Solop- og solnedgang
 • Temperatur
 • Vindstød, -retning og -hastighed
 • Lufttryk
 • Regnmåler

Som du kan se, kan du holde godt styr på vejret via en vejrstation. Det kan være en fordel, hvis du for eksempel har mange blomster og planter i haven, hvor vejrsituationen er vigtig, i forhold til hvordan de skal passes. Eller måske synes du bare, at det er interessant at følge med i.

Med nogle vejrstationer kan du endda se tilbage på de seneste 7 dage, så du kan få et overordnet billede over sammenhængen og ændringen i vejret. 

Hvilke produkter kan du finde? 

Ventus fremstiller, som sagt, en bred vifte af forskellige måleudstyr og vejr-apparater. I sortimentet her hos BAUHAUS finder du blandt andet:

 • Køleskabstermometer - Så du altid kan tjekke, om dit køleskab har den rette temperatur. Så undgår du beskadigede madvarer som følge af køleskabstemperaturen.
 • Almindeligt og digitalt termometer - De fleste fungerer både inde og ude, og giver dig muligheden for at se den konkrete temperatur, der hvor termometeret hænger. Hvis du vælger en digital variant, giver den dig automatisk en advarsel, når temperaturen bliver høj eller lav.
 • Vejrstation - Findes i et utal af forskellige varianter, som er udstyret med hver sin samling af funktioner. Her kan du holde øje med alt fra temperatur til luftfugtighed. 
 • Regnmåler - Giver dig muligheden for at måle, hvor mange mm regnvand, der er faldet.

Som du kan fornemme, finder du altså alt, hvad du kan få brug for fra Ventus. I sortimentet finder du også en række sensorer, som kan kobles sammen med din vejrstation. Disse sensorer kan placeres i haven, alt efter hvor du ønsker det, så du kan få de rette målinger vist på displayet.

Hvad er dit behov?  

Når du skal vælge den rette vejrstation, er det væsentligt, at du spørger dig selv, hvad du har lyst til og brug for at vide om vejret. På den måde kan du udelukke nogle af de simple eller avancerede løsninger.  Tænk over om du har brug for viden om vindstyrke og luftfugtighed, eller om du egentlig blot har brug for at kende temperaturen inde og ude.

Mange af apparaterne kan suppleres med sensorer, hvis du får lyst til at udvide til et mere kompliceret system. Med andre ord giver Ventus dig muligheden for at bygge dit helt eget vejrsystem, der indeholder lige de funktioner, du har brug for. 

Ventus har endda nogle produkter, der kan tilkobles din smartphone, så du også kan tjekke op på vejret omkring din bolig - selv når du ikke er hjemme. Så kan du nemt tjekke, om du skal hjem og fjerne havemøblerne eller rykke planterne. 

Placering af vejrstation

Har du besluttet dig for at kombinere din vejrstation med sensorer, så er det vigtigt, at du placerer sensorerne de rette steder i haven. Her skal du for eksempel passe på, at du hverken placerer din sensor for højt eller for lavt, da det kan afvige fra de egentlige forhold.

Hvis der er tale om en sensor, der måler luft og luftfugtighed, bør denne placeres 1-2 meter over jorden. Er der derimod tale om en vindsensor, skal den gerne placeres op til 10 meter over jorden - og helst væk fra andre høje objekter, så vidt som det er muligt. 

Det er altså rimelig væsentligt, hvordan du placerer dine sensorer. Det bidrager nemlig til validiteten af dine målinger, og når du nu har fået sat et avanceret og intelligent system op til formålet, skal målingerne selvfølgelig være så præcise som muligt. 

Find de rette produkter fra Ventus her! 

Her hos BAUHAUS håber vi, at du har fundet det helt rette måleudstyr til din bolig. Er du på udkig efter mere til haven, kan du tage et kig på vores store udvalg af haveartikler.

Du kan nemt og enkelt bestille dine varer hjem her fra BAUHAUS - enten til din adresse eller til afhentning i butikken ved hjælp af Click & Collect. Du er selvfølgelig også altid velkommen til et besøg hos din lokale BAUHAUS, hvor du kan få vejledning af en af vores dygtige medarbejdere.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.