Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vandvarmere (14)

Med en vandvarmer kan du nemt og effektivt varme dit brugsvand op. Du skal være særligt opmærksom på, hvor stor en vandvarmer du har brug for. Derudover er det også vigtigt, at du er opmærksom på, hvilket energimærke vandvarmeren har. S..

Viser 14 produkter

3.099,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
2.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.659,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
2.759,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
3.589,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
6.189,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
6.679,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
6.749,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Montageservice
5.709,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
1.199,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 14 produkter

Vandvarmer

Med en vandvarmer kan du nemt og effektivt varme dit brugsvand op. Du skal være særligt opmærksom på, hvor stor en vandvarmer du har brug for. Derudover er det også vigtigt, at du er opmærksom på, hvilket energimærke vandvarmeren har. Se vores mange forskellige størrelser af vandvarmere herover.

En vandvarmer varmer dit brugsvand til køkken, badeværelse og bryggers op. Nogle vandvarmere kan også bruges til at varme vandet i fjernvarmeanlæg og centralvarmeanlæg op. Vandvarmeren bruger strøm til at varme vandet op, og det varme vand bliver derefter opbevaret i en beholder. Når du skal købe en vandvarmer, er det derfor vigtigt, at du er meget opmærksom på, hvor meget vand du har brug for.

Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige former for vandvarmere. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den model, som du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette.

Skal du vælge mellem to størrelser, er det dog altid en god ide, at du tager den største, da det er rart at have lidt for meget varmt vand frem for lidt for lidt. Tænk bare på, hvor ubehageligt det er at skulle vaske shampoo ud af håret med koldt vand!

Tre fordele ved vandvarmere:

  • Muligt at styre, hvor meget vandvarmeren skal varme op
  • Ny vandvarmer kan få dit hus til at stige i værdi
  • Mulighed for at spare penge

Styr selv, hvor varmt vandet i vandvarmeren skal være

Med vores vandvarmere har du mulighed for at indstille manuelt, hvor meget de skal varme vandet op. Typisk kan du indstille dem til, at de skal varme vandet op til et sted mellem 10 og 65 grader.

Du bør dog altid varme vandet op til mindst 55 grader, da det forhindrer bakterievækst i beholderen og rørene. Du bør dog heller ikke skrue for højt op for varmen, hvis vandet er varmere, vil det øge affældningen af kalk og give større risiko for skoldning.

Gør boligen mere værd med en vandvarmer

Har du en ældre vandvarmer nu, kan din bolig blive lidt mere værd, hvis du køber en ny vandvarmer. Med en ny vandvarmer får du typisk en model med et bedre energimærke, hvilket betyder, at du bruger mindre strøm. Mange købere er i dag meget bevidste om, hvad husets forbrug er. Derfor kan det også betale sig for dig at skifte, selvom du går med flyttetanker.

Den generelle regel er, at du bør skifte din vandvarmer ud hvert 10. år – medmindre den går i stykker selvfølgelig. I løbet af 10 år vil der være kommet noget på markedet, der er så meget mere effektivt, at det kan betale sig for dig at skifte – også selvom den gamle fungerer fint.

Mulighed for at spare penge

Alt efter, hvordan du varmer dit vand op nu, kan du have mulighed for at spare penge, hvis du vælger en vandvarmer, der varmer vandet op med el. Når du ikke skal varme brugsvandet op med pillefyr eller gas, giver det dig mulighed for at slukke for dem i sommerhalvåret, hvor du ikke har brug for dem til at varme huset op.

Sådan vælger du den rigtige vandvarmer

Når du skal vælge en vandvarmer, er det først og fremmest vigtigt, at du er opmærksom på, hvor stor en volumen du har brug for. Har du allerede en vandvarmer, har du selvfølgelig en god ide om det, men har du ikke det, kan det blive sværere. Nogle vigtige overvejelser, som du bør gøre dig om volumen, er:

  • Hvor mange mennesker er I i familien, og regner I med at blive flere?
  • Er det kun jeres husstand, der skal bruge vandvarmeren, eller skal andre også bruge den?
  • Har I badekar, som I har brug for at kunne fylde med varmt vand? Og hvor mange liter kan jeres badekar indeholde?
  • Skal vandvarmeren kun bruges til brugsvand i brusere og håndvaske, eller skal den også varme vand op til centralvarme eller fjernvarme?

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, er det altid en god ide, at du vælger den største af de to, som du vakler imellem. Det er altid rart, at vandvarmeren er lidt større end dit behov frem for lidt for lille. Det vil derfor være de penge værd, som den store model koster ekstra.

Udover volumen bør du også være opmærksom på, hvilken energimærkning vandvarmeren har. Mærkningen siger noget om, hvor meget strøm vandvarmeren bruger på at varme vandet op. Jo lavere et energimærke vandvarmeren har, desto mindre strøm bruger den. Du vil derfor tydeligt kunne se det på elregningen, hvis du vælger en vandvarmer med et lavt energimærke.

Gode råd til dig med en elvandvarmer

Når du har en vandvarmer, der bruger el til at varme op med, kan det være fristende for dig, at du slukker den om dagen, når du er på arbejde. Dermed har du den jo kun tændt om morgenen og om aftenen, når du er hjemme og burde derfor spare nogle penge på strøm.

Sådan fungerer det dog bare ikke. Når vandet køler ned i løbet af dagen, skal vandvarmeren igen bruge strøm på at varme det op, og du kommer derfor ikke til at spare noget.

Vandvarmere er meget brugte i sommerhuse, hvor det er en nem måde for dig at få varmt brugsvand på. Bruger du kun sommerhuset i sommerhalvåret, bør du have en vandvarmer på 30-35 liter. Bruger du det hele året, bør du have en større. Det er dog igen afhængigt af, hvor stort sommerhuset er, og om der for eksempel er badekar.

Undgå at bruge penge på varmetab

Du bør altid installere vandvarmeren så tæt på, hvor det varme vand skal bruges, som muligt. Selvom vandet bliver ført gennem rør, der er godt isolerede, vil der altid være et varmetab.

Har du en ældre vandvarmer nu og skifter til en ny, vil den være bedre isoleret. Det gør, at der ikke kommer til at være et lige så stort varmetab til det rum, som vandvarmeren står i. Derfor er det en god ide, at du sørger for at installere en radiator eller lægge gulvvarme i rummet, så der ikke opstår fugt.

Bestil nemt din vandvarmer her hos BAUHAUS

Når du har fundet den rigtige vandvarmer til dit behov, kan du vælge at bestille den med levering til din adresse eller bestille den som en del af vores Click and Collect løsning. Med den skal du selv hente den nede i et af vores varehuse, men sparer så også nogle penge på levering.

Rul op på siden og se vores store udvalg af vandvarmere.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.