Nyhed
Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Dana Lim montage ekstra 292 300ml sort

119,95 kr.

Dana Lim montage ekstra er en fremragende montagelim, der vil imponere dig med dens kvalitet og alsidighed. Denne lim er perfekt til både inde...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Dana Lim montage ekstra er en fremragende montagelim, der vil imponere dig med dens kvalitet og alsidighed. Denne lim er perfekt til både indendørs og udendørs brug og kan anvendes på vægge, lofter og gulve.

Med dens neutrale og lugtfri formel er Dana Lim montage ekstra fri for opløsningsmidler og phthalater, hvilket gør den sikker at bruge. Den fugthærdende egenskab gør det muligt for limen at danne en stærk og elastisk limfuge, der sikrer en pålidelig og holdbar montering.

Limen er ideel til en bred vifte af applikationer, herunder opsætning af spejle, paneler, akustikplader, fliser og trappeforkanter. Denne lim er også velegnet til brug på forskellige materialer såsom træ, glas, beton, mursten, glasfiber, plexiglas, malede overflader, de fleste metaller samt visse typer plast og gummi.

Med dens fremragende bestandighed over for klimatiske påvirkninger kan du være sikker på, at limen vil holde i lang tid. Denne montagelim er også registreret i databasen for byggeprodukter og kan indgå i Svanemærket byggeri.

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn Dana Lim montage ekstra 292 300ml sort
Artikelnummer 1177725
Vægt, kg. 0.570000
EAN-nr 5701159292357
Nettovægt, kg. 0.500
Varemærke DANA LIM
Produkttype Montagelim
Farve Sort
Dimensioner 5 x 23 x 5 cm ( B x H x D )
Bredde 5 cm
Højde 23 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto