Nyhed
Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Dana Lim tagstensklæber 525 300ml sort

138,95 kr.

Dana Lim tagstensklæber er den ideelle løsning til limning af tagsten. Denne MS-baserede fugelim er specielt udviklet til at skabe stærke og f...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Dana Lim tagstensklæber er den ideelle løsning til limning af tagsten. Denne MS-baserede fugelim er specielt udviklet til at skabe stærke og fleksible samlinger. Limen hærder ved en reaktion med luftens fugtighed, hvilket sikrer en pålidelig og holdbar binding.

Denne tagstensklæber kan anvendes til både tegl- og betontagsten og er perfekt til montering af tilpassede sten såsom skotrender, ovenlys, ventilationskanaler og andre gennembrydninger. Den kan også bruges til fastgørelse af sten ved afslutninger som f.eks. gavle.

Dana Lim tagstensklæber er lugtfri, neutral og hurtighærdende. Den kan overmales og har en fremragende bestandighed mod klimatiske påvirkninger. Limen indeholder ikke isocyanater, opløsningsmidler eller silicone, hvilket gør den sikker at bruge.

Denne klæber er desuden velegnet til limning af forskellige materialer som træ, stål, aluminium, hård PVC og glas. Med dens alsidighed og pålidelighed kan den opfylde forskellige behov i byggeprojekter.

Dana Lim tagstensklæber er også egnet til brug i DGNB byggeri på kvalitetstrin 4. Produktet er registreret i databasen for byggeprodukter og kan indgå i Svanemærket byggeri.

Med Dana Lim tagstensklæber får du en pålidelig og holdbar løsning til limning af tagsten, der opfylder høje kvalitetsstandarder.

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn Dana Lim tagstensklæber 525 300ml sort
Artikelnummer 1177591
Vægt, kg. 0.510000
EAN-nr 5701054002938
Nettovægt, kg. 0.500
Varemærke DANA LIM
Produkttype Montagelim
Farve Sort
Dimensioner 5 x 23 x 5 cm ( B x H x D )
Bredde 5 cm
Højde 23 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto