Filter
Viser 17 produkter

Bagageremme

Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af bagageremme, som du kan bruge til at fastgøre dine genstande med. De sikrer din oppakning og giver dig en sikker transport fra A til B. Gå på opdagelse i de forskellige typer af remme her på siden, og find en løsning, der passer til din bil, cykel, trailer eller andet.

Sådan kan du bruge bagageremme

Er du træt af at bekymre dig om løse genstande, der ryger rundt i bilen, på traileren eller endda på cyklen? Hos BAUHAUS har vi løsningen. Når det handler om at holde styr på dine ting under transport, kan du nemlig bruge bagageremme. De er både praktiske og alsidige, og du kan bruge dem til at fastspænde alverdens genstande. Mulighederne er næsten uendelige. Du kan bruge remmene til at sikre din bagage på tagbøjler, fastgøre genstande på din trailer, holde cykler på plads i en cykelholder og meget mere.

For at gøre det nemt for dig at finde den perfekte rem til dine behov har vi hos BAUHAUS et bredt udvalg af forskellige typer. Du kan eksempelvis finde remme med kroge, der gør det nemt at fastgøre remmene til forskellige punkter. Det sikrer, at dine ting forbliver på plads under transport. De er især praktiske, når du skal fastgøre noget på taget af din bil eller i en trailer. Du kan dog også finde bagageremme med spænder. Spænder er en sikker og effektiv måde at fastgøre dine ting på. De er nemme at bruge og holder dine genstande sikkert på plads.

Tips til sikker transport med bagageremme

Bagageremme gør det nemt og sikkert at transportere alt fra campingudstyr til flyttekasser. Vi har samlet nogle gode tips til, hvordan du får den bedste og mest sikre transport med remmene.

  1. Kontroller remmene og fastgørelsespunkterne regelmæssigt:For at sikre en stabil og sikker transport er det vigtigt at tjekke både remmene og fastgørelsespunkterne for slid og skader. Husk, at du bør gøre det både før og under turen for at sikre, at alt er som det skal være.
  2. Undgå at overbelaste bilen og remmene:For meget vægt kan både skade din bil og remmene. Sørg derfor altid for at holde dig inden for bilens og remmenes maksimale belastningsgrænse.
  3. Kør forsigtigt, og tilpas hastigheden efter vejforholdene:Med ekstra bagage på bilen kan det være nødvendigt at køre lidt langsommere og mere forsigtigt end normalt. Tilpas hastigheden efter vejforholdene, og vær ekstra opmærksom på sving og ujævnheder.

Med disse tips i baghovedet er du godt rustet til at bruge bagageremme på en sikker måde.

Vælg den rette bagagerem

Er du på udkig efter den perfekte bagagerem til at holde styr på dine ting? Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af bagageremme eller bæltestropper, så du kan finde lige præcis den løsning, der passer til dine behov. Men hvordan finder du den rette? Vi har samlet et par tips.

Overvej formålet:Inden du vælger en bagagerem, er det vigtigt at tænke over, hvad du skal bruge den til. Skal den holde dine ting fast på traileren eller bilen? Dine behov vil afgøre, hvilken type rem du skal vælge.

Tjek fastgørelsesmulighederne: Når du har fundet ud af, hvad du skal fastgøre, er det tid til at se på de forskellige fastgørelsesmuligheder på cyklen, bilen, traileren eller noget helt fjerde.

Vælg den rette længde og brudstyrke:Bagageremme kommer i forskellige længder og styrker. Vælg derfor en rem, der er lang nok til at nå rundt om dine ting, og som har den styrke, der er nødvendig for at holde dem fast.

Vælg mellem kroge eller spænder:Overvej, om du vil have en bagagerem med kroge eller spænder. Kroge er hurtige og nemme at fastgøre, men spænder kan give en mere sikker fastgørelse.

Vidste du, at BAUHAUS har et stort udvalg af biltilbehør? Gå på opdagelse i tilbehøret med det samme.

Se udvalget af bagageremme hos BAUHAUS

Hvis du skal have en ny bagagerem, så kig forbi BAUHAUS, og oplev det store udvalg. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at give dig kyndig vejledning, så du finder den helt rigtige løsning til dine behov.

Hvis du er vild med at handle hurtigt og nemt, så kan du også bestille dine bagageremme eller bæltestropper online og få dem leveret direkte hjem til dig.

Du kan også benytte dig af vores smarte Click & Collect service og få leveret dine varer til dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus. Hvilken løsning er du mest til?

Bagageremme

Viser 17 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…