Sådan tyverisikrer du dit hjem - 6 gode råd


De fleste boligejeres værste mareridt er at komme hjem til et hus, der har haft besøg af ubundne gæster og er blevet tømt for værdigenstande fra ende til anden. Det er frustrerende at miste sine ejendele, men det giver også en følelse af utryghed, som er ubehagelig at have i sit eget hjem.

I Danmark har vi desværre den kedelige rekord blandt vores nordiske naboer, at vi er det land, hvor der bliver begået suverænt flest indbrud. Frygten for indbrud er derfor ikke uberettiget, men hvis du tager dine forholdsregler kan du alligevel minimere risikoen og sove trygt om natten.

Find det rigtige sikringsudstyr


En nem måde at sikre dit hjem på er ved at anvende forskelligt sikringsudstyr. I BAUHAUS har vi siden 2015 udvidet vores sortiment af sikkerhedsprodukter, som du kan bruge til at tyverisikre dit hjem.

Derfor finder du både elektroniske dørlåse, vindueshasper, sikringsskabe og overvågningsudstyr, der alt sammen gør det sværere for tyvene at slippe afsted med dine værdier. Tag et kig på sortimentether og spørg vores medarbejdere, hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der matcher dine behov.

Relaterede produkter

De 6 gode råd til tyverisikring


  1. Se på dit hjem med tyvens øjne og prøv at udpege de steder, hvor det er nemmest for tyven at komme ind. Så ved du, hvor du skal starte med at tyverisikre.
  2. Øg sikkerheden med sikkerhedsbeslag på vinduerne, så det er svært at hive vinduet op udefra.
  3. Tilmeld dig Nabohjælp på www.nabohjælp.dk og aftal med dine naboer, at de holder øje med din bolig, når du er væk i længere tid. Så har du bedre ro til at nyde din ferie eller din weekend.
  4. Forsøg at snyde tyven til at tro, at der er nogen hjemme. Du kan for eksempel lade lyset være tændt nogle steder eller lade lidt opvask stå fremme.
  5. Lås dit redskabsskur i haven, så tyven ikke har adgang til værktøj, stiger og lignende, der kan gøre indbruddet nemmere.
  6. Opsæt bevægelsessensorer, der tænder lys udenfor og trim også gerne hækken, så den ikke giver tyven arbejdsro til indbruddet.

Hvis du overvejer de 6 gode råd til tyverisikring er du allerede kommet et godt stykke af vejen mod et sikkert hjem, og kan tage på weekend og ferie med mere ro i maven. Bor du i et kvarter med mange indbrud, eller vil du bare gerne være så sikker som mulig, foreslår vi, at du taler med en sikringsrådgiver om dine muligheder.

 

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto