Filtrer på...

Tæpper
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Serie
Bredde
Længde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 372 produkter
Page
Filter
Viser 372 produkter
Page
 1. Gummimåtte sort 60x60 cm
  79,95 kr.
 2. Græstæppe med dræn antracit 400 cm
  59,95 kr.
 3. Skraberist rekt. m/justerbare fødder 80x40 cm
  299,95 kr.
 4. Meltex
  Nålefiltstæppe mørkegrå til værelse 400 cm
  39,95 kr.
 5. Græstæppe med dræn 200 cm (pris pr. m²)
  59,95 kr.
 6. Kunstgræstæppe grøn 400x200 cm
  259,95 kr.
 7. Rød løber 1x3 m
  99,95 kr.
 8. Kunstgræs m/dræn grøn 200x100 cm
  259,95 kr.
 9. Græstæppe u/dræn grøn 200 cm
  49,95 kr.
 10. Meltex
  Stuetæppe Bali grå med filtbagside 500 cm
  89,95 kr.
 11. Flere valgmuligheder
  Stuetæppe Bali 400 cm flere farver
  Fra 89,95 kr.
 12. Envy
  Outdoor tæppe Ø180cm grå
  149,95 kr.
 13. Græstæppe med dræn grå 200 cm
  59,95 kr.
 14. Søgræstæppe 150x240 cm
  399,95 kr.
 15. Skraberist rekt. natur m/justerbare fødder 80x40 cm
  399,95 kr.
 16. Skridsikkert underlag Halko 120x180 cm
  149,95 kr.
 17. TESA
  Tesa tæppetape ekstra stærk 25 m x 50 mm
  249,95 kr.
 18. Skraberist rekt. sort m/justerbare fødder 80x40 cm
  399,95 kr.
 19. Meltex
  Stuetæppe Bali antracit 500 cm
  89,95 kr.
 20. Græstæppe Loco med dræn 400 cm
  249,95 kr.
 21. Meltex
  Nålefiltstæppe grå til værelse 400 cm
  39,95 kr.
 22. Græstæppe med dræn grøn 400 cm
  59,95 kr.
 23. Stuetæppe Malta antracit med filtbagside 400 cm
  99,95 kr.
 24. MATTBOLAGET
  Afpasset tæppe Rio beige 160x230 cm
  479,95 kr.
 25. Græstæppe u/dræn antracit 200 cm
  49,95 kr.
 26. VIDEX
  Videx vinterbeskyttelse til planter kokosmåtte Extreme 150 cm
  239,95 kr.
 27. GARDEN LIFE
  Garden Life tæppe Costa Rica inde/ude sort hvid 186x119,5 cm
  209,95 kr.
 28. ElefantRiste
  ElefantRiste trinrist Classic stål 100x100 cm
  1.799,00 kr.
 29. GARDEN LIFE
  Garden Life tæppe Hawaii inde/ude sort hvid 186x119,5 cm
  209,95 kr.
 30. Nålefiltstæppe sort til værelse 400 cm
  39,95 kr.
 31. Skraberist halvrund natur m/justerbare fødder 80x40 cm
  399,95 kr.
 32. ElefantRiste
  ElefantRiste stilbare ben til trinriste 100 mm 4 stk.
  199,95 kr.
 33. ElefantRiste
  ElefantRiste trinrist Futura Light rektangel stål 40x80 cm
  399,95 kr.
 34. Skridsikkert underlag Halko 80x230 cm
  114,95 kr.
 35. Græstæppe Cricket med dræn grøn 400 cm
  59,95 kr.

Tæpper

Gør dit hjem mere personligt

Et tæppe kan fås i et utal af forskellige størrelser, former, mønstre og farver, der hver egner sig til sit specifikke område i hjemmet. Du kan for eksempel vælge et tæppe, der dækker gulvet i hele rummet, afgrænser et mindre område for en følelse af bedre rumopdeling og mindre pladsspild eller fungerer som en lille dørmåtte, hvor du lige kan tørre skoene af.

Hos BAUHAUS har vi samlet en bred vifte af gulvtæpper, som både kan være funktionelle samt pynte på din indretning. Hvad end du ønsker en lille og beskeden model – eller du ønsker et farverigt og stort tæppe, så kan du helt sikkert finde det her.

Tæpper i alle afskygninger er igen blevet moderne

Efter en årrække, hvor indretningstendenserne gik i retning af blanke overflader, kølige farver og minimalisme, er tæpper igen ved at blive populære. Det manglede da også bare, for tæpper har en lang række fordele for dig og dit hjem.

Gulvtæpper bringer blandt andet varme med sig ind i rummet, både helt konkret og i overført betydning. Helt konkret hjælper de med at hæve fødderne en anelse over den kølige gulvflade. Det er rigtigt rart – specielt hvis du har for vane at gå med bare tæer eller med strømpesokker.

Rummet bliver også klangmæssigt varmere og mere behageligt at opholde sig i med et gulvtæppe. Vi kender alle den ubehagelige rumklang, der kan være i tomme eller meget stramt indrettede lokaler. Selv det billigste gulvtæppe kan effektivt sætte en stopper for ubehaget eller i hvert fald lægge en kraftig dæmper på det. Hertil kan både akustikpaneler og et utal af praktiske akustiklofter være dig behjælpelige med at skabe et endnu bedre akustisk miljø i dit hjem.

Sådan vælger du det rette gulvtæppe

Der kan ligge mange overvejelser bag valget om et gulvtæppe. Det bliver helt naturligt en del af indretningen, og skal selvfølgelig passe sammen med stilen, der i forvejen er i hjemmet. Måske er du kommet ordentligt på plads i boligen, men er kommet til at tænke på, hvordan du kan skabe en varm og hyggelig stemning. Det helt rigtige tæppe kan sagtens gøre hjemmet til et rigtigt hjem med den hygge og komfort, det medfører.

Når du skal vælge det rette gulvtæppe, skal du først og fremmest finde ud af, hvad størrelsen på tæppet skal være og hvilket boligmæssigt behov, det skal opfylde. Skal det eksempelvis placeres under spisebordet eller sofahjørnet, vil det se pænest ud, hvis tæppet har en størrelse og afgrænsende effekt, der passer til området.

Dernæst kan du overveje, hvilken kvalitet gulvtæppet skal have. Skal det have en ru kvalitet, som lægger sig helt fladt på gulvet? Eller skal det være i en blød kvalitet, som gør det rart for dig at placere fødderne på det, når du vågner en kold morgen. Her skal du også tænke på, at det ofte er sådan, at jo blødere tæppet er, desto sværere kan det være at rengøre. Et glat tæppe kan nemt køres over med en støvsuger, hvorimod blødere tæpper kan kræve lidt ekstra.

Når du har afklaret alt det praktiske, kan du slippe kreativiteten løs. Hvilken farve skal tæppet have? Skal der være et grafisk mønster? Eller skal det bare være helt simpelt og minimalistisk? Tæppet skal selvfølgelig passe ind i indretningen, men du kan sagtens udfordre dig selv med et mønster eller en farve, som helt sikkert vil skabe nyt liv til boligen.

Billig gulvbelægning

Som næsten alt andet fås gulvtæpper i alle prisklasser, men god kvalitet behøver ikke at koste en formue. Det kan du se masser af eksempler på i sortimentet her hos BAUHAUS, hvor vi blandt andet har samlet en stribe af billige gulvtæpper inden for kategorien væg til væg.

Når det kommer til et solidt og billigt væg til væg-tæppe, kan du rette blikket mod vores klassiske nålefiltstæppe, som fås i flere farvevarianter. Prisen er kun en brøkdel af, hvad andre typer af gulvbelægninger koster, og tæppet kan i princippet lægges direkte på betongulvet.

De fleste af vores gulvtæpper kommer i en standardbredde på 4 meter, men vi har også modeller på helt op til 5 meters bredde. Med flere muligheder får du de bedste forudsætninger for at skabe et flot resultat, når der skal lægges et væg til væg-tæppe, der passer til netop dit hjem, hvilket du kan læse mere om, hvordan man gør, i nedenstående guide.

Hvordan monterer jeg et væg til væg-tæppe?

Ikke alene er gulvtæpper en billig gulvbelægning – det er også en af de letteste belægninger at montere. Den eneste forudsætning for at lægge et væg til væg-tæppe er egentlig blot et jævnt undergulv, som du kan læse mere om her. Det er som regel en fordel at bestille tæppet med nogle centimeters overmål på alle ledder, så der er lidt sikkerhedsmargin. Mål rummet op en ekstra gang, før du bestiller.

Før du bringer tæppet ind i rummet, er der et par indledende forberedelser. Først og fremmest skal gulvet selvfølgelig være støvsuget og rengjort. Fjern også eventuelle fodlister. Er der både fod- og sandlister, kan du normalt nøjes med sandlisten.

Når rummet er støvsuget og listerne fjernet, kan du med fordel gribe til moppen og en omgang gulvrengøring, så gulvet bliver bedst muligt klargjort til at blive belagt med gulvtæppet. Er du i tvivl om, hvilke rengøringsmidler der er bedst egnet til samt beskytter netop dit slags gulv, kan du finde mere information om dette i vores guide om gulvvask, her.

De fleste vælger efterfølgende at montere dobbeltklæbende tæppetape rundt langs væggene. Tapen er ikke særlig dyr, og den sikrer, at væg til væg-tæppet bliver liggende, hvor det skal, når arbejdet er færdigt. Tæppetapen sættes fast på gulvet helt ud til væggen. Vent med at fjerne tapens øverste lag beskyttelsespapir til tæppet er skåret til og helt på plads.

Nu er det tid til at lægge tæppet ud. Eventuelle overmål bøjes blot op ad væggen. Det er selvfølgelig vigtigt, at tæppet rettes helt ud, så der hverken er buler eller andre uregelmæssigheder på selve gulvarealet, der besværliggør eller helt forhindrer dig i at få en flot og jævn overflade, som er komfortabel at gå på.

Pres tæppet helt ned i hjørnet mellem gulv og væg med en metallineal eller lignende, og skær tæppet til med en hobbykniv. Når hele tæppet er skåret til, fjernes beskyttelsespapiret fra tæppetapen, og tæppet trykkes godt fast.

Med væg til væg-tæppet på plads kan listerne sættes på igen. Har du ikke dykkere ved hånden, finder du let en passende størrelse i vores store sortiment af søm og skruer, og BAUHAUS er selvfølgelig også leveringsdygtig i fod- eller sandlister, hvis de eksisterende trænger til udskiftning.

Hele monteringsprocessen kan ofte klares på et par timer, uden du får for meget sved på panden.

Skab ro og hygge samt følelsen af et større hjem

Du behøver nødvendigvis ikke et væg til væg-tæppe for at opnå god fodkomfort og akustisk dæmpning. Vælg for eksempel et af vores løse gulvtæpper som et varmt og blødt underlag til når du står ud af sengen eller bevæger dig rundt på et ellers koldt badeværelsesgulv. Nyd samtidigt den lyd- og udseendemæssigt komplementerende effekt tæppet har på rummet.

Endnu en fordel ved løse gulvtæpper er blandt andet, at de fås i mange størrelser og faconer med forskellige farver og mønstre, som dermed let kan passes ind i stuer og værelser. Prisen er som regel attraktiv, og en egentlig montage er du jo belejligt nok fri for. Også transporten hjem er oftest lidt lettere at have med at gøre.

Et løst gulvtæppe kan give en helt særlig stemning i rummet – det er især nyttigt, hvis du har et meget stort rum med en rå gulvbelægning. Et løst gulvtæppe er nemlig en løsning, hvorpå du kan skabe en masse karakter, hygge og varme i et ellers stort rum med et råt og koldt udtryk. Dette kan du supplere med dejlige lammeskind, der placeres på stolene ved spisebordet eller i sofaen, som dermed både bliver mere komfortable at sidde i, men også bidrager med en lyddæmpende effekt.

Et løst gulvtæppe er også en fantastisk løsning, når du for eksempel har et køkkenalrum, som består af forskellige sektioner. Her kan du nemlig afgrænse sofaområdet, så der skabes en naturlig skildring i det hele rum. Det vil også bidrage til stemningen og fornemmelsen af, at du kan slappe af, så snart du bevæger dig fra køkkenet til sofaområdet – på trods af at det er det samme rum. På grund af den bedre opdeling får tæppets afgrænsning ligeledes rummet til at føles større med mindre pladsspild.

Tæpper er ikke kun en visuel, men også praktisk tilføjelse i hjemmet. Har du specifikke områder i dit hjem, der knirker mere end andre, kan et løst gulvtæppe afhjælpe dette. Tæppets bløde materiale virker lydabsorberende, så lyd fremprovokeret af bevægelse på skæve gulvbrædder eller lignende bliver reduceret markant. Så behøver du ikke længere gå på listetæer, for at undgå at vække familien om morgenen eller når børnene er lagt i seng om aftenen.

Fastgør dit gulvtæppe med det rette tilbehør

Når det kommer til især løse gulvtæpper, kan det være vigtigt at fastgøre dem ordentligt, så du ikke glider og slår dig, hvorfor du har brug for det rette gulvtæppetilbehør. Modsat væg til væg-tæpper, der er tilpasset rummet ned til sidste centimer og klæbes fast til gulvet med tæppetape, er et skridsikkert underlag et glimrende alternativ, når du bruger løse gulvtæpper.

Selvom du måske tænker, at et løst gulvtæppe ikke flytter sig, hvis du har en eller flere tunge genstande placeret på det, for eksempel en sofa eller et spisebord og dertilhørende stole, er der stadig en chance for det. Sætter du dig for hårdt eller hurtigt på sofaen, kan gulvtæppet sagtens rykke sig på grund af friktion, da tæpper generelt har en glat underside, hvorved det skridsikre underlag eliminerer sådanne potentielt ubehagelige situationer.

Med et skridsikkert underlag har du samtidigt mulighed for at rykke rundt på både underlaget og gulvtæppet, hvis du ønsker det, hvoraf tæppetape som regel er tiltænkt en mere permanent løsning. Derved har du også en anden kreativ frihed med det skridsikre underlag, da du kan reagere på løbende kreative indspark, der kræver en ny indretning i rummet.

Hvilke tæpper kan bruges udendørs?

De fleste tror, at gulvtæpper kun er til indendørs brug, og det gælder da også for de fleste almindelige typer, men de senere år er de såkaldte græstæpper dog blevet meget populære. Som navnet antyder, er de ofte grønne, men fås i dag i alle mulige farvevarianter.

Græstæpper er utroligt slidstærke og tåler vand, hvorfor de sagtens kan bruges udendørs. En del varianter fås ligefrem med drænknopper på undersiden, så eventuel regn let kan ledes væk. Brug for eksempel græstæppet som et blødt og behageligt underlag på hele eller dele af terrassen, som et legetæppe til børnene eller som underlag til campingvognens fortelt.

I dag kan du også få grønne græstæpper, hvor der ligefrem er ”visne strå” mellem de lysegrønne skud. Sådanne tæpper kommer visuelt meget tæt på en rigtig, tætklippet græsplæne, og du kan sagtens skabe et realistisk haveområde med et sådant tæppe. Plæneklipper og gødning behøver du dog ikke at investere i, for tæppet er tætklippet og stedsegrønt året rundt.

Leder du efter et mere retro design, der rummer mange af de samme kvaliteter som græstæpper, kan du ikke gå galt med søgræstæpper. Søgræstæpper er naturligt hårdføre og slidstærke med et råt look i et ru materiale, der er velegnet til udendørs brug og velbefærdede områder.

Søgræstæppet har et tidløst design, der kan anvendes uden- såvel som indendørs, hvor det med sit naturlige dræn er ideelt til blandt andet altaner og udestuer. Generelt er søgræstæppet en oplagt partner til områder, hvor der er meget gennemgang og en større chance for at opholde sig med beskidt og vådt fodtøj.

Udover sine oplagte kvaliteter i forbindelse med udendørs brug, er søgræstæpper også en gavmild ven af huset. Indendørs giver søgræstæpper et hyggeligt og rustikt udseende, der går godt i samspil med diverse træmøbler, hvor det kan supplere indretningen eller skabe en flot kontrast, alt efter hvilken farve, du vælger at gå med.

Med et utal af muligheder inden for inden- og udendørs tæpper og alt det imellem, kan du rulle op på siden og gå på opdagelse i BAUHAUS’ store tæppeunivers. Du er også altid velkommen i dit lokale BAUHAUS byggemarked, hvor du kan afhente dine varer, som du har bestilt hjemmefra med Click & Collect.

Tæpper

Viser 372 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto