Indlæser

Petroleumsovne

Filtrer

3 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Nedsat pris
 1. Ja 2
Produkttype
 1. Petroleumsovne 3
Serie
 1. R236 1
 2. SRE 3531 1
 3. SRE 9046 1

Alle produkter

 1. Qlima petroleumsovn SRE 3531 TC-2
  Qlima petroleumsovn SRE 3531 TC-2
  Special Price 1.399,00 kr. Regular Price 1.799,00 kr.
  Click & Collect Levering
 2. Qlima petroleumsovn SRE 9046 C 4,65 kW
  Qlima petroleumsovn SRE 9046 C 4,65 kW
  Special Price 2.299,00 kr. Regular Price 2.999,00 kr.
  Click & Collect Levering

3 produkter

Petroleumsovn – perfekt til de kolde måneder

En petroleumsovn er superpraktisk til at varme rum uden radiator op. Den er billig i drift og fås i modeller, der er meget sikre. Det er for eksempel nogle, der slukker, hvis de vælter. Gå ind på de forskellige modeller for at læse mere om deres smarte funktioner.

I et rum uden radiator eller anden form for opvarmning er det smart for dig at have en petroleumsovn stående. Den kan nemt og hurtigt varme rummet op, så det bliver rart at være i. De er derfor perfekte til for eksempel værksteder, udestuer, atelier, sommerhuse og kolonihavehuse, hvor der ikke er indlagt opvarmning.

Her hos Bauhaus kan du finde flere forskellige typer af petroleumsovne. Det gør, at du nemt kan finde den, der passer til dit behov.

Tre fordele ved en petroleumsovn:

 • Perfekt til rum uden opvarmning
 • Billigere i drift end en radiator
 • Smarte funktioner som væltesikker og CO2-måler

I rum, hvor der ikke er indlagt varme, og hvor det ikke giver mening at gøre det, for eksempel kolonihavehuset og sommerhuset, der kun skal opvarmes få gange om året, er det perfekt for dig at have en petroleumsovn. Den kan opvarme et stort areal i forhold til sin størrelse, så det bliver behageligt for dig at være i rummet.

Petroleumsovnen er langt billigere i drift og varmer hurtigere op end en radiator. I et dårligt isoleret rum som en udestue eller et værksted er det derfor den perfekte løsning, så du ikke kommer til at bruge en masse penge på varme, der bare siver ud af rummet.

Vores petroleumsovne har flere forskellige smarte funktioner. For eksempel med en væltesikkerfunktion, så de slukker, hvis de vælter. Nogle har også en CO2-måler, så de giver signal, hvis CO2-niveauet i rummet bliver for højt.

Læs brugsanvisningen grundigt inden brug

En petroleumsovn kan hæve CO2-niveauet i et lokale. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at læse brugsanvisningen grundigt, så du ved, hvad du skal være opmærksom på. Dermed kan du nemt danne dig et overblik over, hvad du skal gøre.

Det er også vigtigt, at du kun bruger den form for brændstof til ovnen, som den er beregnet til. Det vil være den absolut sikreste løsning, og vi anbefaler dig klart at gøre det.

Vil du gøre rummet varmere ved også at isolere bedre, kan du finde mange forskellige typer af isoleringsmateriale og tilbehør her hos Bauhaus.

Skab hyggelige og varme rum med en petroleumsovn

Forestil dig, at du hurtigt kan varme sommerhuset eller kolonihavehuset op, når du ankommer. Eller at du kan forlænge sæsonen, hvor du bruger din udestue betydeligt. Begge dele vil være muligt, hvis du har en petroleumsovn. Den hjælper dig derfor virkelig til at skabe nogle hyggelige og dejligt varme rum.

Når du bestiller en ovn her på siden, har du mulighed for at få den leveret direkte til din dør – også hvis det er døren på dit kolonihavehus eller sommerhus. Dog skal du være opmærksom på, at det koster ekstra, hvis det ligger på en ikke brofast ø. Lige meget hvad, får du dog ovnen leveret i løbet af kort tid, så gå op på siden, og vælg din ovn allerede nu!

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.