Filter
Viser 6 produkter

Shelter

Shelters er konstruktioner eller overhæng, der er designet til at give ly mod vejrforhold som regn, sne, vind og sol. De findes i en række forskellige størrelser og designs, afhængigt af formålet, og kan bruges til en lang række formål, herunder at beskytte mod vejr, tætte stier for vandrestøvler, beskytte havemøbler mod vejrforhold og endda opbevaring af landbrugsmateriel.

Shelters kan fremstilles af en række forskellige materialer, inklusiv stål, træ samt plast og er ofte mobile og nemme at samle. Tag også et kig på vores samlede udvalg af udebygninger.

Hvorfor skal du vælge et shelter?

Et shelter giver mulighed for at overnatte udendørs og nyde stjernehimlen uden at bekymre sig om vejret. Du kan opsætte en bålplads for at grille mad og nyde flammernes varme. Shelters kan også bruges som gæsteværelse for overnatte besøgende, og børn vil elske at have deres kammerater over. Om dagen kan de udforske naturen, og om aftenen kan de hygge sig ved bålet og spille spil. Indretningen af shelters er kun begrænset af fantasien - tæpper, puder og hylder giver hygge, mens lyskæder bidrager til en god stemning.

Bring familien sammen med et samle-selv shelter

Et samle-selv shelter giver dig mulighed for at samle dit eget overnatningssted. Når du køber et samle-selv shelter, får du alle materialerne inklusiv skruer og undertag. Du skal blot arrangere fundamentet, som kan være stolper. Projektet kan samle familien og give en følelse af sammenhold, når det sidste er færdigt.

Desuden kan du tilpasse dit samle-selv shelter efter dine egne ønsker og behov. Det kan også bruges som gæsteværelse, overnatningssted for børnene og deres venner eller som et sted at nyde naturen og stjernehimlen.

Hvor stort skal dit shelter være?

Er du på udkig efter dit eget shelter og er usikker på, hvilken størrelse du skal vælge? Der er nogle faktorer, du skal overveje, før du træffer en beslutning. Tænk over antallet af personer, der skal bruge shelter, og find ud af, hvor meget plads du har i din have. Der er shelters i mange størrelser at vælge imellem, så du kan finde et, der passer til dit behov. Hvis du er interesseret i andre udebygninger til familien, så kan du også se vores hytter og pavilloner .

Husk vedligeholdelsen af shelters

De fleste shelters er lavet af træ, så det er nødvendigt med regelmæssig vedligeholdelse for at undgå råd og svamp på overfladen. Ikke alle træsorter kræver den samme behandling. Hvis du for eksempel vælger et shelter i lærketræ, skal du ikke behandle det, da træet allerede har en naturlig beskyttelse mod vind og vejr på grund af indholdet af harpiks. Men hvis du vil bevare træets naturlige glans, anbefaler vi, at du giver det en omgang træbeskyttelse eller træolie en gang om året.

Det er vigtigt, at du først vasker overfladen for fedt, alger og snavs, inden du begynder at male. Du kan bruge algefjerner og grundrens til dette. Sørg for, at træet er tørt, før du går i gang med at male.

Husk, at behandle træet med grunder inden du maler det. Vi anbefaler, at du bruger en specialolie til lærketræ. Olien fremhæver træets naturlige udseende og beskytter mod skimmel, råd og UV-stråler. På den måde vil dit shelter være beskyttet mod vind og vejr, og du vil kunne nyde det i mange år.

Køb dit nye shelter online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rette shelter hjem til din have, så er det let og ligetil at bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med at overnatte udenfor derhjemme. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af shelters. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få det rigtige produkt med hjem.

Shelters

Viser 6 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…