Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Beslag

(412)
Når du skal vælge det rette beslag til nybyggeriet eller til renoveringsopgaven, er BAUHAUS’ store beslagsafdeling stedet at besøge. Vi har beslag til alle opgaver, og her går du ikke forgæves efter hængsler, vinkler, bjælkesko eller andre for..

1-32 af 412 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Fra: 99,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 412 produkter

Beslag

Når du skal vælge det rette beslag til nybyggeriet eller til renoveringsopgaven, er BAUHAUS’ store beslagsafdeling stedet at besøge. Vi har beslag til alle opgaver, og her går du ikke forgæves efter hængsler, vinkler, bjælkesko eller andre former for beslag. Se det store udvalg i byggevarehuset, eller bestil online hos BAUHAUS.

Til de fleste byggeopgaver i hjemmet skal du bruge forskellige former for beslag i metal. En stor fordel ved BAUHAUS’ udvalg af beslag er, at du kun behøver at handle ét sted for at få alt det, du mangler.

Hvis du ikke selv vil bruge tid på at lede efter de forskellige beslag, så brug vores Click & Collect. Her bestiller du alt du skal bruge i webshoppen, og så pakker vi dine varer til dig. Du kan afhente dine beslag og øvrige varer 3 timer efter bestilling. Vi ved præcis hvor tingene ligger, og du sparer tid på at samle varerne sammen.

Tre fordele ved beslag fra BAUHAUS

  • Konstruktioner i træ som terrasser, skure og hegn bygges lettere med de rigtige beslag
  • Galvaniserede og varmforzinkede beslag og hængsler, der holder mange år fremover
  • Kvalitetsbeslag fra de store anerkendte leverandører som PN Beslag, ITW og Vormann

Hængsler til døre, vinduer, låger og meget mere

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af forskellige hængsler til næsten alle formål. Hvis dine vindues- og dørhængsler er gamle og slidte, skal de udskiftes med nye hængsler, der glider let og ubesværet – men kender du forskellen på de forskellige hængsler og tilbehør samt deres betegnelser?

Stabelhængsel

Et stabelhængsel kender du bedst fra havelåger og døre i udhuse og skure. Stabelhængslet består af en metalplade med en ”tap”, den såkaldte stabel, som skrues på en karm eller stolpe. På lågen eller døren fastgøres stabelhængslets anden del, som har et hul i den ene ende, der passer ned over stablen.

Stabelhængsler kan leveres i meget kraftige materialer, og egner sig derfor godt til tunge låger som f.eks. havelåger. Et stabelhængsel bruges også ofte til porte, døre og andre lidt tungere konstruktioner.

Stabelhængslet bruges hovedsagelig til udendørs konstruktioner, og er derfor næsten altid galvaniserede eller varmforzinkede.

Bladhængsel

Et bladhængsel er et traditionelt hængsel, der består af to flade stykker metalplade (bladene) der holdes sammen med en stabel.

Bladhængsler findes i flere størrelser, og har en del forskellige anvendelsesmuligheder. De helt små bladhængsler benyttes f.eks. til møbler og låg på trækasser.

De større bladhængsler kan bruges til mindre låger og andre ting, hvor du har behov for at kunne åbne en lille dør eller låge. Det kunne f.eks. være en skunklem eller låget til en stor kasse, der holdes på plads med hængsler og lukkebeslag.

Kanthængsel

Kanthængslet ligner meget bladhængslet, men er højere og smallere. Dermed er kanthængslet velegnet til mindre vinduesrammer, lemme og døre.

Anvendelsesområderne for et kanthængsel er stort set de samme som for bladhængslet. Der kan være konstruktioner, hvor det af pladsmæssige hensyn er smartere at bruge det ene hængsel frem for det andet.

Kanthængslet leveres ligesom blad- og stabelhængslet i rustbeskyttede udgaver, der sikrer en lang levetid. Rustbeskyttelsen gør det muligt at anvende kanthængslet udendørs og på steder med risiko for fugtpåvirkning.

Hamborghængsel

Et Hamborghængsel er det klassiske vindues- og dørhængsel, som du kender fra hoveddøren og fra sidehængte vinduer.

Hamborghængsler er ”stemmet” ind i henholdsvis karmens fals og kanten på vindues- og dørrammen, så hængslet ikke optager unødig plads.

Når du køber hamborghængsler, skal du være opmærksom på, at der findes forskellige typer, alt efter om der er tale om højre- eller venstrehængte vinduer og døre.

Hamborghængsler kan justeres på flere måder, så rammen ikke støder imod karmen. I højden kan du hæve rammen med dørringe i forskellige tykkelser. Her vælger du blot den tykkelse, som du ønske at rammen skal hæves med. Tilsvarende kan du sænke rammen ved at udskifte tykke dørringe med en tyndere type.

Den sideværts justering foretages med en hængselretter, som du kan finde i BAUHAUS’ værktøjssektion.

Øvrige beslag til bygningskonstruktioner

Når du bygger med træ, kan du med fordel bruge forskellige former for vinkelbeslag, hjørnebeslag m.m. Brugen af moderne bygningsbeslag letter arbejde væsentligt, og sikrer, at alle samlinger holdes tætte og sikre.

BAUHAUS har alle beslag til de mindre opgaver. Hvis du mangler hjørnebeslag til at holde den gamle vinduesramme sammen, en dørkrog til at holde døren på plads eller beslag til flethegnet, så klarer vi også det.

Til de lidt mere omfattende byggeopgaver som tilbygninger, opførsel af garager, skure m.m. er der brug for et bredt udvalg af beslag.

Ved store væg- og tagkonstruktioner skal der bruges hulbånd og vindgitterbånd til afstivning af spær og vægge, bjælkesko til korrekt og hurtig montering af bjælkelag, og måske portskinner til en smart skydedør eller port.

Portskinner til skydedøre

Hos BAUHAUS har vi flere forskellige portskinner, der kan bruges til både indendørs og udendørs porte og skydedøre.

Skinnerne findes i komplette sæt med alt tilbehør. Du skal blot tilpasse portskinnen i den rette længde og montere porten med de medfølgende beslag.

Ved særligt bredde porte kan skinnerne samles i længden. Så kan du i princippet lave porten så bred, som der er behov for.

Køb dine beslag hos BAUHAUS

Udvalget af beslag i BAUHAUS er meget bredt, og vi har beslag, der passer til de fleste byggeopgaver.

Husk at købe de rigtige søm og skruer, når du bestiller beslag. Det vil være ærgerlige at stå og mangle. Mange bygningsbeslag skal monteres med søm eller skruer, der er specielt beregnet til formålet. Hvis du er i tvivl, så spørg vores faguddannede personale, der kan hjælpe dig på vej.

Besøg et af vores mange byggevarehuse, og få beslagene med det samme. Eller bestil online og få bestillingen bragt til døren. Vi har de beslag hos BAUHAUS, du skal bruge.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.