Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

AIRTOX SAFETY SHOE UL1-P STR 36 SRA

Kan forudbestilles online og i varehus, lagerføres ikke i varehus

2.449,00 kr.

EVA-Air-sål fremstillet ved hjælp af en avanceret todelt aluminiumsform i kombination med avanceret nanoteknologi. Nyudviklet super-lite EVA k...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

EVA-Air-sål fremstillet ved hjælp af en avanceret todelt aluminiumsform i kombination med avanceret nanoteknologi. Nyudviklet super-lite EVA kombineret med et ultratyndt lag NRT-gummi øger komfort niveauet betydeligt. Specialdesignet “Carbon Fiber Extreme” tåkappe på 31 gram. Ja, vi ved det, carbon fiber er ikke i sig selv revolutionerende! Men det helt særlige ved “Carbon Fiber Extreme” tåkappen, er den avancerede formel i kombinationen med low density KDE plasma behandling, som reducerer vægten betydeligt i forhold til andre velkendte Carbon fiber tåkapper. På den måde opnår vi både høj styrke, et minimalistisk udtryk og tydeligvis, ultra lav vægt. Det banebrydende sømværn WHITELAYER®.

Det endelige Whitelayer® “Concept2” sømværn i skoene vejer kun 32 gram og er dermed 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn. Som en ekstra bonus er materialet ekstremt fleksibelt, åndbart og fugtabsorberende. Superlet mikro-vævet åndbar overdel.

Overdelen er fremstillet af et nyt tekstilmateriale som indeholder højteknologiske og ultralette fibertråde og nanofibre. Overdelen er desuden strippet for alt overflødigt foer og andre vægt-tyngende materialer. Resultatet er igen ultra lav vægt, som samtidig yder effektiv åndbarhed og luftcirkulation til fødderne.

 

Specifikationer

- WHITELAYER® sømværn

- Dual Air-EVA, 3.2 mellemsål

- “Carbon fiber extreme” tåkappe

- NRT gummi ydersål

- Athletic fit

- Godkendelse: EN ISO 20345:2011 SB P E SRA

- Str.: 37-47

Specifikationer

Produktnavn AIRTOX SAFETY SHOE UL1-P STR 36 SRA
Artikelnummer 1175617
Vægt, kg. 0.790000
EAN-nr 7350077801561
Nettovægt, kg. 0.790
Varemærke Airtox
Produkttype Fodtøj
Skostørrelse 36

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto