Danskproducerede akustikpaneler i høj kvalitet

Har du udfordringer med rungende lyd i dit hjem, eller søger du en dekorativ løsning – så kan svaret være akustikpaneler fra BY VENØ. Med vores akustikpaneler kan du ikke blot skabe en elegant udsmykning i dit hjem, men også et markant roligere indeklima i forhold til akustik.
Med vores paneler forbedres lyden i dit hjem eller din arbejdsplads, samtidig med at du får et stringent udtryk med smukke ensartede linjer i eksklusive træsorter. Det æstetiske og arkitektoniske udtryk passer perfekt til den moderne bolig eller kontorindretning.
BY VENØ er lig med det gode håndværk, detaljen og produkter af høj kvalitet.
FOG & VENØ A/S som står bag BY VENØ-brandet er en dansk familieejet virksomhed, grundlagt af Karl Frank Venø Nielsen og Ove Fog Jørgensen i 2019. Med tilsammen over 100 års erfaring i træindustrien, er det garanti for ekstraordinær service og produkter af højeste kvalitet.

Vi er en af verdens største producenter af lamelbaserede akustikpaneler til væg og loft. BY VENØ er din garanti for bæredygtig produktion.

Vi har stor fokus på valg af materialer og fremgangsmåder, og vi arbejder hele tiden på at minimere vores miljøaftryk – uden at gå på kompromis med kvalitet og det tidløse skandinaviske design. Fra start til slut har vi en særlig passion for produktet. Alt kvalitet-kontrolleres og pudses efter i hånden, inden panelerne bliver pakket ind og lagt på specialpaller, så de er beskyttet under transport.

Vores DNA hviler på vores store passion for skandinavisk-inspireret design og høj kvalitet i bæredygtige materialer – og vi arbejder hver eneste dag på at forblive den innovative danske virksomhed, hvor menneskelige værdier, ambitioner, kreativitet og bæredygtig vækst går hånd i hånd.

Alle BY VENØ´s akustikpaneler er meget mere end blot et visuelt produkt. Du får et produkt der gør akustikken og rumklangen i rummet betydeligt bedre!

Vores danskproducerede akustikpaneler bryder lyden og absorberer lydbølgen, så den dør ud, når den rammer panelerne. Det betyder, at lydbølgen bliver elimineret og efterklangstiden bliver forkortet, hvilket vil forbedre indeklimaet og følelsen af velvære i rummet, uanset om det er privat, erhverv eller offentlige byggerier vi taler om.

Med linoleum paneler fra BY VENØ får du virkelig mulighed for at sætte dit helt unikke touch på din indretning. Med 20 forskellige farvetoner er det nemt at matche eller måske endda skabe en kontrast til din øvrige indretning. Linoleum er et holdbart og eksklusivt materiale og et stærkt alternativ, hvis du ønsker et andet look end de gængse træsorter.

De akustiske egenskaber er de samme som vores øvrige akustikpaneler. Vores danskproducerede akustikpaneler bryder lyden og absorberer lydbølgen, så den dør ud, når den rammer panelerne.

Vores filtbaggrunde består af minimum 50% genbrugsplast, og lever derfor op til vores ønske om at reducere brugen af plastik. Men vores udviklingsteam har taget endnu et skridt i den bæredygtige retning og skabt nye filtbaggrunde der består af hele 65% genbrugsplast.

Kilden er udslidte kunstgræsbaner. Disse baner har en levetid på 10 år, hvorefter de skal bortskaffes - denne proces udleder normalt 300 ton CO2.

Men via en super miljøvenlig teknologi kan vi adskille banerne i deres grundfragmenter og bruge græsfibrene til udvikling af nye filtbaggrunde.

Vores TURF filt indgår i vores øvrige sortiment af filt og kan sammensættes med vores forskellige paneler.

GREENOPTION: VORES MEST MILJØRIGTIGE AKUSTIKPANEL!

Det smukke akustikpanel fra BY VENØ har samme performance i akustik, men findes nu i et endnu mere bæredygtigt materiale

– nu med hele 65% recycled filtbagside!


BY VENØ producerer FSC®-certificerede og miljørigtige akustikpaneler i Danmark - skabt i den fineste håndværksmæssige kvalitet, der skaber en forbedret akustik i rummet.

Dette panel indeholder mere end blot det klassiske skandinaviske design – det indeholder nemlig også fodboldhistorier fra de Nordiske fodboldklubber, idet at det recyclede materiale er kunstgræsset fra disse fodboldbaner, som er helt unikt indenfor denne type produkt på markedet!

VERDENS ENESTE SVANEMÆRKEDE AKUSTIKPANEL I DET SMUKKE LAMELBASEREDE DESIGN!

Når du vælger vores svanemærkede akustikpaneler, får du ikke kun en forbedret akustik i dit hjem. Du får også vores bevis på en stærk forpligtelse til bæredygtighed. Det signalerer en værdsættelse af miljøvenlige initiativer og en sundere livsstil. Med Svanemærket på vores akustikpaneler, bekræfter vi vores dedikation til kun at anvende miljørigtige materialer, samtidig med at vi undgår skadelige kemikalier.

Vælg grønt, vælg kvalitet, vælg vores svanemærkede akustikpaneler!

BY VENØ: Dansk Design og Akustiske Mesterværker

Historien om BY VENØ

I hjertet af Danmarks naturskønne landskaber, hvor roen fra de jyske marker møder det moderne livs puls, blev BY VENØ til. En fortælling om innovation og tradition, der ærer de danske værdier – dette er historien om BY VENØ. Vores rejse begyndte med Fog & Venøs vision om at skabe det perfekte lydrum, hvor hvert design og hver fiber er gennemsyret af ansvarlighed og dansk håndværk.

Svanemærkede akustikpaneler 

Ved at integrere BY VENØ svanemærkede akustikpaneler i din søgning efter den ideelle lydisolering, bekræfter du en ting: Dit ønske om at forbedre akustikken i dit hjem går hånd i hånd med en dybfølt forpligtelse over for miljøet. Vores svanemærkede akustikpaneler er mere end blot en lydforbedrende løsning; de er et løfte om bæredygtighed og en hyldest til miljøvenlige valg.

Vores paneler er skabt med et primært mål om at mindske udledningen af skadelige stoffer, hvilket ikke kun beskytter miljøet men også sikrer et sundere indeklima for dig og din familie. Når du installerer vores svanemærkede akustikpaneler, bidrager du aktivt til en renere verden.

Bredt udvalg af BY VENØ Akustikpaneler

Søger du efter BY VENØ akustikpaneler sortiment, er du ankommet til det rette sted. Vores alsidige samling af akustikpaneler lover ikke kun æstetisk appel men en markant forbedring af lydoplevelsen i dit hjem. Med et spektrum af størrelser fra 600 mm til 3600 mm og en række overflader, materialer og farver, sikrer vi, at der er en akustisk løsning for enhver smag og stil.

Akustikpaneler i Træ

BY VENØ akustikpaneler med træfiner indfanger naturens essens og bringer ro og varme ind i ethvert rum. Vores træfiner har naturlige nuanceforskelle, der tilføjer karakter og skaber en unik atmosfære i ethvert rum. Vores udvalg spænder fra klassisk eg til varm amerikansk valnød, mørk røget eg og mange flere, som hver især tilfører dit rum en unik atmosfære.

Bemærk, at disse nuanceforskelle kan variere.

Akustikpaneler med Linoleum

Opgrader dit hjem med en palette af muligheder med vores eksklusive BY VENØ Linoleumpaneler. Disse paneler, tilgængelige i 20 forskellige farver, skaber dynamik og flair i dit hjem. De repræsenterer en fusion af robust funktion og levende farver, som forvandler ethvert rum til et designmæssigt højdepunkt.

Linoleum er sammensat af naturlige materialer såsom linolie, harpiks, træmel, korkmel og farvepigmenter. Linoleum giver samtidig overfladen på panelet der let kan vedligeholdes med en våd klud. Særligt hvis du overvejer akustikpaneler i køkkenet eller entreen, hvor der er flere personer eller børn der rører overfladen.

Akustikpaneler med Folierede Lameller

Med BY VENØ folierede akustikpaneler får du rene linjer med et nordisk design.

Vores akustikpaneler med folie fås i et bredt udvalg af farver og stilarter. Det særlige ved disse paneler er, at folien er omhyggeligt påført lamellernes tre synlige sider, hvilket giver dem et udseende af soliditet og enkelthed. Ved at vælge folierede lameller på akustikpaneler, kan du matche farvekoder som du ønsker og da disse er folie, vil de ikke variere i farver og nuancer som træsorter ellers kan gøre, da træ er et naturmateriale.

BY VENØ RAW Paneler – Et MDF-panel uden træfiner

Udforsk dine kunstneriske talenter med BY VENØ RAW akustikpaneler. Giv frit løb for din kreativitet ved at male direkte på panelerne eller tilføje BY VENØ naturolie for en unik finish. Form panelets udseende i din foretrukne farveskala og skab et personligt præg.

LUX Paneler – Akustikpaneler med finer på tre sider af lamellen

BY VENØ LUX paneler er lavet af 40 millimeter brede lameller. Det der gør dette akustikpanel unikt er, at træfineren er synlig på alle tre sider, et flerdimensionelt og dybt eksklusivt design. Dette er en helt unik teknik, som kræver særligt stort produktkendskab.

De brede lameller skaber et roligt og behageligt miljø i dit hjem. Der kan forekomme nuanceforskelle, idet træ er et naturmateriale. Hver lamel er omhyggeligt lakeret, hvilket ikke kun forhøjer det æstetiske men også gør rengøringen nem.

Akustikpaneler med Laminat

BY VENØ laminat panel er designet til at have et realistisk udtryk af råmaterialer med flotte detaljer og farver i strukturen.

Laminat er et taknemmeligt materiale, og kræver minimal pleje og vedligeholdelse. Vi har kun højkvalitets laminat, hvor man ikke kan se fingeraftryk og andet snavs på.

Dette panel er til dig der ønsker et realistisk udtryk, men i en mere økonomisk klasse - og samtidig mere vedligeholdelsesvenlige.

Hvordan monterer jeg akustikpaneler?

DIY-entusiaster, frygt ej! Det er nemt at montere BY VENØ akustikpaneler. Du kan montere panelerne både på vægen og i loftet, teknikken er den samme.

Montering af akustikpaneler med skruer: 

Mål op til panelet, og skær til med dyksav og hobbykniv, så de passer til det område, du ønsker at montere akustikpanelerne på. Skru panelerne ind gennemfilten og direkte ind i væggen. Vi anbefaler 15 skruer pr. panel. Husk at sære ud til stikkontakter og andet der kan være på vægen.

For flottere finish, anbefales BY VENØ afslutningslister og frames.

Montering af akustikpaneler med montagelim: 

Rengør væggen, så den er fri for støv og snavs. Mål op til panelerne og skær dem til med en dyksav og hobbykniv. Påfør BY VENØ montagelim på bagsiden af panelet. Tryk panelet op mod væggen og tryk panelet op mod væggen i et par minutter, så limen får lov at sætte sig.

Optimal lydabsorbering med forskalling

Vi anbefaler at konstruere en forskalling af 45 mm reglar. Placer reglarne med en indbyrdes afstand på 600 mm for optimal lydabsorbering. Indsæt mineraluld mellem reglarne for yderligere lydisolering, og fastgør derefter panelet på forskallingen igennem filten. Ved at montere BY VENØ akustikpaneler på forskalling, skaber du endnu bedre forudsætninger for at mindste rumklang og ekko i dit hjem.  

Hvordan tilskærer jeg mine akustikpaneler

Har du brug for at tilpasse størrelsen på dine akustikpaneler? – Det er super nemt. 
For at justere længden, brug en skarp sav, såsom en dyksav, til at skære igennem både lameller og filt. Hvis du skal justere bredden, er en hobbykniv ideel til at skære igennem filten.

Optimer dit indeklima og velvære med BY VENØ Akustikpaneler

Er god akustik vigtig?

I din søgen efter et harmonisk hjem, har du måske spurgt dig selv: "Er god akustik vigtig?" Svaret er et rungende ja. God akustik er afgørende for et sundt og behageligt indeklima. Med BY VENØ akustikpaneler kan du sikre, at dit hjem ikke blot er dit tilflugtssted, men også et sted, hvor lyden er i balance, og hvor velvære er i højsædet.

Hvad betyder god akustik og godt indeklima for min trivsel?

Et hjem med god akustik og indeklima bidrager til en overordnet følelse af trivsel. Det er videnskabeligt bevist, at et sundt indeklima påvirker vores dagligdag positivt, hvilket reducerer stress, forbedrer koncentrationen og mindsker sygedage. BY VENØs akustikpaneler er udviklet for at skabe rum, hvor velvære og estetik går hånd i hånd.

Hvorfor har jeg dårlig akustik i mit hjem?

Dårlig akustik i hjemmet kan skyldes mange faktorer, såsom hårde overflader, der reflekterer lydbølger. Dette skaber rumklang, som kan forstyrre både samtaler og roen i dit hjem. BY VENØs løsninger er skræddersyede for at tackle disse akustiske udfordringer og bringe lydharmoni ind i dine rum.

Hvordan får jeg et godt indeklima og slipper jeg af med rumklang i mit hjem?

Det kan syntes udfordrende at slippe af med rumklangen i sit hjem. Alle hjem er individuelle, med forskellige indretninger og materialer. Særligt i nybyggeri, der i dag ofte er store rum, med højt til loftet og mange hårde overflader, som beton, glas og gips.

Med BY VENØ akustikpaneler er løsningen inden for rækkevidde. Vores paneler er designet til at absorbere overskydende lyd, hvilket effektivt reducerer rumklang og skaber et mere roligt og indbydende miljø.

BY VENØ er dedikeret til at forbedre dit indeklima gennem akustiske løsninger, der er nemme at integrere i dit hjem. Vores engagement i din trivsel afspejles i hvert panel, vi skaber, hvilket sikrer, at dit hjem ikke blot ser fantastisk ud, men også føles fantastisk. Gør dit hjem til et sundere sted at være med BY VENØ.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto