2 Bedømmelser
Stil et spørgsmål

Dremel multifunktionsskæresæt

Kun webshop

179,95 kr.
4.5 2
Dremel multifunktionsskæresæt
5 Dremel 565 Fräste bort gammal fog med frässtål. Klockrent resultat.

Dremel multifunktionsskæresæt udvider dit Dremel multiværktøj med mulighed for at skære i en lang række forskellige materialer. Styret gives d...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Dremel multifunktionsskæresæt udvider dit Dremel multiværktøj med mulighed for at skære i en lang række forskellige materialer. Styret gives dig mulighed for kontrolleret frihåndsudskæring af enhver form. Ensartet og enkel udskæring af navneskilte, ved installation af stikdåser og lysarmaturer eller formning af laminat. Med det medfølgende multifunktionelle højhastighedsskæretilbehør (560) og (561) kan du skære i flere forskellige materialer som laminat, plast, gips, glasfiber mm. Styret er lavet i stabilt, let plast, der sikrer god stabilitet ved frihåndsudskæring og forhindrer, at du beskadiger emnet eller overfladen. Det er nemt at indstille dybden på styret, helt op til 19 mm.

Isæt og tilspænd det valgte tilbehør før styret skrues på dit Dremel multiværktøj. Juster dybden, og begynd at skære i materialet med et 2-håndsgreb om værktøjet. Opnå bedste snit og maksimal sikkerhed ved altid at trække Dremel multiværktøjet ind mod dig selv og bruge de store vinduer på styret, så du aldrig mister overblikket over emnet. Brug skæretilbehøret med højt omdrejningstal for at sikre skarpe og glatte snit. Du kan skære i gips uden at beskadige elektriske ledninger med (560) tilbehøret takket være de sløve skær.

Arbejdslængde: 19,0 mm

Specifikationer

More Information
Produktnavn Dremel multifunktionsskæresæt
Artikelnummer 1169787
Vægt, kg. 0.072000
EAN-nr 8710364082407
Nettovægt, kg. 0.031
Varemærke DREMEL
Produkttype Fliseværktøj
Dimensioner 16.9 x 7 x 10.8 cm ( L x B x D )
Bredde 7 cm
Længde 16.9 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto