Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Dremel skæresæt til vægfliser

Kun webshop

209,95 kr.

Konverter dit Dremel multiværktøj til en kraftig flisefræser med skæresættet til vægfliser. Foretag præcise snit i enhver form og størrelse, n...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Konverter dit Dremel multiværktøj til en kraftig flisefræser med skæresættet til vægfliser. Foretag præcise snit i enhver form og størrelse, nemt og hurtigt. Fræsestyrets store vinduer sikrer, at du kan se emnet og bevarer optimal præcision. Det giver god kontrol og justerbar skæredybde på op til 20 mm. Brug den medfølgende spiralformede skærebit (562) til glat overskæring af fliser, så de passer omkring armaturer, som vaskekummen i dit nye badeværelse eller til køkkenrenovering. Brug det samme tilbehør til også at skære direkte og hurtigt i vægge for hurtigt og nemt at installere stikkontakter, lysarmaturer mm.

Ved brug af denne forsats skal du holde dit Dremel multiværktøj med begge hænder for at styre værktøjet roligt og udskære den ønskede form. Start med at sænke multiværktøjet med skæresættet til vægfliser ned i materialet i en vinkel på 45°, før du skifter til 90° for at foretage snittet. Styr dit værktøj hen over emnet, og lad skærebitten gøre arbejdet for dig uden at lægge alt for stort tryk på værktøjet.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Dremel skæresæt til vægfliser
Artikelnummer 1178054
Vægt, kg. 0.069000
EAN-nr 8710364082421
Nettovægt, kg. 0.031
Varemærke DREMEL
Produkttype Fliseværktøj
Dimensioner 4.5 x 7 x 6 cm ( L x B x D )
Bredde 7 cm
Længde 4.5 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto