Pumper til dræning

Skal du dræne din pool, en dam eller en oversvømmet kælder? Så skal du bruge en pumpe, som kan flytte store mængder vand på kort tid.


GARDENAs kraftfulde dykpumper lader dig dræne eller genbruge vand hurtigt og effektivt. Vi har dykpumper til både rent og urent vand samt 2-i-1-modeller, som kan håndtere begge. Alle dykpumper er af høj kvalitet og arbejder med høj gennemstrømningshastighed.

Pumper til vanding

Skal du vande haven med vand fra en brønd, regnvandstønde eller en vandbeholder, skal du bruge en af vores kraftfulde pumper til vanding.


Den høje pris på drikkevand, og behovet for at passe på miljøet, gør det klogt at finde alternative vandkilder til havevanding. Hvis du leder efter en bekvem måde at bruge regn- eller brøndvand på, har du brug for en pumpe, som kan generere et tiltrækkeligt højt tryk. Vi har både modeller som kan nedsænkes eller som kan stå på jorden. De er alle kraftfulde, og bygger på 40 års erfaring.

Pumper til husvandsforsyning

Skal du bruge alternative kilder til husvandforsyning (f.eks. til toiletskyl eller til at forsyne vaskemaskinen) og til din have, skal du bruge en pumpe, som fungerer helt automatisk.


Hvorfor spilde dyrt drikkevand? Der findes åbenlyse alternativer, som f.eks. at opsamle vand i brønde eller beholdere. GARDENAs Elektriske Trykpumper, GARDENA Husvandværk og GARDENA Dykpumper er idéelle automatiserede løsninger. Dit hus og din have bliver automatisk og pålideligt forsynet med vand

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto