Velkommen til Hornum - din havepartner


Gør din have smukkere

Uanset om du er nybegynder eller erfaren haveentusiast, har vi den rette løsning til dig. Vores udvalg af gødning og havejord er skabt for at opfylde dine behov og give dine planter den bedste start.

Forståelse for planternes behov

Vi ved, at planter har forskellige krav. Vores produkter hjælper dig med at forstå, hvilken type gødning der er bedst til dine planter, så du kan se dem vokse og blomstre som aldrig før.

Enkelhed og kvalitet

Hos Hornum handler det om enkelhed og kvalitet. Vi tror på at gøre havearbejde sjovere og mere tilfredsstillende, så du kan nyde din smukke have uden besvær.

Start rejsen med os

Lad os hjælpe dig med at gøre din have til et blomstrende paradis. Udforsk vores sortiment af gødning og havejord, og lad os sammen starte rejsen mod en smukkere have

HORNUM® er kvalitetsprodukter til haven

HORNUM® består af et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for muld, gødning, frø og tilbehør. Uanset om du er nybegynder eller erfaren haveentusiast, har vi den rette løsning til dig.


Faste gødninger fra HORNUM®

HORNUM®’s gødninger hører til blandt markedets bedste. HORNUM®’s organiske gødninger er langtidsvirkende og frigiver næring til planterne i takt med planternes behov. Gødningerne er granuleret hvilket gør dem nemme at udstrø. HORNUM®’s gødninger leveres i flot og vejrbestandig emballage.


Flydende gødninger fra HORNUM®

Gennem mange år, har HORNUM® stået bag udviklingen af specialgødninger til såvel gartneriet som til slutforbrugeren. Kendetegnende for alle HORNUM® gødninger er, at de alle er udviklet og sammensat specifikt til den enkelte plante, frugt osv. Det er sammensætningen af NPK og mikrostofferne i den enkelte gødning, der afgør om planten får tilført netop de stoffer den har behov for, til vækst, farve, blomst- og frugtudvikling.


HORNUM® frø

HORNUM®’s portionsfrø består af over 450 forskellige varianter som omfatter et bredt udvalg af blomster, grøntsager og krydderurter – alle med den højeste spiringsprocent. Alle HORNUM® frø er ubejdsede frø fra konventionel plantedyrkning uden anvendelse af genteknik. Sortimentet udvides årligt med nye økologiske og "Den vilde have" produkter til gavn for insekter og sommerfugle. Frøposerne inkluderer detaljerede dyrkningsvejledninger på bagsiden, så enhver kan få det bedste ud af hvert enkelt, lille frø.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto