Filtrer på...

Rating
Serie
Effekt (W)
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 13 produkter
Filter
Viser 13 produkter

Sprøjtepistoler

En sprøjtepistol er ideel til dig, som skal male store overflader. Vægge, hegn og husmure bliver let og effektivt dækket af et jævnt lag maling på meget kortere tid end med pensel eller malerrulle. Samtidig undgår du at skulle arbejde i ukomfortable og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, fordi du kan påføre malingen på et stort område ad gangen uden at anstrenge dig.

Mange sprøjtepistoler egner sig også til brug med træbeskyttelse, og dermed bliver vedligeholdelse og pleje af udendørs træværk også let og hurtigt. En sprøjtepistol er en god investering, især for professionelle, som skal male eller behandle store områder.

Det er meget vigtigt, at du sørger for god og sikker afdækning omkring det område, du skal sprøjtemale, mindst et par meter fra selve væggen, hegnet osv. Husk også at tage noget tøj på, som gerne må få maling på sig. Hos BAUHAUS finder du for eksempel beskyttelses- og engangsdragter, som beskytter dit tøj mod maling. Og vigtigst af alt – husk at finde den rigtige maling til den opgave, du står overfor.

Klik dig rundt her på BAUHAUS.dk og se vores store udvalg af sprøjtepistoler og malertilbehør, og besøg din nærmeste BAUHAUS og gå på opdagelse i vores professionelle farvecenter, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe.

 

Malersprøjter

Viser 13 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto