Filter
Viser 130 produkter
Page
 1. WORX
  Worx robotplæneklipper Landroid M500 20 V inkl. batteri og lader
  4.399,00 kr.
 2. WORX
  Worx robotplæneklipper Landroid M500 Plus 20 V inkl. batteri og lader
  5.999,00 kr.
 3. WORX
  Worx robotplæneklipper Landroid M700
  5.499,00 kr.
 4. WORX
  Worx robotplæneklipper Landroid Vision M800 20V
  14.199,00 kr.
 5. WORX
  ROBOTPLÆNEKLIPPER VISION ROBOT 1300 M2
  16.499,00 kr.
 6. WORX
  Worx Landroid robotplæneklipper L800 20 V
  7.995,00 kr.
 7. WORX
  Worx robotplæneklipper Landroid Vision L1600 20V
  17.999,00 kr.
 8. WORX
  Worx robotplæneklipper Landroid L1000 WR147E
  7.499,00 kr.
 9. AL-KO
  AL-KO robotplæneklipper Robolinho 300 E
  4.749,00 kr.
 10. GRIMSHOLM
  Grimsholm samlemuffe til afgrænsningskabel 4 stk.
  41,95 kr.
 11. WORX
  Worx robotplæneklipper Landroid L2000
  10.795,00 kr.
 12. BOSCH
  Bosch robotplæneklipper Indego S500
  5.299,00 kr.
 13. AL-KO
  AL-KO ROBOTPLÆNEKLIPPER ROBOLINHO 550 W
  6.295,00 kr.
 14. GRIMSHOLM
  Grimsholm pløkker til afgrænsningskabel 100 stk.
  83,95 kr.
 15. GRIMSHOLM
  Grimsholm afgrænsningskabel Premium til robotplæneklippere 100 m kobber
  294,95 kr.
 16. WORX
  Worx off-road hjul pigge t/robotplæneklipper Landroid L-modeller
  458,95 kr.
 17. GARDENA
  Gardena robotplæneklipper Sileno Minimo 250 m²
  4.495,00 kr.
 18. GARDENA
  Gardena robotplæneklipper Smart Sileno Life 1500 Lona
  11.795,00 kr.
 19. WORX
  Worx LED-lampe Fiatlux til Vision robotplæneklippere
  998,95 kr.
 20. BOSCH
  Bosch robotplæneklipper Indego M+ 700 inkl. ladestation
  8.699,00 kr.
 21. AL-KO
  AL-KO installationskit til Robolinho robotplæneklippere
  449,95 kr.
 22. WORX
  Worx batterisæt 20 V inkl. 4 Ah batteri og lader
  628,95 kr.
 23. GRIMSHOLM
  Grimsholm afgrænsningskabel Premium til robotplæneklippere 200 m kobber
  579,95 kr.
 24. WORX
  Worx ACS ultralyds-navigation Landroid
  1.139,00 kr.
 25. GRIMSHOLM
  Grimsholm garage til robotplæneklipper Magnelis Classic
  894,95 kr.
 26. GRIMSHOLM
  Grimsholm kabelsøger MS6818 til robotplæneklippere
  1.499,00 kr.
 27. WORX
  Worx off-road hjul til Landroid S & M modeller
  499,95 kr.
 28. WORX
  Worx garage til Landroid M og L robotplæneklippere
  798,95 kr.
 29. GRIMSHOLM
  Grimsholm afgrænsningskabel Premium til robotplæneklippere 25 m kobber
  104,95 kr.
 30. GRIMSHOLM
  Grimsholm knivsæt til robotplæneklippere Greenworks, Powerworks og Cramer 9 stk.
  62,95 kr.
 31. GRIMSHOLM
  Grimsholm afgrænsningskabel Premium til robotplæneklippere 50 m kobber
  159,95 kr.
 32. GRIMSHOLM
  Grimsholm lynafleder til robotplæneklippere
  839,95 kr.
 33. GRIMSHOLM
  Grimsholm loddesamler til afgræsningskabel 4 stk.
  31,95 kr.
 34. GRIMSHOLM
  Grimsholm knivsæt til robotplæneklippere Husqvarna og Gardena 36 stk.
  189,95 kr.
 35. WORX
  Worx digitalt hegn Off Limits 20 m
  948,95 kr.

Robotplæneklipper

Som haveejer ved du sikkert, at græsplænen skal plejes, hvis den skal være grøn og pæn sommeren igennem. Det indebærer oftest, at plænen skal gødes, vandes og have en kærlig hånd med både fjernelse af mos og ukrudt. Mangler du redskaber, gødning eller ekstra græsfrø, kan du selvfølgelig altid komme forbi BAUHAUS, hvor du finder alt til drivhuse, jord og planter.

Passer du imidlertid græsplænen godt, belønnes du som regel med en frodig og flot plæne, som naboen ser misundeligt efter. Det eneste problem er bare, at den skal klippes ganske ofte. En frodig græsplæne vokser hurtigt, så klipning to gange ugentligt er ikke usædvanlig praksis i sommerhalvåret. Alt afhængig af havens størrelse og din plæneklippers kapacitet kan det tage ganske lang tid, som egentlig kunne være brugt bedre på andre gøremål i haven eller huset.

Det kan derfor ikke overraske, at robotplæneklippere er blevet særdeles populære. De har ikke været på markedet ret mange år, men ses i dag kørende mange steder i både private haver og offentlige parker. Hos BAUHAUS kan du få en mange robotplæneklippere fra forskellige producenter.

Hvad er en robotplæneklipper?

Som navnet mere end antyder, er der tale om en lille selvkørende plæneklipper, som selv kan slå græsset helt automatisk. Det lyder måske lidt utopisk for mange, men det fungerer faktisk rigtig godt i praksis. Den batteridrevne enhed er en forholdsvis lille og kompakt robotplæneklipper, og den klipper græsset ikke så hurtigt eller bredt - men det behøver den til gengæld heller ikke, for den har hele dagen til arbejdet.

Når batteriet er tomt, kører robotplæneklipperen selv til ladestationen, hvor den selv kan oplade batteriet. Efter nogle timers opladning er den igen klar til at fortsætte arbejdet. Den passer med andre ord sig selv, så din opgave består egentlig kun i at slibe eller udskifte knivene efter behov samt naturligvis at holde lidt øje med, at det hele kører, som det skal.

Sammen med robotplæneklipperen får du en kantledning, som skal placeres med pløkke (eller eventuelt graves ned) rundt i kanten af græsplænen. Ledningen afgrænser det område, som robotten må boltre sig på, så du altid ved, hvor robotten befinder sig. Så snart robotplæneklipperen møder ledningen, vil den vende om og køre i en anden retning. På den måde beskytter du blomsterbedene og sikrer, at den lille hjælper ikke kommer på afveje.

Robotplæneklipperen er også forsynet med mekanismer, som styrer den uden om forhindringer, som flagstænger, potteplanter og stensætninger. Mærker robotten en forhindring, skifter den blot kurs.

Robotten vil kunne klare hovedparten af græsklipningen, men vær forberedt på, at den måske ikke kan komme ind i de mest snævre hjørner eller gennem meget smalle passager. Det kan derfor være nødvendigt at finpudse med en havesaks eller andre passende haveredskaber, men tidsforbruget vil stadig være minimalt.

Mange fordele i forhold til traditionelle plæneklippere

Robotplæneklipperen adskiller sig markant fra den traditionelle plæneklipper på flere punkter. Her kan blandt andet nævnes:

 • Mindre støj
 • Større miljøvenlighed
 • Større sikkerhed
 • Mere ensartet klipning
 • Frigørelse af tid til andre opgaver

Et af de største problemer ved en almindelig plæneklipper er det næsten ekstreme støjniveau, som både generer naboerne og din egen familie. Her skal plæneklipningen helst planlægges, så den ikke falder sammen med, at naboen hygger i haven ved grillen, eller genboen har den lille til at sove til middag i barnevognen.

Her er en støjsvag robotplæneklipper løsningen, for den støjer meget lidt og ikke i sådan en grad, der generer omgivelserne. Der er jo tale om en lille, batteridrevet elmotor og meget begrænset ydelse.

Ofte er en benzindrevet plæneklipper også meget forurenende, da der ikke stilles de samme miljøkrav til motorerne som eksempelvis ved biler. Også det problem er løst med robotplæneklipperen, der kører på opladeligt batteri og har et meget beskedent strømforbrug.

De fleste robotplæneklippere opererer desuden med bioklip, idet græsset klippes i ganske små stykker, så det afklippede græs simpelthen forsvinder mellem græsstråene. Det mindsker udpiningen af jorden og mindsker dermed behovet for gødning.

Har du små børn eller husdyr, kender du sikkert bekymringen om, at nogle skal få fingre, tæer eller hale i plæneklipperens farlige rotorblade. Med en robotplæneklipper kan du til gengæld være helt tryg. Den klipper ganske vist med roterende knive, som ikke er helt ufarlige, men sikkerhedsmekanismer stopper al drift i samme øjeblik, klipperen løftes den mindste smule op fra jorden.

Har du en travl hverdag, kender du sikkert problemet med, at klipningen af græsplænen nogle gange må udskydes til en anden dag med bedre tid.

I praksis vil længden på plænen derfor kunne svinge en del. Det gælder især, hvis du en periode er væk på ferie eller bare har ekstra travlt. Robotplæneklipperen har til gengæld kun et eneste formål i livet, og det er at klippe græsset hjemme hos dig. Den klipper græs både på hverdage, i weekender og i ferietiden – konstant og jævnt.

Hele pointen med robotplæneklipperen er naturligvis at frigøre din tid til andre opgaver, og det er præcis, hvad du opnår.

Vælg en robotplæneklipper i en passende størrelse

Selv om robotplæneklipperen har god tid til at klippe plænen, kan den alligevel komme på overarbejde, hvis kapaciteten er for lille. Det tager lang tid at komme over hele plænen, og i højsæsonen vokser græsset hurtigt.

Du skal derfor vælge en model, som passer til plænestørrelsen. Denne parameter er angivet på de enkelte varebeskrivelser, men du er også velkommen til at rådføre dig med ekspedienten hos BAUHAUS. Dermed kan du få den bedste robotplæneklipper til dine behov.

Som regel vil det være sådan, at de billigste modeller egner sig bedst til små plæner, mens store arealer kræver en noget kraftigere og dermed også dyrere model.

Bemærk også, at de fleste robotplæneklippere er designede til regulære plæner uden alt for mange forhindringer. Har du en meget skrånende eller ujævn plæne, kan det være nødvendigt at vælge en kraftigere model samt eventuelt en model med lidt større hjul.

Robotplæneklippere

Viser 130 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…