PrismatchPrismatch

Vi matcher laveste pris hos konkurrerende byggemarkeder -også discount byggemarkeder

BAUHAUS tilbyder altid konkurrencedygtige priser. Med vores Prismatch får du tryghed for aldrig at betale for meget. Vi matcher altid laveste pris på et identisk produkt hos konkurrerende byggemarkedskæder.

Konkurrerende byggemarkeder betragtes som værende en national byggemarkedskæde med både fysiske butikker og webshop. Byggemarkedskæder der kan give kunderådgivning, tilbyder sammenlignelige services samt lagerfører et komplet byggemarkedssortiment med et sammenligneligt antal produktkategorier indenfor værksted, hus og have. Du kan se listen over dem, vi prismatcher her.

Du er derfor altid velkommen til at tjekke prisen og benytte dig af Prismatch i alle vores byggevarehuse, og når du foretager et køb på bauhaus.dk. 

Sådan benytter du Prismatch

I dit lokale byggevarehus: 

- Fremvis konkurrentens pris og medbring relevant dokumentation 
- Vi matcher prisen, når du køber produktet

På webshoppen: 

- Foretag et køb på bauhaus.dk
- Send en mail til ordre@bauhaus.dk (oplys ordrenummer og vedhæft dokumentation på konkurrentprisen)
- Vi refunderer forskellen til det anvendte betalingskort

Få svar på dine spørgsmål

Vi matcher laveste pris hos konkurrerende byggemarkeder - også discount byggemarkeder.

BAUHAUS tilbyder altid konkurrencedygtige priser. Med vores Prismatch får du tryghed for aldrig at betale for meget. Vi matcher altid laveste pris på et identisk produkt hos konkurrerende byggemarkedskæder med fysiske butikker og webshop i Danmark.

Du er altid velkommen til at tjekke prisen og benytte dig af Prismatch. Du kan nemt benytte Prismatch i alle vores byggevarehuse, og når du foretager et køb på bauhaus.dk. Læs herunder hvordan.

Hvordan benytter jeg Prismatch i byggevarehuset?

Kom ind i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, og fremvis konkurrentens pris. Så matcher vi prisen, når du køber produktet. Vi beder dig medbringe relevant dokumentation på konkurrentprisen ved fremvisning af aktuel markedsføring (f.eks. tilbudsavis, annonce eller online markedsføring) eller henvisning til relevant hjemmeside.

Hvordan benytter jeg Prismatch på webshoppen?

Foretag et køb på bauhaus.dk. Send derefter en mail til vores kundecenter på ordre@bauhaus.dk, hvor du oplyser dit ordrenummer og vedhæfter dokumentation, f.eks. et billede af varen med prisen fra konkurrenten. Vi refunderer forskellen til det anvendte betalingskort inden for 3-5 hverdage.

Hvilke betingelser for Prismatch skal være gældende?

  • Varen er identisk, det vil sige samme mærke og model.
  • Varen er på lager hos konkurrenten.
  • Den identiske vare sælges lige nu til en lavere pris hos konkurrenten.
  • Gælder ikke ved tidsbegrænsede tilbud, som f.eks. køtilbud, åbningstilbud, lokale tilbud, udstillingsvarer, tilbud med begrænset antal inkl. restsalg.
  • Gælder ikke services som Montageservice, 360° Service, fragt, udlejning og andre serviceydelser.
  • Gælder kun varens pris, både i vores fysiske byggevarehuse og webshop, men gælder ikke på fri fragt eller på konkurrenternes fragtomkostning.
  • For BAUHAUS’ Proff Service erhvervskunder og Projektkunder gælder de almindelige kontobetingelser.
Konkurrerende byggemarkeder betragtes som værende en national byggemarkedskæde med både fysiske butikker og webshop. Byggemarkedskæder der kan give kunderådgivning, tilbyder sammenlignelige services samt lagerfører et komplet byggemarkedssortiment med et sammenligneligt antal produktkategorier indenfor værksted, hus og have.

HUSK:

Finder du varen billigere inden for 7 dage efter dit køb af varen hos os, giver vi dig også prisdifferencen tilbage.
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto