Få tonet din maling i varehuset

I BAUHAUS tilbyder vi hele farvepaletten og uanede muligheder, når du skal have tonet din maling i præcis den farve, du ønsker. Du er velkommen til at besøge os i vores store farvecenter, World of Colours, hvor vi hjælper dig godt på vej i de mere end tusindvis af farver.

Toning af maling – helt gratis

Når du skal have tonet din maling, blander vi præcis den farve, du ønsker – uden at det koster dig noget. Det betyder, at vi gratis toner mange varianter af indendørs og udendørs maling i vores blandingsmaskiner, der ryster din maling klar, mens du venter.

Vil du gerne have tonet en farve, som du tidligere har brugt, men ikke har farvekoden på længere, kan vi sagtens hjælpe dig videre – du skal blot medbringe en rest maling, en brugt farvepensel eller f.eks. et møbel, så rammer vi farven for dig. Og hvis din yndlingsfarve er på vasen, puden eller noget helt tredje, så finder vi også den.

Kommer du hjem og ikke er tilfreds med farven, tilbyder vi dig også at få ombyttet din tonede maling. Kom ned i varehuset med din kvittering, så hjælper vi dig i mål med en ny tone.

Få tonet din maling

I BAUHAUS tilbyder vi hele farvepaletten og uanede muligheder, når du skal have tonet din maling i præcis den farve, du ønsker.

Du er velkommen til at besøge os i vores store farvecenter, World of Colours, hvor vi hjælper dig godt på vej i de mere end tusindvis af farver.

Vi toner - helt gratis

Når du skal have tonet din maling, blander vi præcis den farve, du ønsker – uden at det koster dig noget.

Det betyder, at vi gratis toner mange varianter af indendørs og udendørs maling i vores blandingsmaskiner, der ryster din maling klar, mens du venter.

Få svar på dine spørgsmål

Farveprøver i tusindvis af nuancer

Hvis du vil være sikker på at finde den helt rigtige farve, kan du altid få en farveprøve med hjem. Du kan vælge at tage et gratis farvekort med hjem fra vores inspirationsvæg eller for et mindre beløb få blandet en farveprøve præcis i den nuance, du ønsker.

Med en farveprøve kan du: 

  • Teste farven hjemme hos dig selv, før du køber en hel spand maling
  • Male på din egen væg, så du oplever farven i din egen bolig
  • Lettere træffe valget af den helt rigtige farvenuance

Vælg den helt rigtige farve

Der er mange overvejelser og beslutninger, inden du vælger den helt rigtige farve. Det er derfor også en god ide at tænke over, hvilket projekt du skal i gang med. Det har nemlig stor betydning, om du skal male ude eller inde, hvilket rum, du skal male, og om du skal male store flader eller blot ”en ekstra farveklat”. Du kan med fordel tænke over:

  • Projektet: Hvad skal jeg male? Skal jeg male et møbel, en væg eller en gavl? Og hvor meget maling har jeg brug for?
  • Udtrykket: Hvilken type maling skal jeg vælge? Hvilket behov skal malingen opfylde? Skal den være robust, praktisk og moderne? Og med hvilken maling opnår jeg det bedste resultat?
  • Lyset: Hvilken indflydelse har dagslyset, og virker farven lysere eller mørkere?

Hvis du har svært ved at svare på alle spørgsmålene, så kan du få masser af rådgivning i vores farveafdeling.

Rådgivning om den perfekte farve

Det kan nemlig føles overvældende at skulle vælge, hvilken tone, du skal have blandet. Vores faguddannede personale giver derfor gerne gode råd og vejledning til at komme i gang med dit farveprojekt. Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej, så du får præcis det resultat, som du ønsker.

Du er også velkommen til at medbringe et billede af dit projekt, så vi ud fra dit billede kan guide dig til det helt rigtige valg i vores kæmpe udvalg.

Hvis du søger inspiration til den helt rigtige farvetone, kan du også finde vores flotte farvekataloger og farvevifter i farveafdelingen.

Et kæmpe udvalg af farver

Når du skal have tonet din farve, kan du i BAUHAUS vælge mellem flere kendte mærker, herunder Gori, Jotun, Pinotex, Sadolin og mange flere. Mange af vores malinger er svanemærket, og vi har flere miljøvenlige produkter på vej i vores sortiment.

Skal vi hjælpe dig videre?

  • Book en rådgiver - Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige farve til dit projekt.
  • Book Montageservice - Vi hjælper dig med at komme helt i mål og maler din nye farve for dig i din bolig.
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto