Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Sprøjtepistoler

(8)
En sprøjtepistol er ideel til dig, som skal male store overflader. Vægge, hegn og husmure bliver let og effektivt dækket af et jævnt lag maling på meget kortere tid end med pensel eller malerrulle. Samtidig undgår du at skulle arbejde i ukomfo..

Viser 8 produkter

Kun webshop
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect

Viser 8 produkter

Sprøjtepistol

En sprøjtepistol er ideel til dig, som skal male store overflader. Vægge, hegn og husmure bliver let og effektivt dækket af et jævnt lag maling på meget kortere tid end med pensel eller malerrulle. Samtidig undgår du at skulle arbejde i ukomfortable og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, fordi du kan påføre malingen på et stort område ad gangen uden at anstrenge dig.

Mange sprøjtepistoler egner sig også til brug med træbeskyttelse, og dermed bliver vedligeholdelse og pleje af udendørs træværk også let og hurtigt. En sprøjtepistol er en god investering, især for professionelle, som skal male eller behandle store områder.

Det er meget vigtigt, at du sørger for god og sikker afdækning omkring det område, du skal sprøjtemale, mindst et par meter fra selve væggen, hegnet osv. Husk også at tage noget tøj på, som gerne må få maling på sig. Hos BAUHAUS finder du for eksempel arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, som beskytter dit tøj mod maling. Og vigtigst af alt – husk at finde den rigtige maling til den opgave, du står overfor.

Klik dig rundt her på BAUHAUS.dk og se vores store udvalg af sprøjtepistoler og malertilbehør, og besøg din nærmeste BAUHAUS og gå på opdagelse i vores professionelle farvecenter, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe.

Hvad kan du anvende en sprøjtepistol til?

De fleste malerpistoler kan bruges sammen med de fleste typer maling, det vil sige typisk alle opløsningsmiddelbaserede og vandbaserede lakker, lakker samt træbeskyttelsesmidler uden at skulle fortyndes. Dette kan dog variere alt efter hvilken model du køber, så det er en god idé at undersøge dette på forhånd.

En elektrisk sprøjtepistol er særdeles velegnet til at male lofter, fordi den er hurtig og belaster din ryg og krop mindre. Derudover er det meget nemmere at komme ind i hjørner og revner, hvilket også gør arbejdet lettere. En sprøjtepistol gør også arbejdet nemmere for dem med dekorative træk i loftet, da der typisk er mange små detaljer, der skal males.

Sprøjtepistolen er et oplagt valg, når du lægger træbeskyttelse på din terrasse, hvilket er noget du bør gøre hvert år for at vedligeholde den. Jobbet bliver hurtigere med en sprøjtepistol, og du kan også være sikker på, at der bliver et jævnt lag over hele overfladen.

Hvilken effekt har du brug for?

Næste gang du skal vælge en sprøjtepistol til dit næste projekt, er det vigtigt at se på modellens outputeffektivitet, så du ved, hvad du kan forvente af den. Forskellige modeller er velegnede til forskellige typer opgaver - nogle er beregnet til store opgaver og kan arbejde i timevis, mens andre er bedre til mindre opgaver. Det er derfor vigtigt, at du gør din research på det produkt, du køber og ved, hvad du selv forventer af det.

Undersøg hvilke forskellige dyser der følger med sprøjtepistolen, da det kan have en væsentlig betydning for, hvad du kan bruge den til. Nogle producenter har eksempelvis forskellige dyser til blandt andet vægmaling.

Tjek også beholdervolumen

Malingen vil blive opbevaret i en beholder, og afhængig af hvilken sprøjtepistol du vælger, kan størrelsen på beholderen variere. Den skal selvfølgelig ikke være for lille, men hvis du maler meget, og du bruger sprøjtepistolen til store, tidskrævende opgaver, vil du opdage, at du bliver nødt til at fylde den op en gang imellem, da de rummer mindre end 1 liter. Ellers bliver pistolen simpelthen for tung, og det vil bremse dit arbejde.

En af modellerne har en beholder, der automatisk suger malingen op, så malingen ikke vælter ud over alt, og gør det nemmere end at skulle stå og hælde maling i beholderen.

Køb din sprøjtepistol online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette sprøjtepistol, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med projektet derhjemme. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på de forskellige modeller. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få den rette sprøjtepistol med hjem.

 

FAQ:

  1. Hvad er en sprøjtepistol?
    En malersprøjte fungerer på samme måde som en spraydåse, hvor tryk tvinger malingen til at forlade dysen som en fin farvetåge, der sætter sig på de lofter, vægge, brædder eller tømmer, du sigter mod. I stedet for at blive drevet af gas, er det sprøjtepistolen, der driver malingen ud af dysen - enten gennem tryk eller trykluft.
  2. Hvilke type maling kan anvendes til sprøjtepistoler?
    Generelt er maling til en sprøjtepistol mere fortyndet end almindelig væg- og loftmaling. Hvis du vil fortynde din egen maling, skal du bruge vand til vandbaseret maling og terpentin til oliebaseret maling. Blandingsforholdene varierer fra maling til maling, så du kan med fordel spørge vores medarbejdere i din lokale BAUHAUS.
  3. Kan man sprøjtemale selv?
    Ja, du kan sagtens sprøjtemale selv. Sprøjtepistoler er den nemmeste og hurtigste måde at male store overflader på. Du kan nemt fordoble, eller endda tredoble, det malede areal per time i forhold til at bruge en pensel. Dette er især effektivt, hvis du har brug for at male flere overflader hurtigt.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.