Indlæser

Fugtmålere

Filtrer

6 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Varemærke
  1. Aduro 1
  2. Laserliner 3
  3. Rawlink 1
  4. Stanley 1

Alle produkter

Fugtmålere

Hos BAUHAUS finder du et godt, bredt udvalg af fugtmålere i forskellige udformninger til forskellige behov.

En fugtmåler er et must, hvis du har brændeovn eller pejs. Fugtigheden i brænde må maksimalt ligge på omkring 18%, hvis du skal opnå den optimale effekt. Er brændet for fugtigt, soder det unødvendigt meget, og dit brændeforbrug stiger. Med den rigtige fugtighed får du det optimale ud af brændet, der sker mindre luftforurening i stuen, og du undgår den rengøring af brændeovnsglas, sod medfører.

Arbejder du professionelt eller på hobbyniveau med byggematerialer, er en fugtighedsmåler også et meget nyttigt redskab. Med den kan du sikre dig, at materialerne ikke er for fugtige at bygge med, og dermed mindsker du risikoen skader, råd og ustabile konstruktioner.

Hos BAUHAUS forhandler vi fugtmålere af mange forskellige slags. Nogle har også indbygget termometer, og nogle er ekstra skånsomme overfor det materiale, der måles på. Klik dig rundt her på siden og besøg os i dit lokale varehus, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige fugtmåler, som passer til netop dine behov.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.