Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Vinduesbundstykke stand st 4100x300x22mm

Kan forudbestilles online og i varehus, lagerføres ikke i varehus

1.049,00 kr.

Vinduesbundstykket fra WALLMANN er det perfekte valg til at skabe en solid og holdbar base for dine vinduer. Dette vinduesbundstykke er design...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Vinduesbundstykket fra WALLMANN er det perfekte valg til at skabe en solid og holdbar base for dine vinduer. Dette vinduesbundstykke er designet til at sikre en stabil og jævn overflade, der kan modstå belastningen fra vinduer og samtidig beskytte mod fugt og skader.

Vinduesbundstykket har en længde på 4100mm, en bredde på 300mm og en tykkelse på 22mm, hvilket gør det velegnet til de fleste standardvinduer.


Fremstillet af træ i høj kvalitet, der er nøje udvalgt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for fugt og skader.


Vinduesbundstykket er let at installere og kan tilpasses efter behov. Det kan nemt skæres til den ønskede længde og tilpasses til forskellige vinduesstørrelser.

Den solide konstruktion og det holdbare materiale sikrer, at dette vinduesbundstykke vil holde i mange år uden at miste sin styrke eller form.


Vinduesbundstykket har et enkelt og tidløst design, der passer til enhver indretning og giver et elegant udseende til dine vinduer.

Uanset om du er en professionel håndværker eller en gør-det-selv entusiast, vil vinduesbundstykket fra WALLMANN opfylde dine behov for kvalitet og holdbarhed. Skab et solidt fundament for dine vinduer med dette pålidelige produkt.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Vinduesbundstykke stand st 4100x300x22mm
Artikelnummer 1008985
Vægt, kg. 20.000000
EAN-nr 5705440319112
Nettovægt, kg. 20.000
Varemærke WALLMANN
Produkttype Vinduesbundstykker
Dimensioner 4100 x 300 x 22 mm ( L x W x T )
Bredde 300 mm
Længde 4100 mm
Tykkelse 22 mm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto