Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

1852 PRO smart lader 6/12vdc 4 amp

240,95 kr.

PRO Smart lader 6/12VDC 4 amp er den ideelle oplader til at holde dine batterier i topform. Med denne avancerede oplader kan du nemt og effekt...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

PRO Smart lader 6/12VDC 4 amp er den ideelle oplader til at holde dine batterier i topform. Med denne avancerede oplader kan du nemt og effektivt oplade alle typer batterier, herunder lithiumbatterier.

Opladeren tilbyder tre forskellige ladningsindstillinger - hurtig, langsom og vinterindstilling. Dette giver dig fleksibilitet til at vælge den mest passende ladningshastighed baseret på dine behov og batteritype.

Den indbyggede LCD-skærm viser tydeligt opladningsstatus, herunder spænding og strømstyrke. Det baggrundsbelyste display sikrer, at du nemt kan aflæse informationen, selv i dårligt lys.

PRO Smart lader er udstyret med en praktisk batteritester, der giver dig mulighed for at kontrollere batteriets tilstand, før du oplader det. Dette hjælper med at forlænge batteriets levetid og undgå unødvendig opladning.

Sikkerhed er en prioritet, og denne oplader er designet med kortslutningsbeskyttelse for at forhindre skader på batteriet eller opladeren i tilfælde af en kortslutning.

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn 1852 PRO smart lader 6/12vdc 4 amp
Artikelnummer 1218054
Vægt, kg. 0.760000
EAN-nr 5707400313543
Nettovægt, kg. 0.740
Varemærke 1852
Produkttype Opladere
Dimensioner 18 x 6 x 28 cm ( B x H x D )
Bredde 18 cm
Højde 6 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto