Luk
Fri fragt
Kun webshop

ANNEKS PERNILLA 21,5 M2

Hyggeligt anneks, som skaber et skønt samlingspunkt i haven. Dette anneks skaber glæde hele året rundt og giver fornyet liv i haven. Annekset har mange anvendelsesmuligheder, herunder teenageværelse, gæsteværelse og som opbevaringsrum. Annekset kan også fint fungere som et kontor midt i haven med udsigt til grønne omgivelser. Om sommeren kan annekset bruges til de mange lune sommeraftener, hvor venner og familie kommer på besøg.

Annekset har en god størrelse, så der er plads til havemøbler i vintersæsonen. Annekset er fremstillet i præfabrikerede vægelementer, som giver nem montering. Vægelementerne har en tykkelse på 160 mm, og de leveres færdiglavede med vindbeskyttelse.

Leveres som et bygningssæt inkl. 19 mm gulvbelægning og skruer. Valgfri tagdækning og paneler til beklædning af indvendige vægge kan købes separat efter stil og lyst. Annekset leveres ubehandlet, og vi anbefaler derfor overfladebehandling i de ønskede farver umiddelbart efter installationen for at beskytte træet mod fugt, svampe m.m. Ekstraudstyr købes separat.

Produktinformation:

  • Mål: 448 x 548 x 326 cm
  • Areal: 21,5 m2 3-9-3 mm dør med dobbeltglas 3-9-3 mm vinduer med dobbeltglas

Bemærk: Annekset leveres ubehandlet.

Mere information
Varenummer 6201179A
Produkttype Hytter
Varemærke Palmako
Bredde 4480 mm
Højde 3220 mm
Længde 5480 mm
Du anmelder:ANNEKS PERNILLA 21,5 M2
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.