Indlæser

Kano, kajakker & SUP

(7)
Der er intet så rart som en hyggelig sejltur på vandet, når det danske vejr viser sig fra sin gode og ikke mindst tørre side. Drømmer du om en simpel båd, kan en kajak eller en kano måske være lige noget for dig. Du finder vores mange modeller..

Viser 7 produkter

Kun webshop
7.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
2.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 7 produkter

Drag ud på eventyr på vandet i kajak eller kano

Der er intet så rart som en hyggelig sejltur på vandet, når det danske vejr viser sig fra sin gode og ikke mindst tørre side. Drømmer du om en simpel båd, kan en kajak eller en kano måske være lige noget for dig. Du finder vores mange modeller inden for kajak og kano her på siden, hvor du kan bestille netop den model hjem, der passer til dine behov.

Frisk luft og det levende hav med skvulpende bølger under dig. Kan det blive meget bedre? I hvert fald ikke hvis du spørger os hos BAUHAUS, hvor vi er helt vilde med sejlads og det aktive udeliv på vandet. Særligt vilde er vi med kajak og kano, og har du det på samme måde, kan du heldigvis finde et bredt udvalg af modeller inden for begge bådtyper her på siden, hvor du også finder alt det nødvendige tilbehør. Dyk ned i udvalget, og oplev blandt andet produkter inden for følgende kategorier:

  • Kajak
  • Kano
  • Padel og pagaj til din kano eller kajak
  • Tagbærere til bil, så din båd kan transporteres

Uanset om du er til kano eller kajak, eller du drømmer om at eje begge dele, kan du derfor finde den bådtype, du har brug for, hos BAUHAUS og bestille den hjem med det samme, så du snart er klar til at søge mod nye eventyr og unikke oplevelser – enten alene eller sammen med dem, du holder allermest af. Det er altid spændende og meget givende at opleve naturen på tæt hold, så hvorfor ikke gøre det med udgangspunkt i vandet og din helt egen kano eller kajak?

 

Nem og sikker transport af kano og kajak med en tagbærer

Det er de færreste, der har mulighed for at opbevare deres kano eller deres kajak lige ud til vandet. Ofte skal der en køretur til, og vil du have din kajak eller din kano med på farten, kræver det en tagbærer til din bil, der har plads til din båd og tilhørende padel eller pagaj. Sådan en tagbærer finder du selvfølgelig også her på siden, så du kan få den med i din ordre med det samme, når du foretager dit køb af kano eller køb af kajak her hos BAUHAUS. Se også vores mange andre tilbehørsdele til sejlads – både her på siden og blandt vores øvrige produkter inden for kategorien af både og bådtilbehør til både nybegynderen og til den mere garvede sejler, der måske efterhånden er rutineret til vands.

 

Find en billig kajak eller en billig kano online

En billig pris er langt fra altid lig med en dårlig kvalitet og slet ikke hos BAUHAUS, hvor du altid er garanteret adgang til et bredt udvalg af de lækreste kvalitetsprodukter på markedet. Også når det handler om både, herunder om kano og kajak til skarpe priser, hvor alle kan være med. Uanset om du er førstegangskøber, eller du allerede har prøvet at eje din egen kajak eller kano, kan du finde en model i vores sortiment, der kan matche dine drømme og ønsker. Købet af en god kvalitetsbåd er en investering, som du kan have glæde af i rigtig mange år, hvis du passer godt på båden, og med priserne hos BAUHAUS kommer du altid lidt længere for pengene og får dermed råd til mere.    

Er du generelt tilhænger af udeliv med masser af frisk luft og gode naturoplevelser? Så vil du måske også synes godt om vores udvalg af produkter til haven eller være helt vild med vores sortiment inden for grill. Mulighederne er mange, og hos BAUHAUS har vi altid noget for enhver smag og pengepung, uanset hvordan du nyder at bruge din fritid.

 

Køb en kano eller en kajak til sejlads hos BAUHAUS

Til den aktive bådentusiast er en kajak eller en kano alletiders valg. Her er ingen motor, der driver dit fartøj frem, og i stedet er du nødt til at bruge teknik og armkræfter for at komme frem i vandet. Sejlads i kajak og kano kan med andre ord også være en fysisk hård udfordring at begive sig ud i, men når du først er kommet i gang, går det typisk legende let, og du vil opleve, at du bevæger dig hurtigt frem. Samtidig er tempoet dog således, at du stadig kan nå at suge indtryk til dig og at nyde naturen omkring dig – en stor fornøjelse for de fleste sejlere, der hurtigt bliver trætte af blot at se på vandet og på bølgernes brus. Så er det lidt sjovere med en god udsigt til natur- og dyreliv, imens du driver afsted i din båd.

Når du har fundet den kano eller kajak, der allerbedst passer til dine behov, kan du lægge den i kurven og klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre. Så går der ikke længe, før vores fragtmand sørger for at levere din nye båd hjemme hos dig, så du snart kan tage den i brug for første gang. Den første tur på vandet i din nye kano eller kajak vil altid være noget ganske særligt, så nyd den lidt ekstra, og glæd dig til de mange kommende ture og oplevelser, der venter dig i fremtiden. Køb din kajak eller din nye kano her, og bliv bådejer med bare få klik! 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.