Indlæser

Trailere

(9)
Mangler du en god trailer, som du kan koble bagpå bilen, så du kan have mere med dig på farten? Hos BAUHAUS fører vi et bredt udvalg af trailere til alle behov, herunder også billige bådtrailere, så du nemt kan få fingrene i en bådtrailer til..

Viser 9 produkter

6.438,95 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
3.799,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.749,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
2.799,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Special Price 3.799,00 kr. Regular Price 4.299,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
7.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
11.495,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 9 produkter

Trailere til transport

Mangler du en god trailer, som du kan koble bagpå bilen, så du kan have mere med dig på farten? Hos BAUHAUS fører vi et bredt udvalg af trailere til alle behov, herunder også billige bådtrailere, så du nemt kan få fingrene i en bådtrailer til transport af din båd. Se de mange forskellige modeller inden for trailere her, og køb en bådtrailer eller en almindelig trailer online her på siden.

Er du som de fleste, så er det sikkert ikke sjældent, at du har behov for at kunne flytte det ene eller det andet godt fra A til B. Måske du er ved at flytte, måske du har købt nye møbler, der skal fragtes hjem fra butikken, eller måske du ejer noget stort, som du gerne vil kunne tage med dig på en længere køretur eller rejse? Med en trailer får du nem adgang til at flytte rundt på så meget, som du orker, og i vores sortiment finder du både billige trailere til almindelig transport af diverse og særlige bådtrailere, der bruges til transport af båd – eksempelvis fra din bopæl og ned til vandet. Hvilken type af trailer står du og mangler? Hold dig ikke tilbage, men find den i stedet her, hvor du i ro og mag kan sidde derhjemme og klikke dig frem til din personlige favorit. Det er nemt at bestille din trailer online med bare få klik.

 

Altid god at have ved hånden

Uanset om du leder efter en lille eller en stor trailer, kan du finde den trailer, du søger, online her hos BAUHAUS. Er du bilejer, er det nærmest også et must at eje en trailer, så du selv kan fragte og flytte lige så tosset, du vil, frem for at skulle betale andre for at gøre det for dig. Har du brug for trailer mere end et par andre om året, giver det rigtig god mening at investere i din egen trailer. Du finder hurtigt ud af, hvor uundværlig den er – ikke mindst hvis du måske allerede har prøvet at låne en trailer i BAUHAUS. Køber du din egen trailer, kommer du aldrig til at mangle en god trailer igen, og pengene er rigtig godt givet ud. Find en billig trailer, og køb din trailer her hos os, hvor du får hurtig levering og billig fragt.  

Se også vores øvrige sortiment af tilbehør til bil, båd og cykel her, hvor du finder endnu mere udstyr til dit foretrukne transportmiddel, så du altid kan få mest muligt ud af det og dets muligheder.

 

Find en trailer, der matcher dine ønsker og behov

Selvom vi har trailere til de fleste behov her hos BAUHAUS, og dit valg af trailer måske umiddelbart ligger lige til højrebenet, så kan det måske alligevel være værd at tænke lidt ekstra over dit valg. Mange mennesker ser typisk kun de aktuelle her-og-nu-behov, men vi anbefaler dig at forsøge at tænke langsigtet, så du eksempelvis ikke vælger en lille trailer nu, som ikke vil kunne dække dine behov om et par år. Så hellere købe en lidt større trailer, som du kan have glæde af i længere tid. Du kan selvfølgelig også investere i flere forskellige trailere, hvis pladsen derhjemme tillader det, og du vurderer, at det giver mening i forhold til dine behov både nu og i fremtiden. 

Hos BAUHAUS forhandler vi trailere fra Easyline, der er førende inden for trailere til alle behov og formål. Vi har flere populære modeller, så gå på opdagelse blandt de spændende muligheder, og find den nye trailer, som du drømmer om. Er det en bådtrailer, du søger, kan du også med fordel tage et kig på vores udvalg af tagbærere, som du finder under kano og kajak. De er et spændende alternativ, når du gerne vil kunne fragte din båd nemt og sikkert fra A til B.

 

Se din nye trailer online hos BAUHAUS

Kan du se fordelene ved at eje din helt egen trailer, så er der heldigvis ikke langt fra tanke til køb her hos BAUHAUS, når du gerne vil have dine ønsker opfyldt. Tag dig god tid til at vælge din nye trailer. Klik ind og læs mere om dem i vores brede sortiment og gør en god sammenligning. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.