DIY: Lysestage af VVS fittings/vandrør


Der er en stor tendens i boligindretning, som vi er særligt begejstrede for. Det er selvfølgelig DIY bølgen, der har sat fut i gør-det-selv folket og fået mange mænd og kvinder til at gribe hammer og søm og selv fikse møblerne og indretningen.

DIY-tendensen betyder også, at det er blevet moderne at flere ting i boligen har et ”hjemmelavet” udtryk. ”Hjemmelavet” har længe fået de fleste til at tænke på det askebæger i ler, som børnene kommer hjem med fra billedkunsttimerne. Det har dog ændret sig og heldigvis for det. I dag bliver et hjemmelavet møbel eller en nipsting nemlig i langt højere grad associeret med både personlighed, mode og i flere tilfælde også bæredygtighed.

DIY tendensen giver nemlig rigtig gode muligheder for at bruge nogle af de ting, du i forvejen har liggende til at skabe noget nyt. Materialer, der var tiltænkt noget ganske andet, kan på kreativ vis blive til noget helt nyt, og det er lige netop, hvad der er på spil i vores DIY Guide til lysestager.

I vores guide bruger vi nemlig vandrør eller vvs fittings til at lave en rå og moderne lysestage, der vil skabe en flot kontrast til det hyggelige skær fra stearinlysene. Husk, at du kan forme lysestagen, lige som du ønsker det. Her har vi fået hjælp af Bo Juncker, der har brugt sorte vandrør i størrelsen 3/4, der passer fint til almindelige kronelys.

 

Sådan gør du


For at lave din lysestage får du brug for følgende materialer:

  • Stanniol
  • Kronelys
  • Sorte vandrør i størrelsen 3/4. find dem her

Så er din nye lysestage lavet og er klar til at skabe både hygge og rå stemning i dit hjem.  

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto