Indlæser

Malertilbehør

(511)
Skal hele hytten males fra ende til anden, har du akut brug for en malerdragt, eller trænger de gamle pensler og ruller til at blive skiftet ud med nogle nye af slagsen? Hvad end du har brug for, har vi her hos BAUHAUS et stort udvalg af maler..

1-32 af 511 produkter

Levering
Click & Collect
Special Price 50,00 kr. Regular Price 109,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 511 produkter

Malertape

Skal hele hytten males fra ende til anden, har du akut brug for en malerdragt, eller trænger de gamle pensler og ruller til at blive skiftet ud med nogle nye af slagsen? Hvad end du har brug for, har vi her hos BAUHAUS et stort udvalg af malertilbehør.

Hos os finder du alt, hvad du skal bruge, når du skal male. Vi har især et stort udvalg af malertape, der gør malerarbejdet meget mere effektivt og gnidningsfrit.

Find malertape til projektet derhjemme

Når det kommer til malertape, så er der rigtig mange forskellige valgmuligheder. Vi anbefaler, at du bruger malertape på minimum 35 millimeter i bredden, når du skal dække træværk af, før du starter på dit malerprojekt. På den måde stikker noget af malertapen ud over kanten, så undgår du nemlig de værste stænk og pletter.

Når du anvender malertape, er det bedst at undgå for mange korte stykker, når du dækker af. Med korte stykker er der større risiko for, at der kommer små hakker i malingen. På den anden side kan alt for store stykker malertape også være svært at håndtere. Så brug gerne omkring én meter malertape ad gangen.

Hvis du er i gang med et større projekt derhjemme, og du dermed vælger at tildække dit gulv med gulvpap eller et andet underlag, så kan malertape også bruges til at forsegle samlingerne. Her er anbefaler vi at bruge en bred malertape.

Skal du til at male udendørs, så er det en god idé at gøre brug af malertape med UV-filter. Med et UV-filter kan du undgå at limen på malertapen brænder sig fast til overfladen, hvilket vil være ekstremt svært at fjerne igen.

Derudover er det også fornuftigt, at du hurtigt fjerner malertapen ved indendørs brug, så du ikke også hiver malingen af.

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af alt tilbehøret til malerprojektet derhjemme. Naturligvis har vi maling til både indendørs brug og udendørs brug. Kig vores sortiment igennem, og find den rette slags maling til netop dit projekt.

Gode råd til brug af malertape

 • Sørg allerførst for at overfladen, hvor malertapen skal sidde er tør og ren. Dermed sidder malertapen nemlig bedre fast.
 • Lav skarpe linjer, der er så lange som muligt. Det gør det lettere at lave en lige linje med malertapen. Hvis du vil male en lige kant, så skal du fjerne malertapen, mens den er lidt våd. Fjerner du først malertapen, når malingen er tør, så risikerer du, at malingen også kommer af.
 • Brug malertape med UV-filter til udendørs brug. Denne type malertape er robust og sørger for, at limen ikke brænder fast på overfladen.
 • Vær påpasselig med sarte overflader. Hvis du har overflader derhjemme, som du skal passe ekstra godt på, så anbefaler vi at bruge en Precision Sensitive malertape, der er udviklet til sarte overflader. Så undgår du nemlig klæberester, og du bevarer den sarte overflades udseende.
 • Fjern malertapen hurtigt efter brug. På den måde undgår du at limrester fra malertapen sætter sig på overfladen.

Sidder malertapen fast?

Sidder malertapen fast, eller er der limrester tilbage? Malertape skal generelt sidde så kort tid som muligt på en overflade, og det skal gerne fjernes straks, når malingen er tør eller lidt fugtig. Men hvis malertapen har brændt sig fast og er meget svær at få af, så er der nogle trick, der måske kan hjælpe dig.

Du kan starte med at fugte tapen og limen med vand. Brug gerne en svamp og pas på den nymalede væg. Hvis det stadig sidder fast, kan du prøve med madolie. Hvis dette heller ikke virker, kan du prøve forsigtigt at skrabe malertapen af. Træ og andre malede overflader kan slibes og males om.

Køb malertape og andet malertilbehør online hos BAUHAUS

Har du fundet en malertape, der passer til projektet derhjemme? Så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med maleprojektet. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service.

Vil du gerne se nærmere på vores sortiment af malertape, så kan du altid komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Vores dygtige medarbejdere kan give dig yderligere information og gode tips og tricks til dit malerprojekt. Så kan du nemlig være sikker på, at du får den rette malertape med hjem.


FAQ:

 1. Hvilken malertape skal jeg bruge?
  Du kan fint anvende en almindelig malertape til indendørs brug. Hvis du skal i gang med et udendørs projekt, så anbefaler vi at bruge malertape med UV-filter. Så undgår du, at malertapen brænder fast til overfladen. Til sarte overflader kan du bruge en ekstra tynd malertape, der let kan fjernes uden at skade den sarte overflade og uden at efterlade klæberester.
 2. Hvornår er det bedst at fjerne malertape?
  Det er bedst at fjerne malertapen så hurtigt som muligt. Malertape skal generelt sidde så kort tid som det er muligt. Dette skyldes, at limen under malertapen hærder jo længere den sidder. Dermed er det vigtigt, at du sætter malertape op, lige inden du starter med at male, og at du fjerner den igen hurtigt efter - gerne inden malingen er helt tør.
 3. Hvordan får jeg malertape af?
  Hvis malertape får lov til at sidde for længe, kan limen brænde sig fast og være svær at få af igen. Du kan fugte malertapen og limen med lunkent vand. Prøv derefter at nulre limen væk. Hvis dette ikke virker, så kan du prøve med madolie. Hvis dette heller ikke fungerer, så prøv forsigtigt at skrabe malertapen af.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.