Restsalg
1 anmeldelse
Stil et spørgsmål

Gardena sæbe tabletter 9 stk.

40,00 kr.
4 1
Gardena sæbe tabletter 9 stk.
4 Funker fint Kjapt levert og gode produkter!

Sæbetabletterne fra Gardena anvendes sammen med håndbørster og -skrubber til effektiv rengøring af enhver form for snavs.

Sæben er bionedb...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Sæbetabletterne fra Gardena anvendes sammen med håndbørster og -skrubber til effektiv rengøring af enhver form for snavs.

Sæben er bionedbrydelig og skånsom for miljøet.

Sæbetabletterne egner sig til både sarte og hårdføre overflader, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af rengøringsopgaver. Det er nemt at fjerne støv, snavs og andre urenheder skånsomt og grundigt fra diverse overfladetyper. Dette gør dem til et pålideligt valg for effektiv rengøring.

Tabletterne er nemme at bruge. Indsæt blot en tablet i sæbedispenseren direkte på skaftet, og du kan straks gå i gang med rengøringen. I kombination med vand doseres sæben optimalt på den overflade, der skal rengøres. Processen er hurtig og eliminerer behovet for manuel blanding af sæbe i en separat beholder. Blandingsbeholderen er desuden gennemsigtig, så du altid kan se, hvor meget af tabletten der allerede er opløst.

Disse Cleansystem-sæbetabletter er det perfekte tilbehør til dit Cleansystem-skaft og -børster fra Gardena. Sammen sikrer de en effektiv rengøring af større områder som drivhuse, udestuer, garageindkørsler og terrassegulve. Med den smarte kombination af Gardena Cleansystem-udstyr og sæbetabletter bliver selv forårsrengøringen til en leg.

Produktinformation:

  • Indhold: 9 tabletter

Specifikationer

Produktnavn Gardena sæbe tabletter 9 stk.
Artikelnummer 1024589
Vægt, kg. 0.165000
EAN-nr 4078500168007
Nettovægt, kg. 0.165
Varemærke GARDENA
Produkttype Sæbe
Serie Cleansystem

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto