Gør det hele lettere med elektriske gardiner

Savner du nogle gange, at du er nødt til at rejse dig for at skifte kanal på dit TV? For at skifte sang på dit anlæg? Hvis svaret er nej, vil du nok heller ikke savne at skulle rejse dig, når du skal rulle dine gardiner ned. Du kan nemlig få smarte elektriske gardiner, der enten selv kan rulle ned, når de registrerer solen, eller som du kan styre med en fjernbetjening eller din smartphone.

Intelligente gardiner er elektriske gardiner, der selv ruller ned. Elektriske rullegardiner, der ikke er “intelligente”, skal du selv styre. Men det er stadig smart. Og med elektriske gardiner får du et hjem, der er endnu smartere. Især hvis du kombinerer det med andre smart home-tiltag.

Men hvis du overvejer at få elektriske gardiner i dit hjem, kan du læse mere om dem herunder.

Masser af fordele med elektriske gardiner

Hvis du skal have nye gardiner, bør du overveje, om de ikke skal være elektriske. Elektriske gardiner kan du nemlig få til alle rum, og de er både nemme at montere og betjene. De fleste elektriske gardiner kræver hverken ledning eller installation. Du skal bare montere dem, som var de helt almindelige gardiner.

Elektriske gardiner kører nemlig ofte blot på batterier. Så dem skal du skifte ud engang imellem. Men det er altså en noget mere diskret løsning, end hvis du skal trække strøm og have ledninger og andet hængende fra dine gardiner. Derfor anbefaler vi, at du altid vælger elektriske gardiner, hvor du ikke skal trække ledninger til.

Med til de elektriske gardiner hører som regel også en fjernbetjening. Den skal du også skifte batterier i. Medmindre du vælger nogle Smart Home-gardiner til dit intelligente hjem, hvor du kan styre det hele fra din smartphone med en app. Eller automatiske gardiner.

Der er mange muligheder for at vælge elektriske gardiner. Og moderne batterimotorer larmer nærmest ikke, så du kan heller ikke høre, når dine gardiner kører op eller ned.

Billede af elektriske gardinerBillede af elektriske gardiner

Relevante produkter


Sikkerhed og bekvemmelighed med intelligente gardiner

Automatiske gardiner har faktisk mere end blot en solafskærmende funktion. De hjælper også med sikkerheden i hjemmet, både for beboere og som afskrækning for indbrudstyve. Du har nok hørt det før, at folk lader deres lys være tændt eller tænde et par timer om dagen, når de er på ferie.

På samme måde kan du indstille dine automatiske gardiner til at rulle op og ned i løbet af dagen, så det ligner, at der er nogen hjemme. Eller har været nogen hjemme. Derudover er det også sværere at bryde ind ad et vindue, hvor der er en nedrullet gardin for. På den måde kan automatiske elektriske rullegardiner altså få tyven til at opgive sit ærinde, inden han eller hun kommer i gang med brækjern og det hele.

Men i selve huset har dine gardiner med fjernbetjening også sine fordele. Har du små børn eller husdyr, er der ingen gardinsnor at få fat i. Hvis små børn får fat i gardinsnore, kan de rive gardinerne ned og ødelægge dem. De kan også komme til skade selv. Ingen af scenarierne er noget, du ønsker, og derfor er det altså en fordel, at de elektriske gardiner er uden gardinsnor.

Det betyder også, at støvsugeren - eller robotstøvsugeren - ikke får gardinsnoren ind i sugesnablen, og dermed risikerer at ødelægge det hele.

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto