Sådan finder du gardiner til skråvinduer

Hvis du bor i et hus eller skal flytte ind i et hus med skråvinduer, kan det virke som en stor udfordring at finde gardiner, der passer til. Men det er det ikke. I dag kan du få stort set de samme gardiner til skråvinduer, som du kan til almindelige vinduer. 

Dog er der flere funktioner og formål forbundet med et skråvindue. Med et skråvindue kommer solen direkte ind i hovedet på dig og de andre beboere i hjemmet. Men det kan I altså undgå med gardiner til skråvinduer. Samtidig hjælper gardinerne også med at holde temperaturen nede i de øverste værelser, hvor solen står skråt ind i lokalerne. 

Hvis du vil blive klogere på gardiner til skråvinduer, kan du læse meget mere om det herunder. 

Hvordan vælger jeg de rette gardiner til skråvinduer og ovenlysvinduer?

Valget af gardiner afhænger af dit behov. Hvis du har behov for at lukke lyset helt ude af dit værelse - det kan være soveværelset - så er rullegardiner til skråvinduer det helt oplagte valg. Hvis du bare gerne vil kunne styre lysindfaldet en smule og skabe et sundt indeklima, kan du vælge et plissegardin eller lamelgardin. 

Der er mange muligheder, når du skal sætte gardiner op til skråvinduer. Der er faktisk næsten lige så mange, som når du sætter almindelige gardiner op. 

Du kan desværre ikke sætte de flotte, lange hængende gardiner op, da de vil hænge skævt fra vinduet og ned mod gulvet. Til skråvinduer skal der en lidt mere simpel og funktionel løsning til. 

Hvis du blot ønsker at kunne lukke alt lys ude, så er det rullegardiner med mørklægning, du skal vælge. Her kan du rulle dine mørklægningsgardiner op og ned efter behov. De er velegnede til de værelser, hvor man sover i - altså soveværelser og børneværelser - fordi du kan lukke alt eller meget lys ude ganske simpelt. 

Hvis du har skråvinduer eller ovenlysvinduer i stuen, er det nok ikke en enten-eller løsning, du leder efter. Her kan persienner, lamelgardiner eller plissegardiner både pynte og være et funktionelt godt valg. Du får stadig lys ind ad vinduet, men du kan justere, så det ikke bliver for meget. 

Billede af gardiner til skråvinduerBillede af gardiner til skråvinduer

Relevante produkter

Ovenlysvinduer og skråvinduer efter mål

Ikke alle vinduer er ens i mål. Derfor vil vi gerne kunne hjælpe dig hos BAUHAUS med at finde gardiner, der eksempelvis passer til dit ovenlysvindue i dit soveværelse. Derfor kan du hos BAUHAUS vælge nye gardiner efter mål. Og du bestemmer selv, hvor meget vi skal hjælpe dig. 

Vi har mange forskellige gardintyper, og vi finder sammen den type, der passer til dit vindue. 

Hvis du ønsker skråvinder og ovenlysvinduer efter mål, kan du få gardinbussen direkte hjem til dig. Her vil vores medarbejder hjælpe dig med alt, du har brug for. Vi kan måle op for dig, vi kan vise dig dine muligheder for nye gardiner, og vi kan montere gardinerne for dig. 

På den måde bliver det så nemt som muligt for dig at få nye gardiner til dine skråvinduer og ovenlysvinduer. 

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto