Indlæser

Sådan fungerer det

Sådan fungerer detSådan fungerer det

BAUHAUS Montageservice: Montering og installering

BAUHAUS Montageservice omhandler omtering og installering af udvalgte produkter og går i al sin enkelthed ud på, at du vælger de produkter, som du ønsker monteret. Du får herefter en fast pris på montagen. BAUHAUS står for salget af produkterne og for bookning af håndværker.

Du får en fast kontaktperson hos BAUHAUS, og skal ikke selv indgå aftale og indhente tilbud fra en hånd­værker. Når montagen er udført, afregner BAUHAUS med håndværkeren og fremsender en slutfaktura til dig på den i forvejen aftalte faste pris.
 

Tryghed - Vi har kontakten til håndværkeren

Vi garanterer, at vores samarbejdspartnere er uddannet samt overholder alle gældende forskrifter og regler inden for deres branche. Samtlige monteringer koordineres af BAUHAUS. Som kunde modtager du en samlet faktura fra os - hvilket også er dit bevis til 2 års reklamationsret på det udførte arbejde.

Enkelthed - Bestil i varehuset, vi klarer resten

Vores Montagekoordinatorer sørger for, at din opgave bliver udført fagligt korrekt. Vi tager hånd om det hele – helt fra tilbud til gennemførsel af montering. Vi sørger for, at du får de korrekte varer med hjem, og at du bliver kontaktet af en håndværker inden for 2 arbejdsdage for at aftale en dato for montagen.

 
Fast pris

Vi giver dig et tilbud med fast pris. Du ved præcist, hvad der indgår samt hvilke forudsætninger, der skal være opfyldt for, at tilbuddet holder. Du kan gennemgå tilbuddet hjemme i fred og ro, og efterfølgende vende tilbage til os.

 
Opstartsgebyr

Vær opmærksom på at der kommer et opstartsgebyr på 199 kr. på dit tilbud. Hvis du som kunde vælger, at håndværkeren skal have dine vare med til opstart af opgaven, vil opstartsgebyret være på 1.500,- kroner.

Kredit godkendelse

Montageydelsen faktureres først når arbejdet er afsluttet og godkendt. Alle ydelser over kr. 3.000,- kræver en kreditvurdering, hvilket betyder at du skal oplyse dit CPR nr., når du accepterer tilbuddet.

 

Faktura

Den samlede faktura modtager du på mail, når opgaven er afsluttet og du er tilfreds med resultatet. Du har lbn. mdr. + 30 dage til at betale fakturaen.

 

Håndværkerfradrag

Du kan benytte dig af håndværkerfradrag i forbindelse med visse Montageservice ydelser. Du skal blot være opmærksom på at håndværkerfradraget har ændret sig markant i 2016 og 2017. Fremover vll håndværkerfradraget være særligt fokuseret på grønne investeringer og renoveringer på boligen. Fradraget vil samtidigt blive hævet fra 15.000 til 18.000 kr.

Du kan læse meget mere om håndværkerfradraget her

 

Kontakt en sælger i et af vore varehuse, hvis du vil have mere information. Her kan vi hjælpe dig med dine spørgsmål, samt lave et tilbud på montage.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.