Indlæser

Indvendig vægbeklædning

(83)
Har du kigget på de samme gamle vægge i den samme farve dag ud og dag ind, i hvad der føles som årtier nu, og trænger til noget nyt, har vi hos BAUHAUS et fint udvalg af indvendig vægbeklædning, der kan puste nyt liv i dine vægge. Med indvendi..

1-32 af 83 produkter

Special Price 399,95 kr. Regular Price 499,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 639,95 kr. Regular Price 698,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 83 produkter

Indvendig vægbeklædning

Giv dine vægge et nyt og flot udseende

Har du kigget på de samme gamle vægge i den samme farve dag ud og dag ind, i hvad der føles som årtier nu, og trænger til noget nyt, har vi hos BAUHAUS et fint udvalg af indvendig vægbeklædning, der kan puste nyt liv i dine vægge. Med indvendig vægbeklædning kan du give dine vægge et unikt og indbydende udseende med en tekstur og dybdevirkning, du normalt ikke kan få med et nyt lag maling på savsmuldstapet eller anden almindelig vægbeklædning .

Fordi dine vægges udseende har så essentiel og uundgåelig en effekt på udtrykket og følelsen af ikke blot det enkelte rum, men også dit hjem som helhed, har vi hos BAUHAUS sørget for et sortiment af forskellige materialer til indvendig vægbeklædning i høj kvalitet. Så er du sikret at finde inspiration og løsninger til dine vægge, der både kan være praktiske i deres anvendelse såvel som bidrager visuelt til dit hjem.

Nyd god akustik i hjemmet med akustikpaneler

Bor du i et hjem, hvor lydniveauet er uforholdsmæssigt højt og forstyrrende i din dagligdag, kan du med fordel gøre brug af akustikpaneler. Akustikpaneler er produceret i et lydabsorberende materiale, som reducerer efterklangstiden genereret af lyde i og omkring dit hjem betydeligt, hvilket sikrer et bedre akustisk miljø med minimale støjgener, hvori der er plads til fordybelse i ro og mag.

Et dårligt akustisk miljø er som regel resultatet af mangelfuld lydisolering, hvilket ofte skyldes tynde og udækkede vægge. Med en eller flere af denne slags vægge kan lyden enten trænge igennem muren eller blive reflekteret på de bare overflader og kastet tilbage i rummet med en forstærket effekt og lang efterklangstid, som resulterer i en forvrænget og skinger lyd, der bliver hængende i luften i unødigt lang tid.

Akustikpaneler er derfor en praktisk tilføjelse til dit hjem og samtidig nemme at montere, uanset om du er den store gør-det-selv-person eller ingen erfaring har med håndværk generelt, da de blot placeres ovenpå og skrues fast direkte i væggen. Hertil kan akustikpaneler monteres på både vægge og lofter for en ekstra lyddæmpende effekt med færre bare overflader, hvor lyden kan kastes frem og tilbage på, så du får en særdeles kort efterklangstid og deraf behagelig rumakustik.

Er dine generelle støjgener begrænset til et bestemt område i dit hjem, kan du afhjælpe dette med akustikpanelernes fleksible anvendelse. Ligger dit soveværelse for eksempel op ad din humørsyge teenagers værelse eller lige under din larmende overbo, er dette hurtigt afhjulpet med et par akustikpaneler i væggen eller loftet.

Med akustikpaneler undgår du at skulle ud i den helt store boligrenovation, hvilket ellers kan være nødvendigt, når det kommer til lydisolering, da en hyppig løsning ved permanente støjproblemer er at montere et akustikloft af træbeton eller rockfon, der giver et bedre eller tilsvarende resultat. At udskifte dit loft  er dog en omkostningsfuld affære, hvorfor akustikpaneler er et glimrende alternativ til dette, men er du stålfast på den bedst mulige lydisolation, kan du læse mere om dette her.

Udover deres lyddæmpende kvaliteter har akustikpanelerne også et minimalistisk og stilfuldt design, der naturligt komplementerer og falder i ét med indretningsstilen i det moderne danske hjem. Akustikpanelerne kan ligeledes monteres samt have en mærkbar virkning i mindre grupper, så du ikke behøver at tildække hele din væg, hvis du allerede har eller gerne vil have andet ophæng derpå, men i stedet bruge dem som både et æstetisk og lydabsorberende supplement til dit hjem.

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.