Filtrer på...

Sålbænke
Rating
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 4 produkter
Filter
Viser 4 produkter

Sålbænk

Når det er tid til at udskifte dine gamle vinduer med nogle nye, så kan du med fordel også forny dine sålbænke. Sålbænke er en vigtig del af vinduespartiet, der sikrer, at vand og fugt holdes ude. Særligt i slåregn kommer sålbænken til sin ret. Det er vigtigt, at din sålbænk er i god stand, så den effektivt kan holde din bolig tør. Her hos BAUHAUS kan du finde sålbænke i forskellige størrelser og farver til dine vinduer.

Hvad er en sålbænk?

En sålbænk er en skrå plade, der bruges som bundstykke på ydersiden af vinduet. Sålbænke fremstilles i mange forskellige materialer, som eksempelvis teglsten, beton, metal og natursten, som skifer, og aluminium. Hos BAUHAUS sælger vi primært sidstnævnte, da det er et holdbart materiale, som er nemt at arbejde med. Du kan altså godt regne med, at din sålbænk af aluminium er modstandsdygtig overfor vind og vejr og derfor ikke trænger til meget vedligeholdelse.

Køb dine sålbænke hos BAUHAUS

Vores sålbænke i aluminium fås i en 15 millimeter tykkelse, en standardbredde på 125 millimeter og længde på 2500 millimeter. Du kan tilpasse sålbænken til netop dit projekt, så du kan få lige nøjagtig længde, du har brug for til dit vindue.

I udvalget finder du sålbænke i forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til farven på dit hus. Du kan finde vælge mellem:

  • Grå
  • Hvid
  • Antracit
  • Sort

Husk at være opmærksom på

En sålbænk kan kræve udskiftning, hvis den viser tegn på forvitring, revner eller afskalning, da dette kan svække dens evne til at beskytte mod vandindtrængning. Hvis du oplever, at vandet ophober sig eller trænger ind i boligen, eksempelvis hvis sålbænken er blevet skæv eller bøjet, så kan det indikere en udskiftning. Er du i tvivl om, hvorvidt din sålbænk stadig fungerer optimalt, så kan du søge rådgivning hos BAUHAUS.

Køb relaterede produkter til dine byggeprojekter

BAUHAUS er et foretrukket byggevarehus i Danmark, fordi vi har alt, hvad du skal bruge af træ og byggematerialer til dine byggeprojekter i hjemmet. Du kan med fordel også finde nye vinduer til boligen, hvoraf udvalget består af moderne 3-lags glas, der holder boligen godt isoleret. Har du i samme ombæring brug for nye døre, byder vores udvalg på facadedøre, sidepartier, udhusdøre og mange flere.

Afhent dine sålbænke i BAUHAUS Byggevarehus

Når du har lagt dine ønskede produkter i indkøbskurven, kan du via Click & Collect bestille dem til afhentning i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus. I visse tilfælde kan du endda hente din ordre allerede efter få timer efter bestilling. Hvis du ikke bor i nærheden af vores butikker, tilbyder vi også levering direkte til din dør eller til et nærliggende posthus.

Hvis du sidder inde med et spørgsmål eller to, så grib røret og kontakt vores kundecenter. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan også få vejledning i vores butikker, hvis du foretrækker det.

Sålbænke

Viser 4 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto