Elgrill fra Weber

WEBER E-POWER-GRILL GØR DET ENDNU NEMMERE AT GRILLE 

Lumin serien

Låg og bund – fremstillet i porcelænsemaljeret stål. 

Multifunktionel – Den når en temperatur på over 315 °C, der sikrer perfekte grillstreger, mens infusion af røg yderligere fremhæver den autentiske grillsmag og dampfunktionen  gør det muligt at tilberede sunde og velsmagende retter du ikke troede var muligt – alle Lumin-modeller leveres med en rustfri indsats til røg- og damp funktion. 

Grillrist af støbejern – vores porcelænsemaljerede støbejernsriste bliver ekstremt varme, giver maden 

flotte grillstreger og leverer den autentiske smag, som alle grillentusiaster elsker. 

Tydeligt markeret reguleringsknap - gør det nemt at grille, dampe, røge og opvarme 

Pulse serien

Med Dual Zone-grillning gør Pulse 2000-serien det muligt at tilberede forskelligt mad samtidig ved forskellig varmeintensitet. 

Præcis temperaturstyring ved hjælp af et LED-display på grillens kontrolpanel. Dette sikrer en nøjagtig måling af grilltemperaturen. 

Indbygget iGrill-teknologi giver dig endnu mere kontrol ved at holde øje med madens kernetemperatur hele vejen igennem. Den indbyggede iGrill-teknologi sender temperaturen via Bluetooth* til Weber iGrill-appen på din smartphone i realtid. 

Q-serien 

Q-serien

Låg og bund – fremstillet i letvægtsaluminium. 

Arbejdsflader – nogle modeller leveres med praktiske, sammenklappelige sideborde, der giver ekstra plads til at arbejde ved grillen. 

Grillrist af støbejern – vores porcelænsemaljerede støbejernsriste bliver ekstremt varme, giver maden flotte grillstreger og leverer den autentiske smag, som alle grillentusiaster elsker. 

Webers sortiment af elgrill

Pulse, Lumin og Weber® Q elgrill understøtter den moderne livsstil og giver alle adgang til en spændende fremtid inden for grillning. Weber® Q elgrill kan med sit sporty design begå sig på enhver altan eller terrasse og er samtidig ideel til steder, hvor grillning med gas og kul ikke er tilladt. Pulse-serien leverer kraftfuld grillning ved hjælp af el, og samtidig byder den integrerede smart-teknologi på mere kontrol og præcision end nogensinde før. Lumin er Webers nyeste elgrill og den forvandler din altan  eller terrasse til det perfekte sted at skabe minder. Den er nem at rengøre, nem at opbevare, og så løber du  aldrig tør for brændstof. Bare sæt stikket i, så er du klar til at grille! 

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto