Filtrer på...

Brændekløvere
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Bredde
Længde
Effekt (W)
Spænding (V)
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 11 produkter
Filter
Viser 11 produkter

Brændekløvere

Det er ikke nødvendigvis helt nemt at købe brændekløver. Der findes rigtig mange forskellige modeller til forskellige behov, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvad du konkret har brug for, og hvad du skal vælge. Heldigvis er vi klar med hjælp til dig, så du kan vælge den helt rigtige brændekløver. Du finder vores guide og vores store udvalg af brændekløvere her.   

Kløver du selv brændet til din brændeovn, eller drømmer du om at gøre det? Står du og mangler en ny brændekløver nu og her, så finder du et bredt udvalg af brændekløvere og træflækkere online her hos BAUHAUS. Tag et kig på det aktuelle udvalg, og bestil en billig brændekløver til kløvning af brænde hjem med bare få klik med musen.

Hvilken brændekløver skal jeg vælge til mit behov?

Har du adgang til træ, der kan bruges som brændsel, er det ofte en billig løsning at kløve dit brænde selv. Det kræver dog en god brændekløver, hvis processen skal gå hurtigt og smertefrit, og vi giver dig følgende råd til valg af brændekløver, når du er på udkig efter en ny og smart brændekløver til kløvning af dit træ:

  • Afdæk dit behov i forhold til, hvor ofte du har brug for at kunne kløve brænde. Er det blot få gange om året, behøver du måske ikke at investere i den dyre brændekløver med mange avancerede funktioner, men kan i stedet nøjes med en billig brændekløver, der kan det mest nødvendige, nemlig at kløve dit brænde.
  • Det er også en god idé at tænke over, om du er mest til benzindrevet brændekløver eller til eldrevet brændekløver. Den benzindrevne brændekløver har selvsagt brug for løbende påfyldning af benzin, imens den eldrevne skal oplades eller kræver, at du har adgang til strøm i nærheden.
  • Vælg altid en brændekløver med høj ergonomi og mobilitet, så den er god at holde på og let at arbejde med, og så du mindsker risikoen for uheld. I denne forbindelse kan det også være en god idé at tage stilling til, om din brændekløver skal kløve lodret eller vandret. Vælg den bevægelse, der føles mest naturlig for dig.
  • Sidst men ikke mindst, så overvej kapaciteten på din brændekløver i forhold til, hvor store stykker af træ, din nye brændekløver skal kunne kløve til brænde. En lille brændekløver har typisk ikke den samme styrke og kapacitet som en større model, så her er det igen med at tage udgangspunkt i dine konkrete behov, når du kløver brænde, så du får en brændekløver hjem, der kan opfylde alle dine ønsker.

Sådan skal du kløve og tørre dit brænde

Dit træ skal helst kløves til brænde lige efter, at træet er fældet, og det er en rigtig god idé at planlægge fældningen af træer, så du fælder i vintermånederne og lægger det kløvede træ til at tørre i forårs- og sommermånederne. Så er det færdigtørret til efteråret og vinteren, hvor der for alvor er behov for at kunne tænde op med brænde i din pejs eller brændeovn. Vær opmærksom på, at noget brænde typisk er helt op til to år om at tørre, før du kan tage brændet i brug. Du skal derfor allerede sørge for fældning og tørring året før, at du skal bruge brændet, hvis du vil være helt sikker på at have tørt brænde klart til brug.

Sørg gerne for at skære dit brænde i korte stykker, og hold så mange sider som muligt fri for bark. Så tørrer dit brænde nemlig hurtigere. Bark holder på fugten i træet, og brænde med bark skal derfor tørre meget længere end brænde uden. Som tidligere nævnt er det bedst at kløve dit brænde lige, når træet er fældet. Går der for længe, bliver træet hårdt, og der skal flere kræfter til at for at kunne kløve det til brændestykker.

Altid gode brændekløvere på tilbud til skarpe priser

Er du på udkig efter en billig brændekløver eller træflækker, så giver det rigtig god mening at holde godt øje med det aktuelle udvalg online her hos BAUHAUS. Vi har altid mange billige brændekløvere til en god pris, men du kan også være heldig fra tid til anden at finde dyrere modeller nedsat, så du kan få en brændekløver på tilbud, og du dermed kan komme længere for dine penge. Vi forhandler brændekløvere fra kendte varemærker som Gmz, Ryobi og Scheppach, der alle er garanter for moderne brændekløvere af absolut højeste kvalitet. Hermed er du altid sikret et rigtig godt kvalitetsprodukt, når du handler hos os. I udvalget her på siden finder du også diverse tilbehør til din brændekløver, herunder hydraulikolie og kløveknive til alle behov og i flere forskellige prisklasser.

Se også vores øvrige udvalg af havemaskiner. Vi har alt i maskiner, der gør livet som ejer af hus og have meget lettere. Du kan eksempelvis dykke ned i sortimentet af fejemaskiner og havefræsere, hvor du kan se de mange spændende muligheder, som vi har samlet til dig.   

Køb en brændekløver til kløvning af brænde online hos BAUHAUS

Mangler du en god brændekløver, så er BAUHAUS det naturlige sted at lede. Her finder du brændekløvere i et væld af forskellige modeller til alle behov, og du kan godt glæde dig til at få din nye brændekløver hjem, når du bestiller den hos os. Find en god brændekløver – måske endda en brændekløver på tilbud – og læg den i kurven. Herfra kan du nemt og hurtigt klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre inden længe. Herefter tager vi over og klarer det hårde arbejde, imens du blot kan læne dig trygt tilbage og glæde dig til, at din nye brændekløver bliver leveret til dig – enten direkte til din bopæl eller til et afhentningssted efter dit valg. Nemmere bliver det ikke at få en professionel brændekløver hjem, der kan opfylde alle dine ønsker til, hvad en rigtig god brændekløver skal kunne. Du har selvfølgelig altid 3 måneders fuld returret på alle varer, som du bestiller online – så kan du trygt handle hos os uden at frygte for fejlkøb.

Det er let at kløve dit brænde selv, når du har en god brændekløver, men springer du alligevel over, hvor gærdet er lavest og vælger den nemme men dyrere løsning, det er at købe dit brænde, kan du finde masser af færdigkløvet træ-brændsel her, hvor du har adgang til et bredt udvalg af alt fra ovntørret pejsebrænde og lufttørret pejsebrænde til træbriketter og træpiller. De færdige løsninger er også gode i en snæver vending, hvor du mangler kløvet brænde, men du måske ikke har tid til at kløve det selv med din brændekløver.

Brændekløvere

Viser 11 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto