Indlæser

HVORDAN BRUGER DU GOOGLE ENHEDER I HJEMMET?

BAUHAUS Smart Home koncept byder på produkter, der gør dit hjem mere intelligent, bekvemt og sikkert ved hjælp af avanceret teknologi. Google er med helt i front og har lavet flere smarte produkter, som du kan blive klogere på her på siden. 

GOOGLE HOME

Google Home er en højttaler, du kan snakke med via Google Assistenten. Og hvorfor er det nu smart? Ja, nu skal du bare høre!

HVAD ER GOOGLE HOME?

Den smarte højttaler fra Google er en stemmestyret enhed med forbindelse til internettet. Normalt bruger du nok din højttaler til musik, og ja, det kan Google Home også, men den kan SÅ meget mere end det. Kender du eksempelvis det, at du står i køkkenet med hænderne i bolledejen og pludselig kommer i tanke om, at du mangler at købe mælk til ungernes morgenmad? I stedet for at gå rundt og huske på det, indtil du kan skrive det ned, siger du bare til Google Home, at der skal tilføjes mælk til din indkøbsliste. Alt du skal gøre er, at sige "Ok Google, tilføj mælk til indkøbslisten". Så kan du hive din digitale indkøbsliste frem på telefonen, næste gang du er nede at handle, hvor der nu står mælk på listen. Smart, ikke?

HVAD ER FORSKELLEN PÅ GOOGLE HOME OG GOOGLE ASSISTENT?

Kort og godt kan man sige, at Google Home er mellemmanden mellem dig og din Google Assistent. Du kan tænke på din Google Home som motoren for Google Assistenten - din virtuelle hjælper med internetforbindelse. Du kan snakke med din Google Assistent fra flere enheder, og Google Home er bare én af de mange muligheder. For eksempel kan mange nyere Android telefoner også tilgå Google Assistenten uden problemer.

 

GOOGLE NEST MINI 

Google Nest Mini er ikke bare en mindre version af Google Home.

HVAD ER EN GOOGLE NEST MINI

Udseendemæssigt ser vi den første forskel mellem Google Home og Google Nest Mini. Højtaleren er lavet i et mindre rullestens-lignende design, som gør det let for dig at finde plads til den i dit hjem. Derudover bruger den 4 LED lys til at vise sin status.

Funktionsmæssigt får du tilgang til Google Assistenten på helt samme måde, som hvis du brugte Google Home enheden. Højttaleren lytter hele tiden efter, om kommandoen, der aktiverer Google Assistenten, bliver nævnt, hvorefter den udfører din handling. Du kan eksempelvis sige "Ok Google, sæt en alarm til klokken 6 i morgen tidlig", eller "Ok Google, hvilke film vises i biografen i dag?". Herefter læses resultatet højt for dig. 

Google Nest Mini er designet til at være en mere tilgængelig Smart Assistent - både prismæssigt og placeringsmæssigt i dit hjem. Derfor vil du også opleve kvalitetsforskelle mellem Google Home og Google Nest Mini.

Google Nest Mini er den nye generation af Google Home Mini. Har du tidligere stiftet bekendtskab med en Google Home Mini, kan du altså godt forvente nogle forbedringer, når du prøver Nest Mini'en. En af forbedringerne er lydkvaliteten. Den lille højtaler i Google Nest Mini kan nemlig give en kæmpe lyd med langt mere bas. Du kan derfor sagtens bruge en Google Nest Mini til at fylde rummet, når du streamer musik. 

Derudover er Nest Mini også udstyret med en ekstra mikrofon, så den kan drukne støjen i rummet og skabe bedre stemmegenkendelse. På den måde vil Nest Mini'en kunne høre din kommando, selv hvis der er andre lyde i rummet. Med Nest Mini får du altså en lille højttaler med stor lyd og geniale funktioner.

 

GOOGLE NEST HUB

Stemmestyret hjælp med skærm og touch betjening

HVAD ER EN GOOGLE NEST HUB?

Med en Google Nest Hub er du ikke begrænset til kun at få dine resultater læst højt, når du aktiverer din Google Assistent - nu kan du også få det vist og udforske det selv. Forestil dig for eksempel dette. Du står i køkkenet med kniv, hokkaido græskar og skærebræt, og skal bare finde ud af, hvordan du kommer videre i opskriften til græskarsuppe. Det er et værre bøvl at bruge hænderne til at følge med i opskriften og bladre i papiret. Med en Nest Hub siger du bare "Ok Google, vis mig hvordan man skærer et Hokkaido græskar", og voila! En Youtube video findes frem og afspilles på skærmen, så du let kan følge med. Dét er nemt og tilgængeligt, og når du har set videoen og skåret græskarret, kan du gå tilbage til resten af opskriften igen. Alt sammen uden at lægge redskaberne fra dig og vaske hænder, for så at hoppe frem og tilbage mellem at følge opskriften og tilberede maden.

GOOGLE WIFI

Få dækket hele huset med et godt wifi signal

HVAD ER GOOGLE WIFI?

Der er SÅ mange dingenoter, extendere, access points og andre dimser på markedet, når det gælder om at sikre sig adgang til internettet. Er det nu virkelig nødvendigt, at Google også laver en? Svaret er enkelt - Helt bestemt! 

Er du en af de mange, som oplever frustrationen over, at der er steder i hjemmet, hvor dit internet kører langsomt eller måske slet ikke virker? Så ved du nok også, at man er villig til at gå langt for at komme problemet til livs én gang for alle! Og hvordan kan Google Wifi så hjælpe med det? Via det såkaldte MESH system.

MESH systemet betyder helt enkelt, at du kan sætte flere enheder op i dit hjem, men stadig beholde ét netværk. Du kan for eksempel placere enheder de steder i hjemmet, hvor du døjer med dårlig internetforbindelse. Derfor skal du altså ikke skifte mellem forskellige forbindelser, alt efter om du står i køkkenet eller soveværelset. Det er ét og samme netværk, bare med flere enheder og bedre dækning.
Det er måske en teknologi, som du har hørt om før, og den er ikke unik for Google. Så hvorfor vælge Google's Wifi fremfor andre udbydere? Her kommer nogle få punkter:

 1. Du kan være sikker på at få en høj hastighed med enhederne, som kan levere over 400 mbit pr. sekund afhængigt af din internetudbyder. Det er RIGELIGT til de fleste husstande - også hvis der ses YouTube på tablet, Netflix på tv, og spilles Candy Crush på mobilen. No problem!

 2. Du kan nemt afdække dit hjem, så du sikrer dig et godt signal over det hele. En god regel er som følger:
  - 1 enhed til lejlighed eller mindre hjem.
  - 2 enheder til et mellemstort hjem.
  - 3 enheder til et stort hjem.

 3. Du kan nemt styre og betjene dit internet via app. Det er super smart, hvis du vil:
  - Slukke for internettet i visse perioder af dagen/natten. Det kan være godt til at styre børnenes skærmtid. 
  - Blokere websites, der kan have stødende indhold.
  - Prioritere en enhed på netværket, eksempelvis dit TV, når du er i gang med aftenens Netflix underholdning.
  - Se hvilke enheder, der er på netværket, og hvor meget data de bruger.

  Du kan hente og installere appen til android og iphone her: 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.