Indlæser

Trailerudlejning / Biludlejning

 

Trailer- og varevognsudlejning 

Det er ikke alle, der prioriterer at have sin egen trailer. Ofte er det fordi, en trailer ikke er noget, som du har brug for særlig tit, og så tager den meget plads at have stående. Desuden kan du nemt, enkelt og billigt leje en hos BAUHAUS. 

Hos BAUHAUS har du mulighed for at låne en trailer eller varevogn, når du står og mangler det. Vi tilbyder udlejning af:

  • Flyttetrailer
  • Varebil
  • Åbne trailere

Det er nemt og enkelt at låne en trailer eller varevogn hos os. Du kan enten vælge at møde op i dit lokale BAUHAUS byggevarehus eller reservere den trailer, du har brug for her på hjemmesiden.

Udlejning af lukket trailer 

En lukket trailer er oplagt, når du skal flytte eller transportere møbler. Du slipper for alt besværet med at få bundet dine møbler fast og derefter køre rundt med bekymringen om, hvorvidt møblerne bliver, hvor de skal være eller ender på vejen. Med en lukket trailer kan du fylde den op til randen – selvfølgelig ikke over den maksimale vægt – og derefter lukke lågen i. Det er en nem måde, hvorpå du kan få transporteret så meget som muligt uden betænkeligheder.

Udlejning af åben trailer 

Har du ikke brug for at få transporteret nær så meget, så udlejer vi også åbne trailere. Disse trailere er oplagte, hvis du skal afhente eller transportere et enkelt møbel. Du har også muligheden for at leje en åben trailer med høje sider som for eksempel er oplagt, hvis du skal transportere haveaffald.

Udlejning af varebil 

Skal du derimod have transporteret det helt store læs fra A til B, så har du også muligheden for at leje en varevogn her hos BAUHAUS. Med en varevogn kan du fylde godt op, så du har muligheden for at nøjes med at køre turen én gang. Kassevognen kan maksimalt lejes i tre timer ad gangen, så det er vigtigt, at du er opmærksom på, om du kan nå at få transporteret alle dine ting inden for denne tidsperiode.

Lejebetingelser 

Hos BAUHAUS har vi nogle lejebetingelser som skal opfyldes, inden vi kan udleje trailere eller varevogne. Det er blandt andet betingelser i forhold til:

  • Udlevering
  • Depositum
  • Aflevering

Ved udlevering skal lejeren altid fremvise et gyldigt billede-id, når traileren eller varevognen hentes. Dernæst er det vigtigt, at du som lejer undersøger varevognen eller trailerens tilstand og straks meddeler BAUHAUS, hvis der er skader eller mangler på den. 

Uanset om du låner en trailer eller kassevogn, reserveres der 1000 kr. fra din konto. Det er et depositum, som du betaler som lejer. På den måde er vi sikret i tilfælde af eventuelle skader, tyveri, bøder, manglende afhentning eller aflevering m.m. 

Vær venligst opmærksom på, at BAUHAUS ikke trækker pengene fra din konto, det er derimod banken som reserverer pengene. Derfor kan BAUHAUS heller ikke frigive dit depositum igen, før banken gør det.

Hvis du bliver forhindret i at afhente traileren eller varevognen, har du mulighed for at afbestille den senest 1 time før afhentningstidspunktet. I tilfælde af dette, vil du blive fratrukket 25 kr. i reservationsgebyr. 

Din BAUHAUS trailer eller varevogn skal tilbageleveres i rengjort stand inkl. alt tilbehør. Du skal aflevere det lånte køretøj på det aftalte tidspunkt. Hvis dette ikke er muligt for dig, opkræves der forskellige beløb pr. time, alt efter om du har lejet en trailer eller en varevogn. 

Du kan læse mere om alle vores lejebetingelser hos BAUHAUS. Har du lejet en trailer, kan du finde alle informationer her.  Hvis du derimod har lejet en varevogn, kan du læse dine betingelser her.

Priser for udlejning  

Her hos BAUHAUS er der forskellige priser for udlejning. Dette kommer an på, om du vil leje en trailer eller kassevogn.

Leje af trailer er som udgangspunkt gratis. Du kan afhente traileren omkostningsfrit fra afhentningstidspunktet til den efterfølgende dag kl. 10. Der vil – som sagt – blive reserveret et depositum i tilfælde af misligholdelse, og derudover skal du betale et udeblivelsesgebyr på 199 kr. i tilfælde af forsinkelse. 

Hvis du har valgt at leje en varevogn, betaler du 149 kr. pr. påbegyndt time. Det er vigtigt, at du er opmærksomhed på, hvor længe du har brug for din varevogn. Når du lejer din varevogn, skal du nemlig angive, hvor mange timer du skal bruge den i. Du kan maksimalt leje varevognen i tre timer ad gangen, og du betaler altid minimum for den bookede tid. Får du ikke afleveret varevognen tilbage i rette tid, er der et udeblivelsesgebyr på 500 kr.

Andre muligheder for udlejning via BAUHAUS 

Hos BAUHAUS tilbyder vi ikke kun udlejning af trailere og varevogne. Vi har også et bredt udvalg af maskiner og værktøj, som du kan udleje til dit næste store gør-det-selv projekt. Hvis du har brug for et bestemt stykke værktøj, kan du tage et kig her og se, om det er noget du kan finde i vores sortiment.

Hvis du kan finde det redskab, som du mangler, kan du nemt og enkelt reservere det.

Lej din trailer eller varevogn hos BAUHAUS i dag

Er du kommet frem til, at du har brug for at leje et køretøj til transportering, og ved du om det skal være en lukket trailer, åben trailer eller varevogn, så kan du hurtigt reservere det ønskede transportmiddel her på siden. 

Du er også velkommen til at besøge dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, hvor du også kan reservere både trailer og varevogn. 


Har du spørgsmål, eller er der noget, som du er i tvivl om, kan du se de mest stillede spørgsmål og svar i forhold til trailerudlejning her. Ellers er du altid velkommen til at spørge en af vores kompetente medarbejdere i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, så skal de nok vejlede og rådgive dig i den retning du ønsker.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.