Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rystepudsere (9)

En rystepudser er en meget alsidig maskine at have tilgængelig i dit værksted, og spørger du os, bør enhver handymand eje en rigtig god rystepudser til diverse slibeopgaver. Står du og mangler en rystepudser af høj kvalitet, der dog ikke vælter..

Viser 9 produkter

5 års garanti
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
5 års garanti
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5 års garanti
1.099,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
1.699,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5 års garanti
1.309,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 9 produkter

Smarte rystepudsere til slibning af dit materiale

En rystepudser er en meget alsidig maskine at have tilgængelig i dit værksted, og spørger du os, bør enhver handymand eje en rigtig god rystepudser til diverse slibeopgaver. Står du og mangler en rystepudser af høj kvalitet, der dog ikke vælter budgettet, kan du finde en billig rystepudser hos BAUHAUS online her på siden. Find din foretrukne model, og bestil den hjem i dag med bare få klik!

En rystepudser er et must-have i din samling af værktøj, hvis du er typen, der nyder at klare de praktiske opgaver selv, og måske altid har gang i et eller flere projekter til hjemmet. En rystepudser kan bruges til mange forskellige opgaver, og herunder kan blandt andet nævnes:

-          Slibning af produkter i træ, herunder møbler eller udendørs træværk

-          Slibning af diverse lakerede overflader, hvor du ønsker at fjerne den overskydende lak

-          Slibning af spartelmasse for at skabe en glattere og mere ensartet overflade

Med andre ord er mulighederne rigtig mange, når du har en rystepudser ved hånden, og online her hos BAUHAUS kan du finde mange forskellige modeller inden for rystepudsere. Tag dig derfor god tid til at finde en rystepudser, der passer til dine behov, og køb den derefter her.

 

Stort udvalg af billige rystepudsere fra kendte mærker

Hos BAUHAUS har vi sørget for, at det er nemt for dig at vælge rystepudser. Vi har samlet et bredt udvalg af rystepudsere til dig inden for flere forskellige prisklasser, så du altid kan finde en rystepudser, der passer til dit budget. Vi har rystepudsere fra kendte mærker som Bosch, Ryobi, Skil og AEG, der er din garanti for kvalitet, og ofte kan du også være så heldig at finde en eller flere rystepudsere på tilbud til en skarp pris, så du kan få endnu mere for dine penge. De fleste mennesker kan lide at spare penge, og vi håber også, at vores rystepudsere på tilbud vil falde i god jord hos dig.

 

Hvordan fungerer en rystepudser?

Kender du ikke allerede til egenskaberne og de mange anvendelsesmuligheder ved en rystepudser, kan det måske være svært at forestille dig, hvordan en rystepudser virker. En rystepudser er en håndholdt slibemaskine, hvor bundpladen på maskinen er udstyret med sandpapir, der sliber overfladen på dit materiale ved at bevæge sig i hurtige vibrationer. En rystepudser er suveræn til finere slibningsopgaver på grund af de små, hurtige vibrationer. Har du brug for at foretage større og mere udfordrende slibningsopgaver, skal du have fingrene i en af vores øvrige typer af pudse- og slibemaskiner her hos BAUHAUS, hvor vi har slibemaskiner til alle formål. Vil du eksempelvis fjerne større ujævnheder fra dit materiale, vil en excentersliber eller en båndsliber være en bedre maskine til at klare opgaven end en rystepudser.

En rystepudser kan eksempelvis bruges til at slibe gammel maling og lak af dine træmøbler, så overfladen bliver glat og klar til eventuelt at tage imod et nyt lag maling, hvis du ønsker at male møblerne om eller at give dem et nyt lag lak eller træbeskyttelse. Du finder alle vores produkter inden for maling, lak og olie her, hvor du kan vælge de produkter, der skal til for at gøre dine møbler eller andre træprodukter så gode som nye igen. Start med at bruge din rystepudser til at slibe materialet. Giv derefter materialet en omgang grunder, og lad det tørre. Herefter kan du give materialet så mange lag maling, som du ønsker, indtil det dækker. Lad altid lagene tørre, før du maler et nyt lag på. 

 

Vælg en rystepudser med støvsugerfunktion

Hos BAUHAUS anbefaler vi altid, at du, så vidt muligt, går efter en rystepudser, der har indbygget støvsugerfunktion. Det gør arbejdet med rystepudseren markant lettere for dig, fordi støvet fra slibningen ikke kommer ud i luften, hvor det kan svine rummet slemt til eller sætte sig i luftvejene. I stedet ryger støvet ind i maskinens støvsugerrum. Nogle rystepudsere har indbygget støvsuger, imens andre giver mulighed for at tilslutte støvsuger ved større opgaver, der ellers godt kan svine meget. Med en rystepudser med støvsuger slipper du for unødigt meget rengøring. Under alle omstændigheder bør du altid bære maske, når du arbejder med en rystepudser, for at beskytte dine luftveje mod støv fra maskinen. 

 

Køb en rystepudser til slibning online hos BAUHAUS

En rystepudser er en meget anvendelig slibemaskine, der er god til mindre slibeopgaver, herunder detaljeopgaver, hvor det er rart at have god kontrol over maskinen. Du kan bruge forskellige typer af sandpapir i rystepudseren og herved opnå netop den slibeeffekt på overfladen, som du ønsker dig. Start altid med et finkornet sandpapir for at se effekten af det, og skift til et lidt grovere sandpapir, indtil du finder det sandpapir, der giver den ønskede effekt.   

Du finder et bredt sortiment af rystepudsere her på siden, hvor du kan dykke ned blandt de forskellige produkter og læse mere om de enkelte maskiner. Når du har fundet den rystepudser, der allerbedst matcher dine ønsker og drømme, kan du lægge den i kurven og gennemføre din bestilling ved kassen. Herfra tager vi over og klarer det hårde arbejde, imens du blot kan læne dig trygt tilbage. Vi pakker din ordre med det samme og sender den nemt, hurtigt og sikkert afsted til dig, så du har din nye rystepudser inden for få dage. Vælg levering til din bopæl eller til et afhentningssted efter eget valg. Du kan også reservere din ønskede vare med Click & Collect og selv hente den i dit nærmeste BAUHAUS-varehus efter blot få timer, hvis vi har varen på lager. Lettere bliver det ikke at få en smart og meget funktionel rystepudser hjem, når du bestiller den online!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.