Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Topnøgler

(156)
Er du også træt af lange køer i dit byggemarked? Så køb dit værktøj online, og spar både tid og penge. BAUHAUS har et stort udvalg af værktøj, og i denne kategori finder du topnøgler både stykvis og som sæt. Hvis du køber et topnøglesæt, så er..

1-32 af 156 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 1.129,00 kr. Regular Price 1.239,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 156 produkter

Topnøglesæt 

Er du også træt af lange køer i dit byggemarked? Så køb dit værktøj online, og spar både tid og penge. BAUHAUS har et stort udvalg af værktøj, og i denne kategori finder du topnøgler både stykvis og som sæt. Hvis du køber et topnøglesæt, så er du altid sikker på at have den rette størrelse til den situation, som du står i.

Her på siden finder du både løse toppe og topnøglesæt fra kendte varemærker i en høj kvalitet. Det er muligt at få topnøglesæt i mange forskellige størrelser og sammensætninger.

Så gå bare på opdagelse i vores sortiment, og udvælg et sæt, der passer til dine behov. Det er altid rart at have lidt ekstra værktøj, og hos os er du sikker på at få noget af markedets absolutte bedste. Tag også et kig på vores samlede udvalg af håndværktøj.


Få glæde af fordelene ved et topnøglesæt

Hvis du ønsker at have adgang til både topnøgler og skraldenøgler i flere forskellige størrelser og varianter, så vil det være oplagt for dig at investere i et topnøglesæt. Så kan du nemlig samle det hele i én opbevaringsboks, så du hurtigere kan få et bedre overblik over alle dine topnøgler.

Hos BAUHAUS tilbyder vi både mindre sæt med blot en håndfuld dele samt større sæt med forskellige dele til ethvert formål. Hvis du vil være godt dækket ind, så kan du med fordel kigge på de store sæt.

Ved at vælge et godt topnøglesæt kan du blandt andet få glæde af disse fordele:

 • Mange forskellige topnøgler og skraldenøgler til en lav stykpris
 • Et alsidigt værktøj til mange forskellige formål
 • Alle delene er samlet i én opbevaringsboks
 • Nem, sikker og praktisk opbevaring

Hvad kan du bruge et topnøglesæt til?

Stort set enhver kan enhver få glæde af et topnøglesæt. Det gælder naturligvis både mekanikere og håndværkere, men det gælder i høj grad også private husstande. Måske kan du som privatperson nøjes med mindre sæt, hvis du ikke har behovet for alt for mange forskellige topnøgler og skralder.

Du kan bruge en topnøgle i mange situationer. Det kan eksempelvis være, hvis en møtrik sidder i en fordybning, således skiftenøglen eller fastnøglen ikke kan komme til. I sådan et tilfælde kan den rigtige størrelse topnøgle hjælpe dig.

Det kan være svært at forudsige præcist, hvilken størrelse topnøgle du kan få brug for. Det er her, at et topnøglesæt bliver aktuelt med både små og store topnøgler. Leder du efter topnøgler fra et bestemt varemærke? Du kan blandt andet se udvalget af topnøgler fra Matador her.

Hvorfor er det nødvendigt at vælge et topnøglesæt?

Uanset om du er mekaniker, professionel håndværker eller bare gør-det selv-typen, så er et topnøglesæt ofte et af dine vigtigste redskaber i værktøjskassen, som du kan anvende til flere formål.

Typisk vælger du et topnøglesæt for at løsne eller fastspænde møtrikker og bolte, der har forskellige størrelser. Det kan eksempelvis være på biler, knallerter og andre køretøjer. Topnøgler bliver især anvendt til bolte og møtrikker, der er monteret i fordybninger.

Det vil netop være frustrerende, hvis du bliver nødt til at sætte dit arbejde på pause på grund af én møtrik eller bolt ikke vil løsne sig. Men så er det heldigt, at du kan overkomme denne udfordring med et topnøglesæt, hvor du kan finde frem til den helt rigtige topnøgle til møtrikken eller bolten.

Køb dit topnøglesæt online hos BAUHAUS

Når du finder det rette topnøglesæt, så er det nemt og hurtigt at bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig være sikker på at have en topnøgle til netop dit projekt. Dit topnøglesæt leveres enten til din egen adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus via vores Click & Collect service. Det er selvfølgelig op til dig, hvad du foretrækker.

Du kan også altid komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af topnøglesæt. Vores erfarne medarbejdere kan give dig yderligere information om produkterne, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få det helt rette topnøglesæt med hjem.

 

FAQ:

 1. Hvad bruger man topnøglesæt til?
  Du kan bruge en topnøgle i mange situationer. Det kan eksempelvis være, hvis en møtrik sidder i en fordybning, således skiftenøglen eller fastnøglen ikke kan komme til. I sådanne tilfælde kan den rigtige størrelse topnøgle hjælpe dig. Hos BAUHAUS finder du topnøglesæt i flere størrelser fra forskellige mærker.
 2. Hvad koster et topnøglesæt?
  Du kan finde topnøglesæt i flere prisklasser. Og du kan også finde topnøglesæt i både enkle og mere avancerede varianter. Prisen vil således afhænge af selve størrelsen på sættet og kompleksiteten. Hos BAUHAUS kan vi tilbyde topnøglesæt, der passer til forskellige projekter og formål. Du kan tilmed finde løse toppe i vores sortiment.
 3. Hvad indeholder et topnøglesæt?
  Et topnøglesæt består af et givent antal løse toppe, som du skal bruge til at fastgøre til en skraldenøgle. Skraldenøglen følger med dit topnøglesæt. Du kan finde topnøglesæt med forskellige sammensætninger og størrelser, så det gælder om at finde et sæt, der dækker dine behov. Med dit topnøglesæt følger også en praktisk opbevaringsboks.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.